2011 decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Megjöttem az uh-ról, szerencsére minden oké, a hegem 5,8 mm vastag, ez állítólag jó. A lepény is tök oké, alig vannak benne meszes pöttyök. Ma vagyok pont 38. hetes, juhéé! :)
Egy kis adathalmaz: BPD=94 mm, HC=337 mm, AC=344 mm, FL=76 mm. Becsült súly: 3500 g!
Indítottam titkos naplót, mert már nem férek a fotókkal az adatlapomra :) Lehet jelentkezni. Tettem fel friss ruhás pocakképet és fotót a babaszobáról, amiből már csak a pelenkázó lap hiányzik, ma érkezik. Úgyhogy azt képzeljétek még hozzá a pelenkázóhoz ;)
Dbzsuzsi, ha szeretnéd beteszünk az esélyesek listájára előre, Sába úgyis reklamált :DDD
Viszont Aamer, Te egyre gyanúsabb vagy ezekkel a tüneteiddel, én most elég esélyesnek látlak ;)
Persze lehet Gajunak lesz itt igaza és az jön most, aki a legkevésbé számít rá.
Szia Gaju!! Huh, azért látom fáradsz lassan...De biztos ügyes vagy és pihensz ha Boti is pihen, nem lesz itt gond! Az tök jó, hogy az éjjelt átalussza a pici, én ettől tartok egy kicsit, az milyen lesz..
Zebra, pihi-pihi, lábpolcolás, tudod! Remélem javul majd a bokadagadásod, kitartás!! Megint túl vagy egy napon, nem lesz itt semmi probléma meglátod!
Cserfescsillag, szép a pocakod, megintcsak ezt tudom mondani :)
Jópofák ezek az sms ötletek, amiket írtatok! Én egyelőre csak a sablonos verzióban gondolkodtam, de egy vicces sms lehet frappánsabb lenne.
Hú hát akkor szépen fejlődik
jó még rátok az 56-os ruha?
Igen, ezek aranyosak! :D
Jó lesz a telefonokba párat elmenteni sablonként!
Meg még kettő:
Üdvözletünket küldjük a kórházból. Már tegnap este 19:35-kor találkoztam anyukámmal, de csak most tanultam meg SMS-t írni! Paramétereim: „adatok”. Anya is jól van, hősiesen bírta, hogy rakétaként törtem előre a világra, csak még kicsit fáj neki… De nem haragszik. Puszi: baba neve
A mai napon -minden tiltakozásom ellenére- x.óra perckor felmondták a társbérletemet, így x.kg-mal és centivel új otthon után kellett néznem. ....nál/nél szerető családra leletem. Baba
jaj egyem meg:)
mennyi a súlya? mennyit hízott?
Én is csatlakozok a tüneteket produkálók táborában.Ma egyszerűen nem tudok fel kelni annyira szúr a hasam egy ponton meg fáj a hátam a derekam a lábam....és még sorolhatnám.Viszont tök jó éjszakánk volt!!!
Ja és úgy néz ki van szülésznőnk.Nem sokára hívom!!!
Sába én már rá tapadtam az internetre és próbálok valami csodaszép idézetet keresni.
szia Gajunk
Nem hiszem, hogy lemaradtál, mert akkor mi is:)
Kitartást Nektek
Hasfájós Botika még?
szia
Nálunk a következő lesz
Megszülettem ...g-al és ... cm-el és a Kende nevet kaptam.
Anyukám már jól van, apukám még józan:)
Sziasztok!
Olyan vagyok mint a kisfiam használt pelenkája... A délelőttök elég nyűgösek, cicizés közben elalszik aztán aludna és közben enne is. Éjszaka még mindig változatlanul idillien telik, de ez a 8-12 ig tartó idő húzós.
Látom tüneteltek, október közepén nekem is volt ilyen, aztán mikor nem is gondoltam rá hogy aaz igazi tünetek jönnek... Na akkor szültem. :)
Kíváncsi vagyok ki lesz a 4. a sorban. Ugye negyedik, nem maradtam le senkiről?! :)
Lányok! Szerintem most egy egész napig eltartó témát dobok fel!
Gondolkoztatok már azon, hogy milyen kedves sms-ben fogalmazzátok meg a kis kincs érkezését.
Ugye van akit az ember nem hív fel, hanem haver, távolabbi rokon, de valahogy értesíteni kell.
Nyilván a közvetlen családtagok nem sms-t kapnak, csak a távloabbiak!
van valakinek valami jó (nem sablonos) szövege?
