2012. január: indul a lombik (beszélgetés)
Sajnálom:(Én még nem voltam inzulinrezisztencia vizsgálatom, de gondolkodom rajta én is. Nem tudod, hogy milyen vizsgálatokat érdemes még megcsináltatni?
Én is kutakodok, valamilyen alternatív gyógymódon is, ami segítheti a beágyazódást.
Hat Lanyok, nincs slusszpoen es bizony negativ... Amugy ezert szeretek tesztelni, met ilyenkor amikor nyitom ki az emailt nem dobog a szivem a torkomban... Tok nyugodt vagyok.
Aug vegen megyek mensbe, ujra terhelni es kontrollra, de elotte megkerdezem Breyer doktornot, hogy nem lehetne e szendviccsel csinalni, met elore hanyok a glukozoldattol. Es az is lehet, hogy legkozelebb szivesen csinalnam termeszetes ciklusban, nalam nem oszt nem szoroz az osztrogen tabi, ugyanannyi a nyalkahartya, hatha a termeszetesseg "gyoz". Valamint irok mindjart egy ismeros ismeosenek, aki homeopata es tobben fordultak mar hozza beagyazodasi problemakkal es mindenki sikerrel zarta a kurat. Meglatjuk.
mindenképp írjál....várjuk:)
+++++++
Képes vagy rá ez nem kétséges....:)
Fel a fejjel:)))
én is sok jót hallottam Győriről sokan Pestről is mennek oda ...megy a drukk ezerrel csak pozitívan:-D
+++++++++++++
A következő a fagyasztott embrióbeültetés lesz, ha felébrednek, de még nem tudom, hogy mikor. Egy picit regenerálódok, nem tudom hogy ki kell e hagyni ilyenkor valamennyi időt.
Ha az nem sikerül, akkor Győrbe megyünk. Olyan jókat olvastam róluk. Már ezelőtt is oda akartam menni, csak a sok utazgatás tartott vissza.
Engem az keserít el, hogy még egyáltalán nem volt pozitív tesztem. Tudom, hogy rossz, ha utána elveszíti az ember a babát, de az egyben erőt is adhat, hogy folytassa az ember. De így hogy 3-ból 0, így elég nehéz:(Ha lett volna már pozi tesztem, tudnám, hogy képes vagyok teherbe esni.
Hidd el mi ezen átmentünk 4* most már 5* és fel kell állni,mert egy gyermeknél nagyobb ajándék nincs még ha majd az idegeidre is megy néha:-D
Nekünk volt 2 műtéti befejezés is de mindig azt mondtam gyereket akarok bármi áron ha most ezen kell átmennünk,hogy legyen hát ez van....
Fel a fejjel ....
És most hogyan tovább??
Ma már megjött az utro ellenére is, úgyhogy abbahagytam a gyógyszereket.A reggeli teszt is negatív volt, utána meg is jött.
El vagyok keseredve nagyon, úgy érzem, hogy "összetört" a lelkem. De menni kell tovább, a szomorkodásból nem lesz gyerek.
Most beszéltünk a BMC-vel. . . . nem értem őket komolyan hétfőn menjünk hcg vizsgálatra de kaptunk időpontot augusztus 28. -ra konzultációra. . . . minek hétfőn nem tudjuk megbeszélni???
Na mindegy remélem hétfőn sikerül megbeszélni és mehetünk is tovább. Nekünk eddig mindig rövid protokol volt szóval jó lenne ha úgy jönne meg. . . . .
ha van már egy egészséges lombik babánk minek akarnak genetikát???azt mondta a recepciós lehet kellene...vagy majd most ne agyaljunk majd hétfőn már sikerül Szűccsel beszélnünk...
Most beszéltünk a BMC-vel. . . . nem értem őket komolyan hétfőn menjünk hcg vizsgálatra de kaptunk időpontot augusztus 28. -ra konzultációra. . . . minek hétfőn nem tudjuk megbeszélni???
Na mindegy remélem hétfőn sikerül megbeszélni és mehetünk is tovább. Nekünk eddig mindig rövid protokol volt szóval jó lenne ha úgy jönne meg. . . . .
Valami olyasmit magyarázott a recepciós,hogy lehet kellene genetikai vizsgálatot csináltatni....minek???
Már van egy egészséges lombik babánk...
De jó,szorítottam nektek:-)
Nekem van ismerősöm,aki a szegediből ment át a győribe és egyből sikerült.Bár lehet,hogy csak véletlen,hisz az már a 4.volt.De én sok jót hallottam róluk,bár nagyon nehéz állítólag bejutni,olyan sokan vannak.Na de sok sikert,legyen mihamarabb babátok:-)