2011 februári babák (beszélgetés)
Nagyon tetszik a neved eredete.
Mi járunk babaúszásra, ott az oktató azt mondta, hogy 4-5 hónaposan már nyugodtan mehetünk Balatonra, csak nem szabad hagyni hogy merüljön vagy igyon belőle.
Sziasztok!
Régen nem voltam,próbállak vissza olvasni benneteket, nem mindig sikerül.
Mi most próbálkozunk a hozzátáplálással, Lili 5 hónapos, tápszert azóta nem akarja elfogadni, mióta a gyümölcsöket elkezdtem neki adni. A kedvenc az alma,barack,szilva.Viszont a főzelékféléket nem akarja elfogadni.A répát,krumplit kiköpi.A sütőtökből nagyon keveset eszik.A glutént gabonapéppel próbálom bevezetni,de csak minimálisat adok egyelőre.
A mozgásfejlődéssel kapcsolatban, fordul hasról hátra, hátról hasra, de inkább az üléssel próbálkozik, mint forog.Nagyon húzza fel magát,elfárad, de akkor is erőlteti.Legutóbb mikor mértem 7100gramm és 69cm volt.Nekem vékonykának tűnik,de a védőnő szerint szépen fejlődik.
A fedőnévvel kapcsolatban az enyém egy gyermekkori kedvenc rajzfilm főszereplője: mofli a koalamaci.
a szám pedig a születési évem+a kedvenc számom.
A véleményeteket szeretném kérdezni:a babókat mikortól lehet élő vízbe vinni? Apuka egy tó melletti strandon dolgozik, ott szoktunk elég sokat kint lenni.Vettünk egy bébi csónakot,ebben úsztatjuk egyelőre Lilit.Nagyon szereti a vízet.
No,most jó sokat írtam,azt hiszem ez a rekord tőlem:-)
Vigyázzatok magatokra és a picurokra!!!
Nekem is ott kerekedik, ahol nem kéne, ahol meg kéne ott horpadok. :(
Szülés után olyan lelkes voltam, hogy nem hízok, bármennyit is eszek, hogy valahogy észrevétlenül felszaladt rám három kiló. :o
Remélem, hogy nem lesz gond, mostanában úgyis annyi egyedi név van. Csak azért gondoltam rá, mert a páromat a vezetékneve miatt csúfolták és máig érzékeny rá.
Érdekes fogadtatása volt már eddig is Ilián nevének, volt aki legyintett és azt mondta "Nem baj!", más meg, hogy "Szegény!". Azért volt egy-két pozitív vélemény is.
Hú de befűtöttek ma! Nálunk árnyékban 34 fok van, de ahogy nézem a köpönyegen, van ahol 39! Ilián elég nyügi ma (/mostanában), nem tudom a meleg, a foga, a szomjúság végett, vagy csak úgy. Már megint átalakulóban van a napirend, délben nem hajlandó 1,5 órát aludni, sokszor csak felet.
Tegnap megvettem az első tányérját, kanalát (olyan jópofa cuccok vannak, mindig elcsábulok), meg gabonapépet a glutén miatt. Még két hét, aztán indul a buli!
nagyon jó, hogy ilyen szuper hírekkel jelentkeztélt!!!! Örülök, hogy jól vagytok és szépen fejdődik a kicsi is:DDDDDDDD
A nagyobb lakás meg aztán tényleg fantasztikus lehet, biztos jobban elfértek majd benne..
húhh csajok-mindenki alszik- anyum, a gyerek a párom...:DDDDDDDDDD a teraszon 41 fok van... ki sem tudok menni olyan forróság van...
Zoé már 1,5 órája alszik- ha felébred kádba teszem picit felfrissíteni.. Úgy aludt el, hogy levettem róla a pelust- kíváncsi leszek, hogy mi lesz alatta ha felébred..
Sziasztok csajok!
nagyon nagyon régen nem jelentkeztem már be!
nagyon el vagyok havazva, pörögnek az események!
