2011 februári babák (beszélgetés)
Hajni!!!!
Levikének Boldog Első Névnapot!!!!!!
4 hósan és 8 hósan jár, nem tudom 6 hónapost honnan szedtél.:-) Az első csomagban volt egy 4 hós kupon ezt vidd be a Ros.mannba a baba szül. kivonatával.
Csinálj hozzá guacamolét mártogatósnak, isteni. Lehet én is nekiugrom, még van itthon 1 avokádó. Bár az Ispariban mindig éretlen, sokszor csak azért veszek hozzá banánt is mert ha 1 zacskóba rakom a banánnal hamarabb megérik. És csak akkor jó, ha már jó puha, krémes.
Bár most is veletek csivitelek a szakdoli helyett.:-)
Na én is tegnap jöttem rá, hogy nem érek rá januárig a szakdolgozattal, hanem kb. még 1-1,5 hónapom lesz megírni, mert ha Hunor elindul nem hiszem hogy lesz időm gépelni és amilyen kíváncsi a világra nincs sok időm.
Na bumm! Én is azt szedem. Bár mi kiegészítettük g.mival is, mondtam páromnak, biztos ami biztos ezen nem spórolunk, mert biztos megőrülnék ha szopi alatt már jönne a következő.
lányok a felicitas ajándékcsomag mikor jár??? én úgy emlékeztem, hogy 4 hónapos kor után lehet átvenni most meg amit találtam kiskönyve abban 6 hónapos kor van.. hülye vagyok???
Hunor is ugyanez, már szaladna ha tudna, de hasról hátra nem hajlandó fordulni.
Hívd fel őket! Nekem is kipostázták mégegyszer mert először valaki lenyúlta. Nem mintha olyan sok jó dolog lenne benne, talán az 1Ft-os cumi meg a C&A-s kupon megéri. De számolgattam a törlőkendőket, pelusokat, hát amiket mi szoktunk venni a kupon nélkül is olcsóbb.
Kivezetéshez olyan gyerekdokihoz menj, akinek erre külön képzése van. Az utólagos kivezetésnél ez abszolút fontos.
Ja a meningora. Na bumm ... itt 15 hósan lehet kérni először. Na most már csak azt kéne tudni, hogy ugyanaz az oltás-e? S ha igen, miért adják be ezt otthon ennyivel hamarabb?
te csak ne kívángass.. nem vagy már terhes:DDDDDD egyébként röhej, de én terhesen nem voltam egyáltalán kívánós talán a kenőmájasért voltam oda-de sem előtte sem után ránézni nem bírtam.. de mostanában ha nem ehetek meg valamit ami eszembe jut ölni tudnék.. kedvencem a tortilla.. próbálok nem egy zacskónyit bevágni..
A brassói is jó ötlet, nálunk is nagy kedvenc.
Szerencsére nekem még nem kell főzni, mert még van töltött paprika és főtt kukorica meg rántott hús. Mostanában a csöves főtt kukoricát köretnek eszem, most jöttem rá milyen jó így.:-)
Hú mi legutóbb mexikóit csináltunk a csirkemellből. Burito-t. Imádom. Persze az enyémet lightosan babpüré és csípősszósz nélkül. A met.óban a legolcsóbb a tortilla lap, csak apróra kell hozzá vágni a cs.mellet fűszerezni, oliván megsütni. Csináltam még hozzá barnarizset, guacamolét(imádom), saláta, sajt. A tortilla lapra ezeket felhalmozod egy kupacba, felhajtod a két végét, megfordítod és lehet enni. Nyami. 2 napja ettem, de megint megkívántam.:-)
Én meg pont azon aggódok, hogy Alexa túl korán fordult át, 3 hónaposan, most meg már kúszik. Tegnap már próbálgatta felnyomni magát, szóval szerintem pár hét és elindul mászni. Nagyon korai, védőnő szerint is nagyon korai. De le nem kötözhetem.
én agyon is verhetném magam akkor sem tudnék nagyobb kedvvel vasalni.. lusta szaranya vagyok:DDD de jó a kedvem legalább pedig fáj a fejem tegnap óta...
