2011 februári babák (beszélgetés)
Köszönjük az infókat :)
lassan megyek tusi meg rendbe teszem magam és fél8kor irány a kórház.
tényleg milyen türelemjáték így a végén ez már amit csinálunk... Tudjuk hogy bármikor jöhetnek a kis Drágák :))
Jóóó reggelt mindeninek!
Esthajnalnak gratulálok és várjuk a képeket :)Hajni gratulálok a keresztlányodhoz nagyon szép kis csajszi :)
Este sms-eztem Emenivel és írt jól vannak szépen szopizik Livike :) sőt kakilt is :)
És üzeni, hogy éljen az Eda érzstelenítő :)
Gratulálok még egyszer Emeni remélem rajam is segít majd.
Puszi
De jóóó!Gratula Neki!
én itt bőgök,nézzétek meg milyen szép a keresztlányom :))
teszek fel képet róla :)
Kukucs:)
Jelentem, hogy megszületett Boti, Esthajnal kisfia:)
21:20-kor kaptam az sms-t, hogy megy szülni:))
És 1:28-kor meg is született Boti 3290 grammal és 55 cm-rel.
Nem is bírok visszaaludni:D
Most viszont eltűnök, hamarabb lefekszem, hátha sikerül elaludnom. Bár jó lenne sms-re ébredni, hogy megvan Boti.
Jó pihenést mindenkinek!
Szurkolunk Esthajnalcsillagnak :)
Meg Csillus neked is :)
ügyeskedjetek az éjjel még :)
jó pihenést a többieknek :)
Nem biztos, hogy nem tudod megszülni. Az egyik barátnőmnek, az első babája 4100g volt és természetes úton szülte meg, igaz 12 óra volt az első fájástól a baba felsírásáig. És minden rendben volt náluk. Nekem is az első. Az egyik doki aki megnézte a ctg-et beijesztett, hogy milyen nagy a feje, hogy fogom megszülni. De rájöttem nem kell aggódni. Van aki keskeny csípőjű és könnyen szül, és van aki széles csípőjű és nehezen szül.
Szerintem inkább a genetikától függ, hogy hogy szülünk.
Teh hajnali 5től vajúdott és 18:15re lett meg a Pici :)
már adatok is vannak.2900gram és 50cm :)
beszéltem is már velük és Csillának olyan volt a hangja mintha mi se történt volna.tesóm meg hajtogatta hogy csodaszép csodaszép :)
és úgy néz ki holnap belehet menni hozzájuk,szülésznőjük segít hogy picit megkuksizzuk :))
leutazunk, úgyhogy holnap nst után szerintem 10-11körül indulunk :)
Én teszek fel pocakos képet. :)))
Ha ez segít... :)
Amint megtudok valamit, megírom.
Én személy szerint ennek örömére bűnöztem egy egész zacskó chipsszel:D
Ha már süti nincs:)
No, akkor már nem is ragaszkodok annyira a 6. szüléshez:)....még bírom :)!
Amúgy , aki szülni akar, az csak jelentse be, hogy tesz még föl pocakos képet:), Armikának s Emeninek sem sikerült megmutatnia magát :)!