2012 júniusi babák (beszélgetés)
Zsu: Üdv. Milyen táblázatot keresel? Ez egy nyílt fórum, itt nincs táblázat vezetve.
A Klubokban van táblázat (szerintem mindkettő, alább hivatkozottban)
Én miért nem látom a táblázatot????
Sziasztok! Jajjj de jó,h megtaláltalak titeket :)) 2012 június 18-ra vagyok kiírva :) Még nem olvastam vissza felé,de majd ezt is megteszem. Sajnos ,nem túl probléma mentes a terhességem,most állok orvos választás előtt,még nem döntöttem,de muszáj lesz mert,kezelni kell a problémáimat. Hétfőn leszek 12 hetes,ekkor megyek uh-ra is :)
Köszi! Én akkor tudtam meg, hogy megint baba lesz, amikor hozzáértem a mellemhez. Rögtön gyanús lett.
Milyen cuki gyerkőceid vannak! :) Nekem csak ritkán van hányingerem, a fáradságról annyit h néha állva el tudnék aludni, a mellemet meg inkább hadjuk is, olyan mintha 100kg-osak lennének. Egyenként!!!! Ja, és olyan erek vannak rajta..... De ez legyen a legkevesebb. :)
Sziasztok! És most vagyok a 10. hétben az UH szerint.3. gyerkőc lesz. Hángyinger eddig sem volt és most sincs hála az Égnek.Farkaséhség, mellfeszülés, fáradtság van csak.
Sziasztok mindenkinek!
További szép, és probléme mentes kismamaságot kívánok. :))
2 klubb is van, a 2012 júniusi babák klubbjában, is sok szeretettel várunk mindenkit.
További szép napot. :))
Jeletkezzetek a zizimamik klubba, ott vagyunk. :)
Sziasztok!Én júni 30.-ra vagyok kiírva.Az elején (5. héten)volt egy kis vérzésem, azóta utrogestánt szedek,és nincs semmi gond. Szép estét mindenkinek! :)
Sziasztok!
Orsi vagyok, 25 éves, és gondoltam csatlakozok hozzátok, mivel az orvosi előrejelzés szerint 2012. június 14-én kisbabánk születik! :)
11 hetes vagyok, jövőhéten megyek a 12. heti kontrollra+ultrahangra.
A hányós, émelygős, hasfájós időszak mintha lassan kezdene múlni, de nem merem elkiabálni. Aludni bármikor képes lennék, még akár munka közben is (angol, francia fordítóként dolgozok--nem valami rohangálós munka, így nagy a kísértés a szundításra).
Femibiont szedek már lassan fél éve, ha valamim görcsölne, akkor a Magne B6 segít.
Első babát várunk a férjemmel, így nagy az izgalom. :)
akkor táppénzen vagy te is?én okt10.-ota vagyok mert veszélyeztetett vagyok, miota elment a másik béby azóta van mikor barnás kicsit véres folyásom van pl szerde csüt is az volt 2nap feküdtem szigorúan és el mult van mikor sajna elö jönn, de hálistenek elmúlik meg sajnos cukros is lettem ki hozta a béby.a reggeli roszúl lét az most már úgy van hogy 2nap tök jól elvagyok a 3.nap meg hányok nem bizok felkelni.te hogy viseled?
Szia!
15-én voltam UH-n, majd leközelebb dec. 16-án láthatom őket, addig is remélem, hogy minden rendben lesz, bár ők jeleznek, hogy rendben is vannak, mert hát a közérzetem, az néha béka hátsója alatt van! :)
6-án megyek védőnénihez, majd a többi meg elválik! Úgy hallottam hogy ikrek esetében gyakrabban kell jelentkezni dokinál!
De holnaptól itthon vagyok, ma voltam dolgozni utoljára! Olyan furi volt!
mivolt az uhán neked???minden ok a bébykkel?
szia!még nagyon kicsi volt még az elején voltam vagyon.ma voltam 12 uhán és nagyon ficánkolt fogta magát és utána ö ugy gondolta hogy eleget látatok és hasra vágta magát hát még a doki nö is meg jegyezte hogy nagyon eleven baba de sajnos még nem mutata meg magát mert a 2lábát felhuzta teljesen de remélem hogy a következönél meg mutatja magát,én a kombinált teszten nagyon gondolkodok de 30.000ft ba kerül kicsit sok az AFPmeg dec 16.-lesz remélem nem lesz semmi gond nem szeretném ha meg szurnák a hasamat.és szépen fejlödik a baba.