Na mi is kölcsönöztünk légzésfigyelőt, fél évre. Én marha kidobtam rá 20.000-et és egyszer használtuk de folyton beriasztott, kikapcsoltam, magam mellé vettem Hunort és lestem én is, így én voltam a légzésfigyelője.
én az agyhártya gyulladás ellen kértem oltást-most írta fel a második receptet.. sztem sokkal nagyobb baj lehet abból ha nem védett ellene.. de sokszor én is tanácstalan vagyok, hogy jó e ez így... egyenlőre a dokinkra kell hagyatkoznom...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezzel a kivezetéssel a fülembe raktad a bogarat, van itt egy homeopátiás gyerekorvos, nagyon jó. Jöv.hétre bejelentkezek hozzá, úgyis azt beszéltem vele, hogy kb. félévente megmutatom neki. Magándoki, de csak 3000-et kér egy majdnem 1 órás konzultációért, vizsgálatért.
A meningococusra gondolsz? Azt itt 6 hósan adják, bár nem kötelező, csak erősen ajánlott. De már nem tudom kinek higgyek.
talán 2 hete látok valami arra utalót, hogy szeretne megfordulni-de az abban nyílvánul meg, hogy időnként ringatja magát valamelyik oldalára-dokinő szerint teljesen ügyesen.. de felülni-és abból felállni nagyon szeretne.. sír is ha nem engedem neki. De ezek után inkább azon leszek, hogy forduljon meg-így a kedvenc macijával ( köszi helgének) próbálom rávenni:DDDD Na ezért jó ha időnként jön a védőnő vagy a doki mert sok olyat is mond amit nem tudtam. pl tegnap mondta, hogy a szoptatás alatt szedett azalea fogamzásgátló baromira nem biztos -így már a szexről is le fogok mondani:DDD bár ezt még a párommal nem dumáltam át..Majd ha valami rosszat csinál benyögöm neki:DDDDDDDDDD persze csak okosan:DDDDDDDDDDDDDDD és nem is zsarolás ez:DDDDDDD
nah miután kidumáltam a szexuális életem és mindent megtettem h ne kelljen csinálnom semmit,néztem dmes akciókat,facebúúk,hoxa meg minden amit csak lehet mostmár megpofozom magam és indulááááááááás:D
hát nálunk múlthéten volt nagy összeborulás...mert elfelejtettem apa szülinapját:( és muszáj volt minden nap...ki kellett engesztelni:DDD
Sziasztok Csajok!
Na múlthét pénteken voltunk ortopédián és röntgenen. Minden rendben van a pici csípőjével már a rugit sem kell hordania. Nagyon örülök neki, szegény már nem nagyon állta magán. Tornáztatni még kell, azért jó az ha meg van mozgatva. :)
Veletek mizu? Nektek a babátok fordulgat már? Mi 7.-én leszünk 5 hónaposak és hasról átfordul hátra amikor van kedve de nem mindig. Ugye ez nem baj?
nah közben felkelt Lara:D kimosott a gép úgy hallom:) kiteregetek és neki állok vasalni:D
Hát nálunk tegnap este volt egy kis összebújás, de olyan fáradt voltam, hogy alig bírtam megmozdulni. Felért egy necrofiliával.:-)))
szuper:S Lara is már ülni akar meg állni de fordulni csak hasról hátra...azt is azért mert hason utál lenni:D meg hátáról oldalra,de hátról hasra nem:/
Hahó még mindig itt vagyok:D közben eszembe jutott h én 3hónapja regisztráltam a bababónuszra és még most sem jött meg a csomag:( én is csak Lara cuccait vasalom de neki mindenét vasalom:) najo meg apának az ingjeit...najo meg a polókat is:D tehát csak a nadrágokat meg a fehérnemüket nem:D
Jó reggelt!
Igen, nekem is tegnap mesélte párom, hogy az egyik kollégája gyereke 3 éves koráig meg sem szólalt és a dokik visszavezették arra, hogy kimaradt nála az egyik fordulás. Na szuper! És hogy tartsuk vissza? Kötözzük le?
További ajánlott fórumok: