2011 decemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Hűha, mozi, de rég is voltam.. :) Leginkább Johnny Depp új filmjére vágyom, de már nem merem bevállalni... :(
Te hogy vagy?
Létezik olyan, hogy folyékony hintőpor
azt hiszem az avent-nek van olyan áruja
állítólag nagyon jó
egyébként már nem annyira szeretik a hintőport de ritka esetekben kellhet
Sziasztok lányok!!
Most jöttem a Twiglight- bemutatóról, tök jó volt.....
ki hogy van?
Hát, én ezt a hintőporos szitut nem tudtam, még jó, hogy említed... Akkor nem is gondolkodok a beszerzésen :DDD
Én is mindig felkelek a Férjemmel, ennivalót csomagolok neki, reggelit dobok össze, amit még itthon megeszik. Ő nem kávézik, de magamnak egy 3in1-bent mindig készítek és sem mindig fekszek vissza.(6:15-kor kelünk)
Holnap meg jön hozzám a keresztlányom, 3 éves :D
Nagyszájú, cserfes kiscsaj :))) Szóval holnap megint nem pihenek :D
Ja, én 2 hét múlva megyek először ctg-re, nov. 30.-án... :D
Igen, már minden össze van készítve, alig fér a bőröndbe. Ami meg kimaradt, azt a párom megveszi az első pár napban (pl. eldobható betétes bugyit lehet a kórházi patikában is kapni, abból nincs elég a csomagban).
Képzeld, valahol olvastam, hogy hintőport nem is szokáa most már használni, mert szárítja a baba bőrét.
A vihar előtti csend :P :D
Már elpakoltatok mindent a kórházi bőröndbe?
Ez csak egy kérdés: Mi is gyógyszertári cuccokat fogunk a Szemem Fényénél használni, de amit nem tudok: Hintőport kapunk(ír fel a doki?), vagy azt külön kell venni? Mert ugye eleinte, amíg a gyógyszertári cuccokat használjuk, nincs szükség fürdetőre, samponra+ilyesmire, de a hintőpor az kell, nem?
bruhaha
de jó Neked.)
Már Én is mennék uh-ra
de csak jövő7en jutok el, mégpedig csütörtökön
Jaj de jó!
és mikor dől el, hogy császár lesz vagy sem?
Nálam a fészekrakás tényleg lakáscsinosítást jelent. Pakolgatom ide-oda a szobanövényeket, a függönyt a gyerekszobában már naponta többször eligazgatom a karnison, nézegetem a falmatricákat :)
És olyan fura nyugodt vagyok és - némi nyilallgatásoktól eltekintve - tök jól érzem magam! De ez már-már gyanús...:D
:)))))))))))))))))))))
No igen
Hát, mostmár elég sokan vannak a finisben :D
Reméljük, míg mi nem szülünk, addig is sűrűn jönnek majd infot adni, tapasztalatot megosztani :)
Nálatok a fészekrakás tényleg fészekrakás??? Én 3 napja annyira rá vagyok kattanva a főzés-sütésre, hogy az eszméletlen. A takarításra is, hiszen 7végén ablakot mostam, de fura ez a különös sütés-főzéses dolog. Hétfő óta 4 félét sütöttem... És mindennap főztem, aminek az lett az eredménye, hogy totál tele vagyunk kajával :D
Bizony ám, majd kapom Tőletek az instrukciót:))
de azért remélem nem fog a csapat szétszéledni:)