2012 júniusi babák (beszélgetés)
Szia Niki! Sajnálom ami veled történt. Én is elvesztettem az első babómat márciusban szívleállás miatt. Ezért holnap már megyek is dokihoz. Mondta, hogy amint megtudom, hogy babát várok azonnal menjek hozzá és ír fel gyógyszert.
Remélem Neked is sikeres lesz ez a hónap.
A többieknek is üdv:)))
És nektek is gratula.)))
Én 4.ére nem várom remélem nem jön meg:)Én szeretnék majd dokit fogadni legalábbis ha ezalatt mondhatom azt, hogy a klinikára hozzá szeretnék járni persze nem pénzért.
Rólam annyit, hogy volt már 4 terhességem ebből 3 nál vagy leállt a sziv verés vagy nem indult el 1 terhességem meg 4 hetesen felszivodott:(
Szia üdv köztünk és gratula:)
Hú nem semmi milyen fiatal vagy és mindjárt 2 gyermekes anyuka leszel:))))Hú én még sokszor 29 évesen is éretlen érzem magamat:)
Akkor én egy kicsit be is mutatkozom. ;)
32 éves vagyok, Baranyában élek. Férjemmel van egy 4 éves csodaszép nagylányunk, páromnál pedig van 2 lány az előző házasságból (őket nem mi neveljük).
Még nem tudom, hogy lesz-e fogadott orvosom, most még úgy gondolom, hogy nem.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is :D Az utolsó mensim augusztus 30-án volt, úhgyogy ha minden igaz június 3 a mi dátumunk.
Szia!
Nekem augusztus 22-én volt az utolsó mensim, dokinál még nem voltam, de teszteltem sok-sok pozitívat. :)
Nekem van egy 4 éves lánykám, ő előbb született 2 héttel. :)
Sziasztok!
Az utolsó mensim augusztus 22, a tesztek pozitívak és az orvos szerint is baba van a dologban (sajnos UH-ra csak 7-én mehetek).
Elvileg a mi dátumunk május 28, de a kisfiam is később született a kiírt dátumnál, úgyhogy szerintem inkább ide tartozom. :)
Remélem hamarosan beindul a fórum!
Sajnálom kitartást kívánok tudom nagyon nehéz de muszáj bízni abban, hogy sikerülni fog.
És ha jövő hónapban összejön még tartozhatsz ide mert lehet hamarabb jön a babó:)
Én nagyon szerettem volna Májusi babát:(
A mostani kalkulátor ha most sikerülne a baba majd akkor juni 10 re írt de lehet hamarabb lenne és Májusi lenne.))
Jól vagyunk ám. :)
Nektek meg csajok mihamarabbi babásodást júniusra. :P
Én is júniusi vagyok és imádok az lenni. ;) Fél évente mindig van valami ünnep, vagy szülinap, vagy karácsony.
Hát igen:)Ránk férne már a boldogság:D
Remélem többen is leszünk majd:)
Az új helyen megvan a párom munkahelye, ő lakott ott már ezelőtt néhány évvel. Neki könnyebb lesz. A gyerek meg sajnos nem jött össze:((( Fél éve próbálkozunk. Egyformán akarjuk, talán a párom még jobban, mint én:)
(a parkban sétáltunk, amikor odagurult hozzánk egy labda, a párom meg visszaadta a kis tipegő gyerkőcnek akié volt, és leült mellé játszani - olyan szívszorító volt, tudva, hogy nekünk még nem jött össze).
Más fórumtémát kell választanom:(
Sok szerencsét kívánok hozzá.
A párommal mi is szeretnénk babát. Igaz, most egy nagy költözés előtt állunk (új ország, új munkahely, új közösség).
Ez lesz az első gyerek. Félek, de nagyon szeretném. Nem tudom, hogy fel vagyok-e készülve rá.
Sziasztok!
2010 novemberében született a kislányom Bianka és most kis tesót szeretnénk tervezünk most lesz az első hónap hogy "zöld utat kaptunk" remélem és bízom benne hogy pozitívat tesztelhetek szeptemberben.Várok mindenkit szeretettel aki pozitívat tesztelt ill pozitívat szeretne tesztelni