írhatnátok magatokról meg a picikről, nem tudlak titeket visszaolvasni, pláne nem kb. egy hónapot! :S
mi jól vagyunk, csak Jázminnak jön a foga! úgyhogy eléggé nyűgös tud lenni! meg hát ez a meleg minket is megvisel, hát még őt! képzeljétek ül a kis drágám! ha beteszem a bébihordóba, nem hajlandó hátradőlni, kapaszkodik és tartja magát! aztán persze elfárad! :D
és egyszer sikerült neki hasról hátra fordulni, de már csak a végeredményt láttam! :D azóta nem csinálta, de állítólag, ha egyszer sikerült, onnantól kezdve tudja, de lehet, hogy 2 hétig nem csinálja! mindenért nyúl! nagyon édes!
éjszaka egyszer kel enni, mióta jön a foga, és eléggé nyöszörögve alszik!
más! végre sikerült eladnunk ezt a 27 m2-es lukat, amiben lakunk! úgyhogy szeptemberben költözünk egy 1+2 fél szobás erkélyes lakásba! kell egy kis felújítás, de egyébként nagyon szuper! úgy néz ki, hogy végre férjem talált egy jól fizető állást! talán rendeződnek a dolgaink! remélem több időm lesz írni nektek!
írjatok!
az igen!
én most már nagyon szarul alszom, 5 napja nincs kihez bújnom este, legalább a kisfiam itthon lenne, hallanám, a szuszogását, de szóval szar és még 5 éjszaka egyedül.
jó reggelt sziasztok! Na fél 6 kor már piacon voltunk.. picurt 5 kor etettem meg még alszik. tegnap este 1,5 órán keresztül altattam, nem tudom mi volt vele.. lehet a meleg készíti ki teljesen.
Fedőnév: Kingabringának csúfoltak az oviban.. akkor haragudtam érte. regisztráláskor véletlenül nagybetűvel írtam-és már nem tudtam javítani.. úgy jobban tetszett volna.. béna voltam..
Jó Reggelt!
Amira mégegyszer jelentkeztem a klubba.
Üdv az újaknak :)
Hú ma nagyon meleg lesz.Ki mit csinál a picúrokkal?
Babával való utazással kapcsolatban mi azt beszéltük megéri ezt az 1év "áldozatot" hogy idén nem külföldözünk, max Balcsi.amivel ugye úgy jártunk hogy múlthéten hidegrekord dőlt meg :D
emiatt kezdtünk el külföldre menni nyaralni mert 3évig ilyen időbe nyaralgattunk és besokalltunk, gondoltuk Egyiptomba csak nem jön utánunk az eső :D
Jövőre pedig másfél éves gyerkőccel el lehet menni jobban.Akkor is max görög,horvát amit beszéltünk aztán az élet majd hozza :)
Kutyás témánál egyébként ne értsetek félre, szeretem Mirát, csak nekem néha úgy tűnik Apa jobban majmolja mint a fiát.
Most is megyek gyorsan leviszem az 50fok előtt, most lehet olyan 40 :D
egyik ismerősnek ma van az esküvője..hát nem fáznak majd az tuti :DD
De volt 2 normális kapcsolatom is onnan:D
De már jó 6-7 éve nem chatelek, mára teljesen megváltozott:(
Jó reggelt!
Az én nevem már nem is tudom pontosan hogy honnan van, egyrészt azért, mert mindig is meg voltam őrülve a macskákért, volt, hogy 3 cicám volt egyszerre.
Emlékszem még chat függő időszakomban is ezen a néven futottam, és a pasik 95%-a azzal lépett be, hogy szia kiscicalány, miért ez a neved? Mert szex közben karmolsz vagy dorombolsz? Brrr:@
Jó reggelt. Szerintem ha akarják piszkálják majd úgyis, de nem a neve miatt. A gyerekek ilyenek, de kb 2 napig tart náluk minden. Én nem aggódnék ilyeneken.
A nevem eredete: Lacrymosa (latin) könnycsepp. Tanultam latint gimiben és amikor a stabat matert fordítottuk, abban volt és gyönyörűnek találtam.
Fedőnév: Régebben tetszett a Gemma név(dzsemmának ejtve), valami műsorban hallottam talán. Aztán lett egy Iliánunk. Hogy én mennyit rágódtam a névválasztáson! Szerintetek szekálni fogják a fiamat a neve miatt? Komolyan gondolkodtam azon, hogy kap egy második nevet is, és ha gáz van, akkor azon fut majd az oviban.
Lacry: És a te neved eredete?