Sziasztok, én június 22-re várom az első babámat. Veszélyeztett terhes vagyok és bármikor képes vagyok produkálni egy hányást sajnos.. Gyömbértea nem jött be hányinger ellen, de a vaníliapuding és a jeges málnaszemek igen.
Szia!
Holnap leszek Uh szerint 9 hetes. Dec. 16-án megyek 12 hetes UH-ra és kombinált tesztre!
Már alig várom!
Sajnálom az egyik babát, de hány hetes volt?
Sziasztok!
Aki júniusra várja a babáját várjuk a Zizimamikban!
Ott annyit írunk, hogy csak győzzétek visszaolvasni!
gratulálok!!!vigyázz magatokra,én is ikreket vártam csak nekem sajnos az 1ik elment mert elötte antibiotikumot szedtem.de a másik baba jol van mi 12hetesek vagyunk a héten és te?
Dinadin: Gratula! :) Nálunk a családban sok az ikrek, mi is fel voltunk készülve, de úgy néz ki, nálunk csak egy pocaklakó van.
Sziasztok Lányok!
Kihal a topik?
Pedig nagy hírem van, nem egy hanem mindjárt két kis apróság van a pocakomban! És úgy néz ki, hogy egypetéjűek!
Június 29-re lettem már kiírva!
Nikk Gratula!
Sziasztok!
Én június 18-ra várom az első babámat, úgyhogy csatlakoznék hozzátok :-)
Hányingerem annyira nincs, de egy egyszerű napi bevásárlás is halálosan kifáraszt. Ti nem vagytok fáradékonyak?
Sziasztok,
A 2012 júniusi babásoknak van egy klubja, ott rendszeres levelezés folyik, ha gondoljátok csatlakozzatok hozzánk... :-) és persze gratula mindenkinek!
Köszönöm, én is gratulálok neked :)
Eddig nagy átlagban jól vagyok, a reggelek nehezen indulnak. Általában néhány korty, még fekve megivott szénsavmentesített kóla és egy nagy pohár hideg tej meg szokta oldani a problémát :) Hányni szerencsére még csak egyszer hánytam, pont tegnap...kimaradt a kóla és valamiért úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem a langyos kakaó is. Hát a pici nem gondolta úgy :D Vannak dolgok, amiket nem tudok elviselni (a mézes kézmosószappanunk szagát, a szalámiszagot reggel és a főnököm epres teáját) :)
Ma délután megyek először védőnőhöz, holnap pedig jön az első vérvétel...
Gratulálok! Pontosan egy héttel vagy előrébb mint én! Hétfőn töltöm a 9. hetet. És hogy viseled a terhességet? Nekem elég hányattatott sorsom van....jó lesz ha már letelik a 12. hét
Sziasztok! Most találtam erre a fórumra, 2012 júniusára várjuk a picit :) 25 éves vagyok, első baba, hétfőn leszek 10 hetes :)
Ja 2012.06.21-re vagyok kiírva! :)
Sziasztok! Mi a helyzet veletek? MIndenki el van veszve?
Kedden végre láthattam a kis pöttyömet, és láttam hogy dobog a szívecskéje! Jövőhéten megyek ujra UH-ra a doki másik gépen is meg akarja nézni! Olyan jó! EGyébként ma már mensihez 8/1, UH szerint 7/2
Hahóóóóóóóóóóóó KIsmamik!!!!!!! ?????????????????
Hej mi van veletek kismamik???Elvagytok veszve!!!H vagytok????Mi szerdán voltunk dokinál/olyan kis édes volt az uh-n/szerda 12hetes vérvétel,meg újra uh már nagyon várom!!Pusz mindenkiek!!!
További ajánlott fórumok: