2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Orso, igen a Bettiről!:)))
Én lehet hülye vagyok, de én egyáltalán nem félek a szüléstől sőt már nagyon várom, hogy milyen lesz!Szívesen megyek a kórházba is Uh-ra nem tudom imádom azt a légkört!Zsombival is ez volt!Mondjuk a lehető legszarabb szülésem volt.12 órát vajúdtam, amikor is nem jött át a medencémen a feje, tehát császár, utána begyulladt a sebem, 2 hetet voltunk a kórházban, mert nem ment le a lázam és az ágyak annyira szarok voltak, hogy amikor hazamentem sebes volt a farok csontom feletti rész!Aztán mellem gyulladt be, de ennek ellenére tök nagy izgalommal várom.De a lényég Zsombi teljesen egészségesen született meg és ez volt a legfontosabb!!!
Tudod számomra az a hihetetlen, hogy ahogy meglátjuk a babánkat, már semmi sem számít.
számomra még mindig csoda, hogy pl a gátmetszésből semmit nem érzünk, pedig, normál körülmények között mennyire horror, de ott akkor, emlékeim szerint annyira csak arra konentráltam, h mindent úgy csináljak ahogy a doki javasolja, és mivel az enyém igen ngyors szülés volt( 3 óra mindennel együtt)nem maradt meg rossz élménynek.
Mondjuk utána a gátseb + a wc-zés nem volt kutya, és sajnos felszívódóval varrtak és az állítólag tovább fáj.
Igen, de ha belegondolsz?
Csak szerintem ezt akkor, ott, abban a felfokozott izgalmi állapotban nem érzéékeljük annyira.
" A szülésnél, a mai tapasztalatok szerint egyetlen egy fájdalmasabb dolog van az érzéstelenítés nélkül végzett anputácio"
ez azért mennyire durva, hogy egy doki is ezt mondja, nem?!:-D
oké, oké, persze fáj(hogyne fájna), de megéri:-D
de ez az orron át kíhúzni egy grill csirkét beszólás nagyon tetszett:-D:-D
ÉN is nehéz helyzetbe kerültem, a hugom is várandós, Ő december 15-re vany kiírva. a multkór megkérdezte tőlem, hogy valamihez viszonyítsam a szülés fájdalménak erősségét, neki az első babája lesz.
Mit mondjunk ilyenkor, ha azt mondjuk nem fáj hazudunk, ha azt mondjuk nagyon, megijesztjük.
Nekünk annak idején a főiskolán a szülészet tanárunk, aki egyébként a Sotén szülész-nőgyógyász, azt mondta " A szülésnél, a mai tapasztalatok szerint egyetlen egy fájdalmasabb dolog van az érzéstelenítés nélkül végzett anputácio"
Hát szerintem mindenki döntse el maga, kár ezen parázni, ezeknek a babáknak onnan ki kell jönni.
És talán elhiszitek, hogy ki lehet bírni, hizsen mi többedszer szülők sem vagyunk mazoisták, és már egyszer túléltük:-))))
Ja, valamelyik (természetesen férfi) ismerősünk szülés után kérdezte hogy milyen volt és még:
- "Olyan mintha az orrodon kihúznának egy grillcsirkét??"
Hát igen, valami olyasmi, mondtuk neki, de azóta is ezen röhögünk!
Szia!
Nekem gyerekkoromban volt állandóan szemölcsöm, anyukám szorgalmasan vitt a bőrgyógyászatra, de mindig visszanőtt, és ráadásul egyre több. Végül vettünk egaver ecsetelőt és az teljesen kiirtotta, na és persze ebben a formában nem is volt fájdalmas a dolog. Egy próbát talán nálatok is megér.
Jó reggelt midenkinek.
Én nem gonolok a szülésre, strucc poétika, ha eljön az idő, akkor úgy is minden megy a maga útján, én nem engedem be a páromat, tuti biztos nem bírnám elviselni a rinyálását, meg az okoskodását, velem a legjobb barátnőm lesz bent, tutira ontja majd a hülyeségeit, így könnyebb lesz.
Jó reggelt Mindenkinek:-D
Na igen, a pasiknak a könnyebb része marad, mind a terhesség, mind a szülés...mert még elképzelni sem tudják, hogy milyen:-D:-D valószínűleg ők "belehalnának", vagy ha ők menstruálnának,akkor tuti 28naponta szabira mehetnének:-D:-D:-D
Ja, még annyit az előző témához,hogy nekem is mondta a férjem, hogy fél, hogy nagyon sajnálna ott bent és nem tud segíteni. Mondtam neki, hogy ha bent van ha nem velem az fog történni, aminek kell. Ha látja ha nem.............
Ez is csak a pasiknak adatik meg hogy eldöntsék, hogy akarják e látni... Na hagyjuk
de nagyon félek, hogy mi lesz 3-mal!!!de amitől jobban parázom, az éjjeli nem alvás, és az egész nap végig vitelétől...szerintem zombik leszünk:-D:-D
Jó éjt Nektek!Mi is megyünk, jó éjt mindenkinek:-D
Lépek...már nagyon el fajultak a dolgok a lúrkók között!!!!!!!!
Kezdenek hangosak lenni..megyek és el rendezem őket!!!Jó éjt csajok!!!!!!
Köszönöm:O)
A Twilight-ot meg a lányom imádja...:O)
Fanatikus!!!!!!:O)
Bakker!!!Te nem félsz?????:O)Szülés....harmadik gyerkőc...Húúúúúú mi lesz itt??!!!:ODD
AZ ELSŐ SZÜLŐ CSAJOK EZT MOST NE OLVASSÁK!!!!:ODDDD
ennek is eljön az ideje:-D:-D
most néztem meg a képeidet...Twilight???Imádooom:-D:-D:-D
Nagyon szépek a gyermekeid:-D
Az biztos!!:O)
Mintha egy csapásra meg szűnne a fájdalom...
Ami valóban is meg szűnik...
Mi miért nem tartunk ott?????????:O))
egyet értek, és mindenkinél teljesen más, de az eredmény ugyanaz...egy picike kis élet:-D:-D hidd el, minden fájdalmat megér:-D
csak annyit, hogy miután megszületik és odarakják a mellkasodra, egy leírhatatlan érzés fog el, maga a mennyország, csodálatos:-D:-D:-D
Sssssssssszzzzzzzuuuuusssszzzzzaaaaaaaaaa
:ODD