2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem? (beszélgetés)
A pisztrángot de megkóstiznám! :-)
Viszont a polip és tintahal nem vonz. Mondjuk elképzelni sem tudom, hogy milyen ízük lehet. :-)
Helló Nasi:)
Én ma pisztrángot sütöttem, a családnak parázs krumplival én kígyóubival ettem. Ezen kívűl készítettem bébi polipot és tintahalat roston fokhagymás petrezselyemmártással citrommal.
Bocsi, hogy csak most válaszolok a kérdésedre, de sajna eddig nem volt időm a netezéshez.
2db. alma, 1db. narancs, 1 jó maréknyi meggy, eper, málna, 2db. barack. Ezeket összekockáztam és 1 pohár natúr joghurtal jól összekevertem. Hidegen isteni finom volt, rájártam egész nap és csepet sem voltam éhes.
Szia Kukacc!
Én képtelen voltam fogyózni amíg szoptattam az elsőt 21 hónapig, utána rögtön jött a másidik őt pedig 15 hónapig szoptattam. Amióta abbahagytam majdnem 10 kg lement:) Már csak 18-at kell!
Ki mit ebédel? :-)
Én fokhagymás-sajtos nokedlit készítettem mára, természetesen a nokedli Upd.1. :-)
Recept a receptes naplómban.
Elvileg nem szabad tejjel inni. Ezt nekem a biotech-ben mondták. A tejet amúgy sem ajánlják.
Nekem jelenleg az a legnagyobb gondom, hogy szoptatok, így nem lehet semmiféle zsírégető/étvágycsökkentő, stb. bevenni.
Így maradok a természetes dolgoknál :)
Amúgy nagyon jól megy a diéta, sikerül szépn lassan megtanulnom helyettesíteni minden lisztes dolgot tönköly, vagy graham liszttel és délután már nem fogyasztok szénhidrátot :)
Tejem van bőven, így nem panaszkodom. Mozgás picit nehezebb, de nem baj, rajta vagyok az ügyön :)))
Augusztusra bombanő leszek :D
Én is megkérdezhetem, hogy milyen fehérje turmixot isztok?
Tejjel vagy vízzel készítitek el?
Nekem van itthon, de eddig még csak 2 adagot ittam meg, de az is fél adagnyi volt a por, mert nagyon édes volt.
Én nem durranok ki tőle, de nem is kopog a szemem az éhségtől...ezt iszom (csak néha, ebéd vagy vacsora HELYETT): Vanília ízű, magas fehérjetartalmú vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított turmix italpor gyümölcscukorral
összetevői: (remélem, nem csúszik el :))
100 g termékben 1 adagban (12,5g)
Energiatart.:1640 kJ (392 kcal) 205,0 kJ (49kcal)
Fehérje: 68,0 g 8,5 g
Szénhidrát: 16,0 g 2,0 g
Ebből Cukor: 8 ,0 g 1 g
Diétás rost 4,0 g 0,5 g
Zsír: 4,0 g 0,5g
Telített zsírsavak:0 0
Anyukám dietetikus, megnézettem vele, és nagyon ajánlja :) Csak akaraterő is kell hozzá, előtte és utána 3-3 órával nem szabad enni, mert akkor nem fogyaszt, hanem hízlal... :)
Jó reggelt mindenkinek !
Akik isznak fehérjeturmixot, vagy ilyen porból készült italokat mikor isszátok? Mármint 1 étkezés kiváltására ? Nem vagytok tőle éhesek ?
Sziasztok, ha még lehet, szívesen csatlakoznék. 8-án kezdtem odafigyelni az étkezésre, mellette fizikai munkát végzek, igaz rendszertelenül.
Több-kevesebb sikerrel azért megyeget lefelé a mérleg nyelve! :)
Szia!
Aranyos vagy, köszi a bíztatást! :)
Épp most volt egy kis nézeteltérésünk. Zsuzsu11 által javasolt filmben is benne volt, hogyha sok, változatos élelmiszer van otthon, akkor átlag 30%-kal többet eszünk... Párom meg mindig teli hűtőt, és nagy adag, többfogásos kaják elkészítését várja tőlem... Na, így nehéz! Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel, hogy "szerelitek le" a családot??? No, de eredményes volt a nap, reggelire egy szelet sonkás kenyér, délelőtt műzli, ebédre mini adag sült karaj rizzsel, délután egy banánturmix (cukor nélkül), 2 sor csoki, este 60 dkg barack.
Mozgás: délelőtt 50 perc szobabicaj, összesen 2 óra gyorsgyaloglás, 15 perc futás (2 km) :) Jó éjt Mindenkinek!
:)
Köszi, aranyos vagy :)
Már egy ideje próbálok úgy gondolni erre az egészre, hogy nem vagyok beteg és meg fogok gyógyulni. Szerencsére nem nagyon volt eddig tűnetem, így nem is éreztem magam betegnek.
Most pedig szeretnék mindenféle természetes gyógymódot kipróbálni, hátha :)
Oh... :-(
Remélem mielőbb jobb lesz! S csak arra gondolj, hogy nem lesz műtét, jól leszel...stb! Csak a jóra koncentrálj, és az is lesz! Szépen lefogysz, egészséges, bomba csaj leszel, és kész! :-)
Ok, csak ötletelek :) hátha másnak is bejön, ami nekem :)
Bár mostanában pont nem iszok ilyet :D
Az nem baj, te tudod, hogy mi az ami nálad a "normális" és amikor jól érzed magad a bőrődben!
Nekem az 56 kg volt az aminél jól éreztem magam a bőrőmben és csak kicsit fogytam volna még:) mondjuk olyan 54 kg volt az amikor szigorú diétánál igazán csininek éreztem magam :DD
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt!
- Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával!