2010. őszi babaprojekt..ki tart velem? (beszélgetés)
Szia, üdv közöttünk!
Nagyon szép a kisfiad!!!
Hát sajnos kénytelenek vagyunk türelmesek lenni, mi mást tudnánk csinálni.. De szorítok hogy ne kelljen sokat várnod, na meg persze senkinek sem!
Már nem volt piros betűs.)
Már vége volt...
Írtam egy női dokinak..azt írta védekezni mindég kell!!!
a teherbe esés veszélye mindég fenn ál..ezt írta:9
Sziasztok csajok!
Képzeljétek az éjel mi történt...
A párommal egymásnak estünk...de az a gáz, hogy nem rég múlt el a mensim, így valószinű nincs baba...szerintetek?
ilyenkor olyan bátor a pasim...11én megjött a tegnap már vége lett...ma éjjel 01kor történt a dolog....de hátha vannak kivételes fogantatások:)
Szerintetek??
Szia!
Szerintem járna, mert van bedolgozva 365 napod, de azért ne hallgass rám. A Magyar Államkincstárban tudnak neked segíteni, de van egy oldal a babfalva.hu, ahol ha bejelentkezel a hírlevélre, van egy Tb kisokos,amit e-mailban elküldenek neked. Ott rengeteg dolog le van írva. Én is abban néztem utánna, hogy ha úgy születik kistesó, hogy a nagyobb nem tölti be a 2. évet, akkor ugyanezt az összeget kapom gyed-nek, mint most.
Szia
Üdv:)
Szisztok!
Tud nekem valaki segíteni?
390 napom van ledolgozva...jelenleg nem dolgozom, de hallottam, hogy ha babát várnék mehetnék gyedre...két éven belül...tudom...
magyarázza el valki nekem ezt a gyes gyed témát..
Mi újság veled?
Valami fejlemény?
Hát valamicske hír van:)
Most egy héttel a nem várt mensi előtt barnázni kezdtem egyik reggel. De csak pár csepp.. Én ezt jó jelnek veszem! Aztán majd kiderül, lehet hogy kopp lesz a vége.
Szakítottatok???
Jaaj sajnálom:(
Mikor az elsővel próbálkoztunk akkor is hömérőztem,de volt amikor csak fél hónapot csináltam,meg hétvégén nem keltem olyan korán mint hétköznap és így vlamikor nem is láttam értelmet!Ovu tezstet is csináltam régebben,de valamikor nem is mutatott semmit,sőt van pg53-am is azt is használtam,de nem igazán tudtam eligazodni rajta!
Amiket most csináltam ovukat voltak eredményeim,de más nem lett belőle sajna! még igy is rosszkor idözitettünk,de majd most!
Igazából nem vagyok gyakorlott,de azóta lett netünk és rengeteg mindennek utána tudtam olvasni!
Egyébként én cicka tablettát eszem és ovu napjától pedig palást tea!
Sziasztok lányok!
mi szakítottunk, úgy hogy ez a téma nálam szünetel...sok szerencsét nektek!
Hát úgy látszik, nekünk nem ez a hónap volt igazi!
Nagyon sajnálom!!! Azért kitartás MINDENKINEK!!!
bneandi köszi az infókat! Ez az első hónapod a hőmérőzésnél vagy már gyakorlott vagy? Látod értelmét?
Ovutesztet csináltál már? Volt egyértelmű eredménye? (Sokaknál olvastam, hogy nincs egyértelmű eredmény.)
Én cickateát iszok, aztán a ov.napjától palástfű teát.
Valami csak hat ...
Sajnálom akinek nem jött össze!
Nekünk se volt sikeres a múlthónap,nekem csütörtökön jött meg,picivel hamarabb mint vártam!
kkem:én most hömérözök+ovuteszt+vettem b-komplex+folsav vitamint,és eszek cicka tablettát!Ja és még apa is:)))))
Szerintem az ovu teszt nem rossz a va..rán vagy a tesz.. tudsz olcsón venni én is ott vettem!A bolti nagyon drága azon a pénzen vagy 30db-ot veszel!
Sziszi, kkem! Sajnálom:(
Én 19.-ére nem várom a mensit.. De nem merem beleélni magam hogy összejött ez a hónap,nem akarok csalódni. Tesztet is majd csak akkor veszek ha nem jön meg.
Ovu teszten szerintem én is el fogok gondolkodni ha ez a hónap sem jön össze.
További ajánlott fórumok:
- 2010. július - Babaprojekt indul!
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Lakásban tartott macska vs. babaprojekt