Helló csajok, babák!
Az ember idejön visszaolvasni a tegnap délutánt gyanútlanul, aztán félrenyeli a teáját!
MIAZ HOGY ÉN LESZEK A KÖVETKEZŐ! Fel sem fogom hogy babám lesz! :D
Én még nem akarom hogy kibújjon. MOndtam hogy majd dec. 01.-én! Hát mit csinálok én egy babával! Meg sem merem fogni! :DDDDDDDDDDDDDD
Jókor pánikolok be mi?
Szia! :) Akkor legyél Te a következő inkább, én nem sietek. :)
Bár ahogy olvasom Aamer is az esélyesek között van!
Jó reggelt lányok!
LÁtom ma valaki megelőzött korán kelésben! ;D
n nagyon rosszul aludtam,és még rosszabbul keltem.Apát úgy engedtem el itthonról,hogy nehogy elmenjen a telefon közelből ma.
Izom láz vagyok deréktől lefelé teljesen.ALIG bírok menni. Megy a hasam is hol kicsit,hol jobban,hol inger van rá. És a fejem már 2. napja be van puffadva,görcsölök.
Már nem merek mondani semmit,lehet én produkálom ezeket a tüneteket,vagy ezek is amolyan "készül a aszervezet a szülésre",de ennél rosszabb ne legyen már.
kivéve persze szüléskor....
Hahó!
Köszi a tippet, körülnézek majd folyékony és sima hintőpor terén is, az tuti, hogy nálunk húgomnál, öcsémnél is kellett anno, mert olyan hurkásak voltak, összeért a kis bőrük szinte mindenütt :D
Remélem, mindenki jól aludt, pihenten ébredt!
Én a twilight egyik részét sem láttam.... :D
Inkább horror filmet nézünk, legutóbb az Alien vs. Predator 2.-t néztük itthon Kedvesemmel, nekem nagyon tetszett :D Moziba nyáron voltunk, Karib tenger 4-et néztük, valami hihetetlen sz*r volt... :D
Most megyek, be kell mennem Pestre a keresztlányomért, a mai napot velünk tölti :)))
Már nagyon-nagyon várom :)
Szép napot!
Zebra! Tessék pihenni, polcolni a lábad, nem tesz ám jót, ha aktívkodsz :)
Pihenj minél többet, Kende baba hadd élvezze még Anyuja szívdobogását testközelből :)
Puszik Mindenkinek!
szia Ritusom
Képzeld nem múlik:(
Kicsit fofok nehogy ebből baj legyen
ahogy lépek, akkor érzem, hogy rezeg a duzzanat a bokámon:(
Tiszta kaki az egész
jaj képzeld apa este hazajött és megcsinálta, azóta jól üzemel
valami akkora vákumot csinált a csőbe, hogy az hortyant egyet és leszívta azt a rengeteg vizet amit apa a ec-be engedett
szóval jól megy azóta
És Ti, hogy vagytok? Dani baba? Lizi?
Jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok??
Zebrám, mi van a lábdagadásoddal, elmúlt? És a wc-vel? :D
Szuniko, le a kalappal, hajnali 4 óta??
Szasztok csajok!
Jaj de jó neked Szunikó,én is elmennék moziba de most már én sem merem bevállalni.
Olvastam hogy találgattatok hogy ki lessz a következő!
Én akarok lenni!!!!!!!
Légyszi!!!!
Ma annyira türelmetlen vagyok hogy csak na!!!!
Jó reggelt csajok
hogy vagytok?
hogy aludtatok?
mi újság?
Jó reggelt.
Szuniko jó korán keltél,és már tevékenykedsz is!!!Nagyon ügyike vagy. :D
Én is megyek nem sokára a szomszédasszonynak segíteni takarítani.
Szép és nyugodt napot mindenkinek.
:D
Jó reggelt!
Bocsi tegnap kiszivott a mozi, aztán bealudtam.. :)
Viszont ma 4kor keltem, úgyhogy bő egy órája takaritok, csilli villi mminden....
Remélem mindenkinek szép éjszakája volt.. :)
Jóéjt Nektek!
Az NST papírt sajnos nem tudtam feltenni, be kellene szkennelnem, de nem kötöttük még rá a gépre. De majd szólok a Drágámnak az ügy érdekében. :)
A naplómba tettem fel aktuális (fáradt) pocak fotót! Hú, jó nagynak látom így, pedig kb. 8 kilót híztam.