2012 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Jöttem én is,igaz július 8ra leszek kiírva,de hátha hamarabb jön :)
Bár a fiamamt túlhordtam fél nappal :)
Szia Marcsi!
Gratula, jó babavárást neked! Mellfájdalom, mellnagyobbodás nekem is van. Hányingerről nem is beszélve!
CSajok néha úgy jön rám a hányinger hogy hullámokban, már azt éreztem ma is hogy tök jó, aztán most megint szinte padlón vagyok! :( De kibírom, már alig néhány hét és talán elmúlik!
Sziasztok!
Én most csatlakozom közétek!Férjemmel 8 éve szerettünk volna gyereket.Mind a kettőnknél minden rendben volt,így vártunk(elég sokáig).Az idén betöltöttem a 33.évemet,és komolyan ráébredtem,hogy már nem nagyon van idő várni.Így elmentünk a meddőségi ambulanciára,ahol a felkészítések után az 1. inszeminációm sikerült!!!Alig hittem,és most vagyok 8 hetes!Úgyhogy nekem is júniusi babám lesz!
Sziasztok!
Kipróbáltam a gyömbért, hát nem is tudom, nincs igazán hányingerem, de nem is tudom, hogy miért? a gyömbér már segített is volna? Kétlem, de most jó érzés, hogy egy kicsit hanyagol ez az érzés!
Fagyi: hát nekem nem jött be, nagyon megettem volna, de utána olyan rosszul voltam, hogy csak na!
Nekem a köv. nagy genetikai lesz, kicsit azért tartok tőle, de bízom benne, hogy nem lesz baj. :)
Hétfőn olvasok, szisztok!
Szia!
A doki szerint, mensitől nem tudunk számolni, nekem sosem volt rendszeres. :) Ráadásul a peteérésem mindig a ciklus 2/3-nál volt.
Így az UH-nak hiszek.
Szia!
Doki szerint 7+3 napos vagy a mensitől számítva? Én is megyek dokihoz kedden, már alig várom! :)
Gratulálok, a kis szívhanghoz, nincs is annál szebb hang a világon! :)
Sziasztok!
Na megjöttem, a babszemünk 7+3 nap, CRL: 12, 5mm. :) Gyönyörű szívhanggal.
Várható születés: 2012. 06. 19 (szülinapi ajándék lesz)
Dinadin: Akkor mi majdnem egyszerre fogunk szülni. :)
A hányinger nekem lassan mint ha csökkenne, nekem bejött a hideg tej és a háztartási keksz rá (mást nem is nagyon ettem mostanában :))
Jah és szénsavas gyömbért is ittam (én kiráztam belőle a nagyja szénsavat)
Sziasztok!
7 hét 1 napos vagyok, hányinger még mindig meg van, de már nagyon unom. Még jó, hogy most itthon vagyok a gyerkőccel, mert nem tudom, hogy hogy bírnám a melót. Főleg úgy hogy szinte titkolóznom kell még bent.
Jövő héten kedden megyek dokihoz, mér alig várom!
A gyömbért már én is hallottam, hogy jó hatással van a hányingerre, de eddig még nem próbáltam. De ma majd veszek, de úgy hallottam, hogy az üdítő is jó hatással van.
Szia! Üdv!
Én is ma vagyok 9 hetes 2 napos. Nekünk is elsőre összejött épp a nyaralásunkor.
Nekem is pont ugyanezek a tüneteim és kb pont ennyi idő óta! Nekem eddig még csak a gyömbér jött be! Nagyon enyhére csinálom, egy filter 8 deci víz! És ezt kortyolgattam egész délelőtt. Hát össze sem lehet hasonlítani a mai napomat az eddigiekkel. Hogy ez tényleg a tea hatása vagy sem, azt sajna nem tudom. Ki kell próbálni minden fajta megoldást. Nekem ez volt az utolsó amiben reménykedtem, mert már tényleg mindent kipróbáltam! Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni közétek! Ma vagyok 9 hetes 2 napos :-)
Nagyon örülünk a babusnak, igazából egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk a férjemmel és azonnal összejött, úgyhogy nagyon szerencsésnek látom magunkat.
Viszont sajnos legalább 3 hete nagyon szenvedős az életem, mert folyamatos hányingerem van, nagyon erős, legtöbbször hányok is (epét) és a szünet nélkül érzem, hogy nem Ok a gyomrom, folyton émelygek. Nagyon rossz érzés, teljesen lehangol, nem tudok másra figyelni, mást csinálni, mert elveszi minden erőmet a rosszullét. Esetleg tudtok valami tanácsot adni, mert már nagyon nem bírom, teljesen kétségbe vagyok esve :-((
Sziasztok!
Én is új vagyok itt, a most vagyok 8 hetes (kb., mert orvosnál majd a héten megyek)
Második baba lesz, így a tünetek egy részével teljesen tiszában voltam, de persze minden gyerek más, a hányinger sokal erősebb, de valamennyivel több energiám van.
A dolgo szépsége, hogy 1 hónapja dolgozom új munkahelyen, ráadásul faluban élünk, így senki (még a szülők) sem tudnak semmit, nehogy híre menjen. Így a munka is elég érdekes, pont a konyha mellett van az iroda, ahol dolgozom, gondolhatjátok, ebédidőben milyen jó. :)
de nem panaszkodom, vártuk, bár egy kicsit későbbre terveztük.
Üdv mindenkinek:
NemOxi
Legújabb tünetem, hogy a főzés közben, mikor a májat daraboltam, majd elhánytam magam. Holott imádom a májat! Mi lesz így velem?
Hányinger, szédülés, rosszullét egész nap kerülget, de inkább a délelőtti órákban az erősebb! Már alig 6 hét és elmúlik!