2012 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én itt új vagyok, csütörtökön lett + a tesztem. Első baba, és 10 hónapja vártunk már erre a kis csodánkra. :) Nekem eddigi tüneteim: folyamatos álmosság, fáradtság, mellfeszülés és haspuffadás. Néha nekem is görcsöl a hasam, de elég erősen, ami miatt én is aggódom egy kicsit. Ami még aggaszt: 21. naptól 29.-ig folyton egész napos hányingerrel küszködtem, de 3napja ez teljesen elmúlt... Nem jelent rosszat, hogy nem jelentkezik nálam a hányinger és még egyszer sem hánytam? Reménykedem, hogy ez nem azt jelenti, elment a baba, vagy baj van.. :( Ha minden igaz július 7-én lesz a nagy nap, de doki még nem látott, mert azt mondta 6.hét előtt úgyse látni semmit... Pedig megnyugtatna.. Ti hanyadik héten voltatok ultrahangon először?
Sziasztok!
Először is gratulálok minden kismamának!:-)
Szeretnék csatlakozni én is a fórumhoz. Utolsó mensim: szept. 1, de elég rendszertelen volt a ciklusom, úgyhogy uh alapján csak 7 hetesre tippelnek most. Első baba lesz. 29 éves vagyok, de már vagy 10 éve erről álmodozom. Most meg olyan hihetetlen, hogy megtörténik!:-)
Nagyon szép babavárást kívánok Nektek!
Sziasztok!!Nekem is volt a 7 héten barnázásom nagyon megijedtem feküdtem 2napot ettem mgb6 és szépen lassan elmúlt!!Dokinál 8 hetesen voltam újra mindent rendben talált!!Hétfőn megkaptam a kiskönyvemet,most kezdjük a 10 hetet:)
Szerencsére hányás,hányinger nélkül megusztam eddig,a mellem érzékenyebb,az elején a nyirokcsomoim voltak bedurranva...ennyi ..:)Remélem mindenki jól van,és elmúlik nektek is a barnázás!!!Jók legyetek!!Puszy/még mindig nincs netünk/:(
Kb 7-8 hetes.
Csütörtökön uh-on talán mond valamit a doki. :)
Hány hetes vagy most?
nálam az a gáz,hogy holnap töltöm a 9-et és most kezdődnek a tünetek...nem értem én ezt..:D
Sziasztok.
Még mindig hányingerrel telik a napom. :)
Én nem fogok oltatni.
Mikor a lányommal terhes voltam akkor is volt a Hnn1 mizéria akkor sem oltattunk.
És a betegséget is megúsztuk.
Végig olvastam, sok minden történt az elmúlt napokban!
Üdv. az újaknak, és nagyon örülök, hogy már nem vagyok egyedül a 6 hetemmel! Jó lesz együtt a babavárás!
Ági :)
Jelentkeztem a Zizimamikba!
Sziasztok!
Megjöttem, visszaolvasok!
Egyébként 6/2-nél tartok! Olyan hihetetlen! :)
Sajnos igen..mindig a rossz történetek maradnak meg az emberben.még én is nagyon aggódok minden miatt,pedig a 3.babó lesz nálunk :D.
Eddig nekem semmi tünet nem volt...erre tegnap+ma szédülés+ma majdnem hánytam :(
Ha van kedved gyere a klubba te is dumcsizni..vagyunk jópáran és nagyon jó a kis csapat.Ági+én (és örülök,hogy most már Stefike és kilitie is) a Zizimamikban vagyunk.
De hogy tudj választani-van még egy 2012júniusi babák klub is.:D
Én nem adatom be se magamnak, se a gyerekeknek.
De ez csak az én véleményem:D
Nem szeretném a hagyományt megtöretlenül hagyni:)
remélem, ez most 2 darabbal kevesebb:D
Szia!
Nekünk első gyerkőc, így különösen nagy az izgalom. Főleg, hogy olyan sok "rossz" történetet hallani, nekünk pedig első hónapban sikerült a baba. Félek, később lesz valami probléma :S
Így, teszt után már én is észlelem, hogy vannak tüneteim. A pattanások engem is elhalmoztak,de havonta egyszer ez nálam általános. Ha éhes vagyok, hányingerem van, plusz állandóan pisilni járok - ez volt a leggyanúsabb :-)
Igen nekem vannak tüneteim. Feszül a pocim, és hullámokban rám jön a hányinger is. A melleim is csak estefele fájnak. És tiszta pattanás lett a fejem! Remélem ez gyorsan elmúlik, mert 10 éve nem néztem ki így.......
Csajok nekem is van egy kérdésem! Ti beoltatjátok magatokat influenza ellen? A háziorvosom azt mondta határozottan javasolja, de én tépelődők.... nem tudom, mi a helyes döntés
Valószínű:)
Én is aggódtam tegnap: 2 helyen voltam, 7-től 11 hetesig mondták.:(
Ma mentem másik helyre(uh diagnosztikára)
ott mondták meg az igazi "kort"
8+1