2012 januári babák (beszélgetés)
ha 20 mm volt a legnagyobb akkor még holnap este is ráérne, engem 25 mm-esen repesztettek
naponta 2 mm-t nő.
Jah akkor ez olyan mint egy terminált. Azt hittem most hirtelen, hogy inszem vagy lombik lesz.
Így már értek mindent:)
A bal oldali petefészkeimben több is van de kicsik 11-12mm, a jobb oldaliban vannak nagyobbak, ott van 20mm is. Clostival jött ez össze, amit én kértem az orvostól, és a tüszőrepesztőt is én javasoltam...
Milyen beavatkozásra gondolsz Zoé?
így korrekt
Nekem még menszi előtt ideadta a reciket és a tüszőérlelő szurikat ki tudom váltani, bár az sincs minden patikába, de azt kiváltottam a 2. napra.
dehogy repi előtt pár róávl adja oda szegénynek a recit, aztán meg rohangálhat
E vitamin kapszula
bioextra 100 mg
Érthetetlen, hogy miért kell az embert ennyire szivatni, nincs elég baja amúgy is...
Nálunk úgy van, hogy ugye menni kell a 3. napi UH-ra és már akkor megkapjuk a tüszőnövelő + repesztő szurikat.
Mikor lesz a beavatkozás? Mekkora méretűek lettek a tüszőid?
Sziasztok Lányok!
Aki szedi az E-vitamint, megÍrja nekem privibe, hogy milyet szed? Köszi! Puszillak Titeket, és megy a drukk!!!:)
Hát azt viszont tényleg nehéz beszerezni, itt is nálunk meg kell rendelni, elég nagy felelőtlenség volt a dokidtól ez a húzás, mert tényleg nehéz beszerezni, nálunk egész Békéscsabán 1 patikába lehetett beszerezni rendelésre.
Persze pesten másabb de ott is körül kellene nézni.
Milyen szurit kapsz Fanni?
Egyébként érdekes ez a dolog mert már hallottam pár lánytól, hoy így szaladgáltak a repi szuriért, mert a doki az utcsó pillanatba adta oda a recit, amit azért nem értek, mert tudni való, hogy úgy is be lesz adva:(
Jah, hogy Dunaújváros...Pesten, a Déli pályaudvarnál van egy patika ahol mindig, minden van, de akkor mind1. Én ott szoktam mindent megvenni.
Asszisztens adja be? Én mindig magamnak adom, vagyis eddig két repesztőt kaptam, és remélem már nem kell adnom magamnak:)
nem ismerem
de attól lehet, hogy jó
Szerintem jó az a por.
Halljátok, én olyan mérges vagyok, egész délután emiatt a hülye tüszőrepesztő szuri után futkostam a városban. És sehol nem volt. Az 5. gyógyszertárban végül megrendeltem, de hát holnap reggel 8-ra kellene mennem, hogy beadják. Hát én tiszta ideg voltam, persze se az orvost se az asszisztensét nem lehetett elérni telefonon, hogy most akkor mi van, mi legyen. De a gyógyszertárban mondták, hogy fél9re meghozza a szállító, aztán mehetek beadatni. Csak hát én elvileg 8tól dolgozom, így is késtem volna, ha 8-ra mennék beadatni. Hát nincs más választásom, majd elkéretőzöm egy órára, az alatt remélem el tudok intézni mindent. Remélem nem nagyon faggatnak majd, hogy hova, meg miért, mert senki nem tudja még a melóhelyemen, hogy babát szeretnénk... Miért menne bármi könnyen ebben az egész babaprojektben, elképesztő...
Fehérjét is hallottam, csak a baj az, hogy nem igazán eszem meg a sajtot, tejtermékeket, sajnos.
Voltam bent egy biotechben és néztem olyan port, ami 80 % fehérje, étrendkiegésztőként is szokták használni, szerintetek?
Én pár hete kezdtem el a ladeevit vitamint, + E vitamin + magneb6 + C vitamin
ennyit szedtem
az inszem első napjaiban pihenj, tudom, hogy a doki szerint nem kell, de szerintem kell ésssssssssssssssss
egyél sok fehérjét, Én naponta több főttojást is megettem, meg joghurtot:)
Köszi Zebra a drukkot!
Szedtél valami vitamint, teát ittál, van valami jó ötleted?:)
Én a ruhák nagy részét, meg játékot is kaptam, meg T.esz-V.eszen vettem meg. Ki hogy csinálta/csinálja?
Nekem túl drága lenne, ha mindenből újat kéne venni, és a pici ruhácskákat meg szét se lehet nyűni annyi idő alatt, míg kinövik. Az ára meg horribilis újonnan, netről meg potom pénz, néha ingyen, ha 1 ft-os volt :-)