2012 januári babák (beszélgetés)
Minden most tesztelőnek nagyon szorítok és várom, az infókat:)
Nekem voltak egyébként jeleim az első terhességemnél és most is, már az első hetekben. A fiamnál mellbimbó érzékenységgel kezdődöt
Igen, a szervezetünk rendesen meg tud tréfálni minket.
Ha általában nem szokott késni a mensid, akkor nagy esélyed van rá, hogy csak korai volt a teszt. Főleg ha esetleg később volt pé-d. Milyen érzékenységűvel csináltad? Neten rendelted? Eddig én mindig boltban vettem, de most én is neten akarom :)
Az a baj az emberi szervezettel hogy kiszámíthatatlan...olyan jó lenne ha bele tudnánk látni a dolgokba de sajna nem lehet!Így azt mondom hogy bármi lehet...:-)))
Remélem baba van a dologban nálad is!!!!
A hétfői tesztem negatív lett de lehet hogy még korai volt.....hála az égnek nem kerülnek egy vagyonba így lehet tesztelgetni!!!!!:-)))
Remélem nem fog megjönni neked :)
Türelemmel én sem nagyon rendelkezek. Szerencsére még nincs tesztem és ezért nem csináltam még. Igaz nekem csak jövőhéten kellene nem megjönnie, de viszont 2 napja ég a gyomrom és hullámszerű émelygésem van. Eddig nem figyeltem szándékosan jeleket, de ezt nem tudtam nem észre venni. Lehetséges esetleg, hogy még a ciklus elején volt pé-m? Vagy még az is lehet, hogy hamarabb? Mert ugye nekem csak gyógyszer miatt jött meg legutóbb és akkor sem volt erős. Hmmm, eddig olyan nyugis voltam, most meg ez az émelygés agyalásra késztet... :)
ha ma nem jön meg akkor holnap reggel veszek tesztet!
Ha lesz türelmem megvárom a csütörtök reggelt ha nem akkor holnap ha hazaértem!De a reggeli lenne a legjobb csak az a baj hogy elég türelmetlen típus vagyok!!!:-)))
Szia Zebra!
Én úgy tudom, hogy a Choragon is segíti a méhnyálkahártya vastagodását, mivel a progeszteron szintet emeli és a megnövekedett progeszteron építi fel a méhnyálkahártyát a megtapadáshoz. Én nem kaptam semmit, viszont a homeopátiás golyóm is segíti a megtapadást, így azért megpróbálok nagyon nem elkeseredni. Lehet ebből még baba, szerintem...
Jó reggelt!
Én a 14. naptól használom hüvelyi úton az utrot, remélem akkor az segít majd!! Köszi a válaszokat.
Dóri, hajrá, hajrá! Vettél már terhességi tesztet?
Jó reggelt!
csak beköszönök mert megyek papírokat intézni!
Ha hazaértem jövök és visszaolvasok!!!!
Mensi még mindig sehol!!!!!!!!!!
szedtek valamilyen
bocsi
Egyébként nem kell megijedni, lehet rajta korrigálni.
remélem szedtek duphastont vagy utrót a ciklus 2. felében, mert az vastagítaná a méhnyálkahártyát, viszont a closti inkább vékonyítani szokta:(
Szóval ha nem szedtem valamilyen méhnyálkahártya vastagító gyogyit(duphaston vagy utró) akkor palástfűteát vagy valami ilyesmit kezdjetek el szedni.
sziasztok csajok
Sajnos ez elég vékonyka, mind a kettőtöké, Nekem a 12. napomon 14 mm volt a nyálkahártyám. Azt javaslom, hogyha nem kaptok progipótlást akkor kezdjétek el inni a palástfű teát, az segíthet.
A baba képes már 9-10 mm nyálkahártyába is beágyazódni és persze a túl vastag sem jó, de a tüszőrepikor a 4-5 mm az bizony kevés.
Nem tudom pontosan, írnak mindenfélét a neten. Nekem nem említette az orvos, hogy az vékony lenne.
Azt olvastam, hogy méhpempővel és a Premens-sel lehet vastagítani.
Valaki meg tudja mondani milyen vastag méhnyálkahártya a jó 11-12. napon?
:))))
Hány mm a méhnyálkahártyád? De amúgy az még úgyis vastagodik.
Na, voltam UH-n. És elkezdtek érni a tüszőim:) A bal oldali pfészekben kb 3 de azok elég kicsik még 12mm, a jobb oldaliban is kb 3 van, ott nagyobbak, a domináns 20mm!!!:D Tök boldog vagyok! ÚÚÚ de nagyon fájt a vizsgálat! Azt mondta az orvos, hogy viszont a méhnyálkahártyám nem túl vastag még... Az most mennyire nagy gond?? Én hülye nem kérdeztem meg, mert zavaromban örültem, hogy a tüszőrepesztő szurira rákérdeztem. Holnapután megkapom:)! Aztán jöhet két hét iszonyat várakozás... de hát azt már ismeritek ti is...
Zoé, de jó, nagyon drukkolok, majdnem egyszerre fogunk tesztelni:) Én pár nappal később.
Jaj köszönöm, de aranyos vagy, hogy gondoltál rám:)
És amúgy sziasztok!
Túl vagyunk a második inszemináción, 14 nap múlva lehet tesztelni:) Húú de nehéz lesz ez a 14 nap:)
Nagyon köszönöm a biztatást!!!
Csak így tovább mert még mindig semmi!!!!!:-))))))))
Nekem sem volt barnázás, pedig Én igen komolyan szoktam, sokszor már peteéréstől kezdve:)
szóval kitartás.