2011 decemberi babák (beszélgetés)
Sziaaaa! De jó hallani rólad!
Azért remélem pihensz is! És amúgy hogy vagy?
Hát, drukkolok, hogy ne kelljen karácsonyig bent lenned.
Nálunk is ez lesz a rendszer!!!
De jó mindjárt baba illat lesz az egész lakásba.Istenem de jó lesz.
húha azért drukkolok,hogynehogy karácsinyig bennt légy..nem lenne jó gondolom.... az nagyon sok idő!
Azért már lassíthatnál te is.
ez nekem is megvan de próbálom vissza fogni magam,hogy ne legyek egy házi sárkány!!! :D.
De néha jól esik a kényeztetés!!!
Már Én iy úgy várom, hogy néha megfürdethessem:)
apa fogja fürdetni eleinte
szeretném ha Ő is picit jobban benne lenne ebbe az egészbe
Én szoptatom és övé a fürcsi:)
szia
jaj de jó, hogy írtál
hát az nem túl jó ám
csak nem elég a diéta?
az jóóóó kényeztettés,nálunk ilyen ritkán van,mert egyszerűen ÚÚtálom ha a konyhába szöszmötöl....inkább elkészítek neki bármit csak ne menjm a konyhába.....
:P minden nőnek van hóbortja...hihi
Sziasztok csajok!
Már ezer éve nem írtam, nem volt időm, de olvastalak néha titeket.
Gratulálok az újdonsült ANYUKÁKNAK!! Bárcsak mindenki ott tartana...
Én nem tudom mi van velem, hetek óta nem tudok aludni, csak dolgozom rohanok mint egy hülye.
Hétfőn be kell feküdnöm a kórházba a cukrom miatt, úgy néz ki inzulinos leszek :( Ha minden jól megy egy hétig kell bent lennem, de lehet, hogy karácsonyig.
mondjuk mind a kettőre?
Mi a fürdőben fogjuk és a nagykádban lesz egy biztonsági fürdető
persze ha ez nem válik be akkor van 2 babakádunk is szóval lehet variálni bőven:)
húú így visszaolvasva,bocs mindenkinek,nem akartam én itt magam előadni,meg ennyire kikelni magamból.. nem tom miért írtam ki magam ennyire..nem szoktam! Ne hari!
ui.: de a szomszédokkal szemben igazam van
Hát ez az, én sem értem, mi értelme van így.. De hát ez a bürokrácia, meg aztán itt minden olyan nehézkes..
Nekünk is 2007-ben volt az esküvőnk :)
na megyek bedobom a sütőbe a bélszínt,
nem lesz kaja estére ;P
nehogy félre értsd nem szólt ő az égatta világon semmit a szomszédhoz,ő egy eszméletlen nyugott ember.....
hanem tudják hogy mennyit ártottak már nekünk,
elvitetik a kocsinkat a házunk elől amit alőtte való nap hoztunk németből(ugye nincs rajta rendszám ezért),a kutyájával megeteti a csirkéimet(véletlenül át repült,-ö meg fogdd meg!!! a szemem láttára),sárga csíkot húz az utca szélére,hogí meddig parkolhatunk,levágta meggyfámat mert átlógott(azóta nem terem rajat semmi) soroljam még.......feljelentések
nem is kell törődni velük,a másik szomszéd is csak azóta nem foglalkozik velünk mióta átmentem és jól szembe köptem.....
mikor fúrna-faragna azon az 1 falon ami közös velük,és az a mi hálószóbánk (volt a lenti szinten),és ponnt ott volt az ágyunk is......
na mikor,karácsony reggel,mikor azaz 1 szabadnapunk volt,mert piacon dolgoztunk....
Na én átmentem de úgy szembeköptem a mai napig rám sem néz komolyan....
na nem vagok ám azért ennyire vehemens,csak egyszerűen,hihetelenek már itt az emberek......
Látom jó a szomszédság akkor ezek szerint... :S
Háát, ahogy így leírtad valószínű én sem kötekednék az uraddal, mert kétszer akkora mint én :D
Na de persze ez abszolút nem indok arra, hogy mások negatívan megítéljék!!
ja ááá ilyenekkel én már nem foglalkozom,tanultam naon sokat ennyi év távlatából..... ezeken már csak röhögök...
Az meg hogy megszületik a kicsi,és nem fog velünk törődni,hát de nagyon nem érdekel,én zörgetni fogom őt még hajnali kettőkor is.....ez a dolga