2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!!
Bocsi h nem írtam mostanában...szokás szerint gondok vannak most nem velem hanem a Mátéval.Kórházba már szinte bejáratosak vagyunk.Ma megint voltunk.holnap megint megyünk...
vírus fertőzése van magas láza már nincs csak hőemelkedése még mindig csúnyán köhög most még a szeme is begyulladt...szóval elég sok baj van...
Azt mondta a dr.nő, hogy vírusosnak látja a torkát, de beadta basszus az oltást. Persze mert be volt szarva, hogy majd patáliát csinálok, hogy akkor feleslegesen váltottam ki 9000 Ft-ért! Mert múlt szerdára volt megbeszélve, ő meg elfelejtette, és hazament.
Most adok Lucának egy kúpot, aztán 1-kor leteszem aludni. Remélem nem lesz baj...
Amúgy egy hős volt, alig sírt, és amikor kérdeztem, hogy mit fog csinálni a dr.néni, akkor mondta, és mutatta is, hogy bök. :-)))
Anyukámmal játszottak dr.nénist, van nála sztetoszkópja, meg inj.tű, és olyan ügyes, amikor anyukám hallgatja, mindig nagy levegőt vesz, hát most azért ennyire nem működött közre a rendelőben. :-D
Jó reggelt! :)
Oltásnál nálunk a tüdejét nézik, hogy tiszta-e, utána a torkát, hogy piri-e, és rákérdeznek azért a biztonság kedvéért, hogy nem lázas-e......Ha valamelyik nem kóser, akkor nincs oltás.
Na, jól elbeszélgettem így egymagam, de nem baj, még ez is jobb így (utólag válaszolgatni), minthogy napokig nem ír senki.
Jó éjt mindenkinek!
:-)
Én is Zolit küldöm általában a lányért, ha felsír, és lerakja az ágyunk végébe, Ő meg négykézláb (de mint a villám) mászik oda hozzám, és nevet, pedig álmos, mint állat, alig lát, de vigyorog, olyan boldog, hogy jöhet! Van, hogy kap inni pár kortyot, és már vágódik is rá a nagypárnámra. :-DDD
Úgy imádom ezt a kis bestiát! :-)
Hú! 3 az jó sok, hogy bírod?
Mi magunkhoz vesszük Lucát hajnalban, na nem azért mert én szeretném, hanem mert kiköveteli (majd egyszer erről is leszokunk, de most nincs erőm hozzá, meg azért nekem is jó, el is férünk, apa úgyis készülődik már olyankor dolgozni), szóval összebújok vele, mert tényleg kell neki a közelség, de cicit már nem kap éjjel.
Pont mint Luca. :-D
De éjszaka már nem kap cicit jópár hónapja. Volt sírás, de sikerült leszoktatnom.
Szóval 4 és fél év a korkülönbség, és azt mondod, hogy ez jó?
Mert én (ha lesz tesó - nem biztos), kb. pont ennyit szeretnék köztük, de mindenki lebeszél róla.
Megáll az eszem!
:-)))
Amúgy Luca akkor elég sokáig alszik. Mostanában 9 körül kel, de eddig 11-ig is aludt. Vagyis egyszer Ő is felkel 6-7 között, de szopi, és visszaalszik 5 perc alatt.
Te vagy a 3., aki írja, hogy (vagyis kiszámoltam), szóval hogy a reggeli ébredéstől 6 órát kibír a délutáni alvásig a gyerkőc. Ez tök érdekes. Este Luca is kibírja (délutáni alvás utántól estig), de délelőtt 3 óra múlva néha már össze akar esni.
???????
Jó estét mindenkinek! Bettus! Szerintem is a doktornő dönti el hogy mehet-e az oltás vagy sem. Ami alvásunk: hajnalban fent van gy mi általában 7-8 között kelünk reggel. Délután 1 körül alszik el s általában2-2 és 1/2 órát lenyom hol egyben hol megszakításokkal. Majd este 9 körül alszik el újból. Ma viszont csak 1 órát aludt a kocsiban (mentünk épp UH-ra )de nem aludt el 3/4 9nél előbb. Minél fáradtabb annál nehezebb elaludnia.... Mostanában ez a rendszer.
Remélem mindenki jól van egyébként. Nagyfiam sz.rul eszik szerintem s mégis hízik egy csomót. Mi lenne ha még enne is rendesen?!!! 11.720 gramm kaki után tehát közel 600 grammot szedett magára 1 hónap alatt úgy hogy picit a hiperaktív gyerekekre hajaz a napi mozgásával :DDDD Na most lépek mert már 1x felébredt s fel fog még párszor s aludni is jó lenne.... Jó éjszakát! Pusszantás