2010. őszi babaprojekt..ki tart velem? (beszélgetés)
Szia!Köszöntünk.
Te használtál már ilyen lh tesztet?
Mi ha minden jól megy ebben a hónapban fogunk hozzá,nekem van egy 16 hónapos kisfiam.
Sziasztok!
Csatlakozok én is, szeptemberben lesz egy éves a lánykám, akkor neki is látunk a kistesó projektnek :) Ma rendeltem LH tesztet, meg terhestesztet is :D
szia!
Nem akarom elvenni a kedved csak leírom ami velünk történt!
Mi is az első babánkat terveztük,tavaly hagytam abba a fog.gátlót!Év elején sikeresen teherbe estem nagyon boldogok voltunk!
De sajnos a 9.-hetes Uh-kiderült hogy elhat a terhesség!
Mi is abban voltunk hogy miért ne sikerülne...De azt sikerült is csak hát...
Most próbálkozunk megint de hát természetesen az ember azt szeretnél hogy minél előbb, de inkább kicsit várasson magára és legyen sikeres a terhességem!
Mindenkinek sok sikert kívánok!!!!!!
Tegnap elkezdtem olvasni egy könyvet, ami teljesen véletlenül akadt a kezembe: Vicki Iovine: Barátnőim a terhességről
alcíme: Amit inkább nem az orvostól kérdeznél
Nagyon jó könyv, főleg annak, akinek még nincsen gyermeke.
Szórakoztató, de mégis leírja mindazokat a dolgokat, amik a kilenc hónapban érhetnek egy terhes nőt, - és tényleg nem merné sem az orvosától, de atlán még a legjobb barátnőjétől sem megkérdezni.
Nagyon ajánlom!
Mi az első babát tervezzük. Eddig még nem próbálkoztunk. Reméljük, hogy nagyon sokáig nem is kell.... Bizakodni kell? Nem?
Elkezdtem egészségesebben élni, enni, meg gyógyteát is iszok.
Más hogyan készül?
Itt is eltünt mindenki vagy mást csináltok....
Én se leszek sokáig,mert kezdődik a kedvenc filmem!
Hát igen,szerintem mindenki így van ezzel,neki miért ne sikerülne azonnal.De nálunk is volt minden 2006 októberében kezdtük a próbálkozást és január 10-én volt egy méhen kivülim,pár hónap múlva hormon vizsgálat:magas prolaktin,férjem eredménye:gyenge kiderült baktérium van benne,gyógyszeres kezelés.Mivel még mindíg nem lettem terhes 2008.január petevezeték vizsg.,ezek után újabb hormon vizs.+ uh.és ezek után kaptam a clostit!!!
A 2. hónapban,2008 júliusában terhes lettem tőle,most majdnem 16 hónapos!!
Azért én is bízok benne,hogy a 2.könnyebben megy!!!
Csatlakoznék én is hozzátok.
Mi kistesót szeretnénk,majd a kisfiamnak,lehetőleg lányt!!
Igen,ez így van!
Mi is előtérbe helyeztünk sok mindent:esküvő,lakás vásárlás,illeték törlesztés,munkehely változtatás és aztán mikor jöhetett volna,majd 2 évet vártunk rá!!!!
szeptemberben szeretnék...teherbe esni...és szeretnék olyanokkal beszélgetni, akik szintén ebben az időszakban szeretnének várandósok lenni..
Párotokkal beszéltetek e már erről?
én még puhítom páromat..de remélhetőleg szeptemberre ő is beleegyezik:)
További ajánlott fórumok:
- 2010. július - Babaprojekt indul!
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Lakásban tartott macska vs. babaprojekt