2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem? (beszélgetés)
Köszi-köszi! :)
Este lementem még gyalogolni meg futni 4 kört, csakúgy mint tegnap, de 10 kör (4 km) lett belőle :D Remélem, a kezdeti lelkesedésem megmarad, elég szalmaláng természetű vagyok (voltam eddig!) a mozgást tekintve... Jó pihit mindenkinek!
Én is nézegetem a természetes dolgokat...
Tudom, hogy nekem se lesz könnyű, de műtétet nem szeretnék, így marad a sok-sok mozgás és a szénhidrátmentes életmód! A candida diétával elég jó eredményeket tudtam tartani, csak fél év után visszatértem a normál étkezéshez vagyis majdnem normál étkezéshez, próbáltam figyelni, de sajnos a pajzsmirigy is befolyásolja.
Neked gratula és kitartás :)
Nah, szégyeld magad!
Diétázunk és nem iszik a kisasszony vizet??? Mi ez a hanyagság???
Semmi gond:)
Jól hangzik.. én most kaptam egy nagy adag gyümit, így valamikor tuti kipróbálom:D köszi
Szia!
Már az is valami, hogy meg tudtad állni, hogy ne termeld be az egészet :D
Szia!
Nekem szerencsém van, mert a férjem általában szereti az általam elkészített (sokszor csak magamnak :) ) egészséges ételeket, illetve én neki normál kajákat készítek és valahogy nem tudom mi okból, de meg tudom állni, hogy ne egyek bele pl valamilyen tömény szénhidrát csodába :)
Sütiknél ez kicsit nehezebb, bár nem gondolom magam nagyon édesszájúnak :D
Csatlakozom! :(
Néhányszor rendeltem magamnak, nagyon finomak, de drágák. Inkább elkészítem magamnak. Szegedi vagyok, itt van Update Shop, így be tudom szerezni a lisztet, tésztát. Igaz drága, de nekem nagyon sokáig elég.
Régebben én is rendeltem, tényleg nagyon laktatóak!
Most inkább én főzök, így olcsóbból kihozom. :-) Bár azért igencsak jó dolog, hogy nem kell bajlódni, csak melegíteni. :-D
Ja egyébként barátnőm 2 hónapig rendelt Norbi kaját, 8 kilót fogyott.
Pedig azt mondta akkora adag lasagne volt, hogy még este sem volt nagyon éhes. Meg változatosan rendelt, hol tészta, hol főzelék, stb... Szóval a tésztafélét sem volnta meg magától.
Megnéztem a naplódat !
Hm, nagyon jól néznek ki ezek a kaják.
Ha végeztem a 2 hetemmel, akkor én is valami norbisat csinálnék. Lisztet már vettem, a múlt héten azzal barartam már a főzelékeket. Már terveztem, hogy majd csinálok palacsintát is belőle. Viszont annyira én nem bízom ebben sem, azért mégis liszt !!! Most ha megeszek 6 palacsintát ?! Vagy legyen már ilyenkor önuralmam, ugye? Hát nem mindig van.
Akkor neked egy nehezített helyzeted van, de mogoldod.Gratula a gyógy szerek eldobásához.
Nekem könnyebb dolgom van a párom természetgyógyász és csontkovács, nagyon sokat segített abban, hogy megértsem, hogy mi a jó a szervezetemnek. Nem mellesleg jó helyen van a fekhelyünk földsugárzásilag. Jó kajákat eszünk, saját zöldség, gyümi, hús. Magunknak készítjük a kecskesajtot, mert így megfizethető. Mondjuk nekem még most egy picit könnyebb mert most még itthon vagyok a másfél évesemmel, de decembertől már én is dolgozom. Mondjuk pl a sajtkészítés kb 2x1 órát vesz el az időmből de cserébe van fini sajtunk amiben tudjuk, hogy mi van. Tehéntejből is szoktam készíteni, most kezstük a kecskesajtozást, találtunk egy olyan forrást ami megbízható és megfizethető.
Az én párom is imádja például a kagylót! Nem bírnám megenni.
Persze rajta sincs felesleg! :-)) Mázlista pasik!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt!
- Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával!