2011 februári babák (beszélgetés)
Most olvasom a kismama hírlevelemben, hogy ne aggódjunk ha még nem jött el az idő, mert a babák 75%-a a kiírt időhöz képest később jön a világra. Nem is gondoltam volna...
Kiscica!Milyen jól lapulsz itt!:-)Veled mizu amúgy?
Ezt a mázlit!:-)))Remélem én is kifogok valami aranyos szobatársat majd!:-)És mikor engedik ki őket, hétvégére?
De kis ennivaló!:-)Mondd, hogy megkapja a síró baba tesót!:-DDD
Sőt, egymás melletti ágyon:)
Köszike neked is.
Jövőhéten meg Kolosnak a 4. szülinapja lesz,úgyhogy a hétvégén jön mama meg az uncsitesók bulizni.Le is adta reggel a rendelését,hogy mit szeretne kapni.Konkrétan egy egész játékboltot felsorolt.:-DD
Hát igen..na nemsokára eljön a mi időnk is :))
igen az nekem is tetszik :))
Nagyon ari baba.Megnéztem a képeket.De jó már hogy karjában tarthatja.
Hát akkor Boldog Születésnapot :)))
Ne is csinálj, ma kényeztessenek mások téged :)
Jaj, de jó!:-)Isten éltessen sokáig!:-D
Bizony sikerült elintézniük hogy bemenjünk mert v.i.p. szobában vannak :)
Hello mindenkinek!
Mi szépen aludtunk.Zsombi hagy aludni.(most éppen csulklik).Kolos ébresztett fel egyszer hogy nem szelel az orra és fújjuk ki.Ma doki van programon este 7-re.És egyébbknt meg nem csinálok egész nap semmit,de semmit mert ma van a szülinapom!!!!!!
Nagyon édi, megnéztem a képeket!Tiszta anyukája!:-)))És hogy izmozik a középsőn!:-DDD
De jó, mentek be a kórházba kuksizni?:-)
Na megjöttünk :)
csak egy icipicit kellett Levit felrázni, nem volt gond.
Sajnos a dokim nem nagyon ért rám így levette a kenetet és rohant is tovább.
úgyhogy 1hét múlva megyek a magánrendelésére, ott lesz a következő nstre meg meg is vizsgál, sőt uh is lesz.
1óra múlva pedig indulunk Pici lánykámhoz :)
Ja és a legfontosabb: Ma megyek fél11-re nst-re, nagyon kiváncsi vagyok, mizu!:-))Doktor is vizsgál majd, jelentkezem feltétlen utána, ha hazaenged!Szeretnék már 2 ujjnyira nyitva lenni, hátha könnyebb lenne akkor. . . Még úgy napokat is ellennék. Angelillának kitartás, ha már így benn fogták. Ma lehet róla is kapunk már hírt. De izgi, de izgiiiiii!!!!!
No, ez a bébi-bumm mindenkit elzavart....áááá, gyertek még, ki tudja meddig lehetek!:-D
Jó reggelt!Amúgy mizu? Az én estém nagyon gáz volt. A szokásos bal borda fájdalmam óránként felébresztett megint hajnalig...szegény Apuci kiköltözött a másik szobába, mert állásinterjúra ment és megelégelte a nem alvást. Mondom, rosszabb vagyok, mint egy bébi!:-DDAztán aludtam 2X2 órát egyhuzamban. Lassan tökre utálom és rettegek, ha jön az este. Szerencsére fél9-re mindig elég éber leszek. De már ez nem poén sokáig!Éjjel bevettem egy köhögés csillapítót is!
Azért elmondom, hogy most, ahogy olvaslak Titeket azt érzem, hogy Kata06 lesz a következő!:-)))De nem akarok ijesztgetni senkit. Manócskát még fogjuk látni bejelentkezni, mert ő velem jön!:-DDDDD
Nos, Csajok!Csillusról tudunk valamit?Bejött a tippem?:-))
És egy szobában is vannak?Milyen jó!:-)))
Ezt a mázlit!:-)))Tök gyors volt, én is én is így!:-)))Nagyon ügyes volt, juj, de jó!Puszi Nekik!:-D
Juj, de jó nekik is!Gratula!:-)))
Szia! Nagyon gratulálunk!Jó hallani ilyen apucis véleményeket! Le a kalappal előtted is, hogy tudtál lélekben segíteni a párodnak! Ügyesek voltatok!:-)))Sok tejecskét és kitartást az első hetekhez!!!
Sziasztok, jó reggelt!
Gratula az "újszülőknek"! :) Sok örömet és tejcit a bébikékhez!
Jó reggelt!
5-ig fent voltam, aztán aludtam vissza, ezidáig:)
Armika meg Esthajnal most együtt babáznak, mert egy helyen vannak, de jó nekik:)
Remélem én is kifogok majd valami értelmes szobatársat:D
Mindenki alszik még lányok?
Nah Csajok pihi van?csak én szedek itt béres cseppet?:D
mi lassan indulunk :)
nem tudom mi lesz, mert Drága Fiam egész hajnalban virgonckodott, ha most bealszik örülni fogok :)
áá még fent van, jelét adta ebben a pillanatban :D
nah én el is készültem :)
várom hogy ébredezzetek :)
További ajánlott fórumok: