2011 februári babák (beszélgetés)
nem is tudtam, hogy kecskeméti vagy.. Én szoktam menni vásárolni, Malomba, mert itt Szegeden semmi sincs sajnos.
Mi is szívesen látunk bármelyőtöket,ha Kecskeméten jártok!:)))))))
Pizzatoronyból, a Budapesti krt. sarkáról. Nagyon szeretem,mostanában mondjuk salátát rendeltem onnan sokat, az is 600ft és óriási adag. Ha jártok Szegeden,szívesen látunk Julcsival nálunk.:)
Én most fejeztem be a vasalást, közben Julcsi elaludt a játszószőnyegen babazenére :)
Keresztfiam 10 hónaposan volt 9200 gramm, és ő 4 kilóval született, mindig is stramm kisbaba volt, úgyhogy csak ámulok, hogy 5 hósan ekkora :DD
Amúgy honnan szoktál pizzát rendelni? Én anno azt a pizzeriát szerettem, ami a Piroska térhez van közel, meg a csepp a tengerhez, nem jut eszembe a neve. Jó vastag volt a tésztája :))
Na jól eltűntetek. Megyek én is vasalni, mert Z nem alszik, úgyhogy így én sem tudok. Pedig 3 órát aludtam összesen, ittam egy nagy kávét most azzal elvagyok egy ideig.
Pelenkáról mi Libe..t használtunk, de amióta ilyen meleg van, áttértünk a fehér csomagos Pamper.re. De amióta fogzik Zalán, ebből néha néha kifolyik a cucc, úgyhogy nem tudom mi legyen. Egyébként nálunk ha elfogy ez az egy csomag ami van, én már 4-eset veszek, mert Z 8600g,és az ugye 9 kg-tól jó.
Hú termeltetek:) Én terhesen nem kaptam kupont, a 4 hós Hippeset kiváltottam a Rossmannban, abban volt a 8hós. A felicitas-t meg kell néznek abban a kiskönyvben, már nem emlékszem.
Mi ma vagyunk 5 hónaposak, de Zalán még nem fordul. Hátáról hasra próbálkozik, de maga alatt marad a keze, és ordít..
A mozgásról annyit, hogy például ha a mászás kimarad, akkor matekból lesz gyengébb a gyerek és hasonlók. Ezt nekem a gyógytornász mondta, akinek 20 év szakmai tapasztalata van.
Hajni! Levikének nagyon boldog névnapot!!
Mi is egy szobában alszunk Zalánnal, majd szeptemberre lesz kész a babaszoba, akkor költözik át. Én féléves koráig minimum vele akartam aludni. Légzésfigyelőt nem vettünk, nekem azt mondták az ismerős Anyukák, hogy felesleges. Még a bébiőrt sem használtuk eddig, mert a házban hallom ha sír Zalán az emeleten, nem kell bekapcsolni.
hello csajok. Nálunk is beköszöntött a nem alvós éjszaka, Zalán 3 szor kelt, olyan vagyok mint a mosott sz@r.. Le a kalappal azok előtt akik ezt bírják, én már hozzászoktam, hogy alszik 9-10órát minimum.. Itt volt a védőnő, reggel szólt, hogy jön(7kor), úgyhogy 9re rendbe vágtam mindent, ma már csak a pihenésé a főszerep, persze ha Z engedi. Ebédre pizzát rendelek, nem ettem már szülés óta, most úgy megkívántam, hogy az lesz. Most visszaolvasok.
Ha túlnagy,akkor hajts be a hátuljánál belülre egy kicsit!Én úgy szoktam mindegyikkel,mert az megfogja a kakát és nem szalad fel a hátára!!
Akkor téged megrövidítettek egy ros.smannos-hippessel!!Vagy kidobtad a többi papírral!
A Felicitasos az az amit abból a kis könyvecskéből kell kitépni a Ros.mannos meg egy kék szegélyű képeslap nagyságü "kupon"! Vagy nem?De a felicitasost nem is aRos.mannban kellett kiváltani!
Kaptam egy felicitas könyvet terhesen, amiben volt a kupon a várandós csomagra, abban egyéb kupon nem volt. egyet a kórházban, nem volt kupon, csak a felicitas könyvben a 3. beváltható csomagra.
Na ezt nem értem. Szóval kaptam egyet terhesen, egyet a kórházban, abban volt a 4. hós H.ppes, amikor azt beváltottam abban volt a 8 hós H.ppes. És a 8 hósra rá is van írva hogy ez a 3. beváltható kupon.
6 kilós , akartam írni...
Na, más téma, csak épp peluscsere volt és eszembe jutott. Mostanában nem találok jó pelust. / kilós Julcsi, és ami 6 kilósig van, azt letornázza, ami meg 4-9 kiló között, az meg a hónaljáig felér :))
Felicitas 3. kuponját. Abban volt termékminta.
Akkor milyet váltottál ki??:))
Csak mert az a 4 hó betöltése utánra érvényes!!Nekem más kuponom nincs!
Semmilyen rossamnnos kupon nem volt a csomagban nekem.
Ja amúgy az én tudományos védőnőm azt mondta, hogy kb. 4 hónaposan kell, hogy oldalra forduljon, és egyáltalán nem baj, ha 5 hónaposan kezd el átfordulni, mert bőven ráér.
De ezek a védőnők is olyanok mint az orvosok, mind mást mond, biztos más könyvből tanultak:D
ami jár az jár:DDDDDDDDDD
nekem mindegy, csak ingyen legyen :DDDDDDDDDDDDD ha soha nem használom az sem érdekel:DDDDDDDDD
Szia!
Domi is 3 hónaposan már kúszott, van is videóm, ahogy a kiságy közepétől két nyomásra felér a végéig. Most is csinálja, és két hete fordul át.
Nem értem ezt a túl korai - dolgot, minden gyerek akkor csinálja, amikor megérett rá, legalábbis szerintem.
A H.ppes Ros.mannos kuponról beszéltek??
Ok, nem gondoltam volna, hogy még a Felicitas is variál, azt hittem, hogy legalább ez egységes.
Én kiváltottam már, nem nézték a dátumot. Tejpép meg tápszer minta van benne, sudocrem, lactiv baby, meg ilyesmik.
Sziasztok!Na Kinga!Elmondom az igazságot!Én is mindig megmozgattam,vagy csak megemeltem a kezét,hogy mozduljon meg picit,ha nem láttam azt a hátán hogy veszi a levegőt!Sőt.....néha még most is ezt csinálom!Pedig nekünk is van légzésfigyelőnk!!Na???Ki a hülye?!Ráadásul mi is gyűrötten járunk,csak Marcipán nem! Ki vagyok,hogy állandóan a cicit akarja!!
na köszönöm:DDD legalább nem vagyok vaksi.. nekem sem volt benne rossm.. kupon.. megvan adva, hogy hol lehet kiváltani a csomagot.. ahogy az elsőt is..de én még is 4 hónaposra emlékszem mert amikor még csak 6 hetes volt akkor akadt a kezembe és mondtam is, hogy hol van még a 4 hónapos kor... erre most meg várhatok 6 ig:DDD
Az enyémre is 6 hós van írva. És az első csomagomban sem volt rossmannos kupon. Szerintem nem egyformát kaptunk.
További ajánlott fórumok: