2010. őszi babaprojekt..ki tart velem? (beszélgetés)
Sajnos még nincs! 2001-ben lett volna, de a 18. terhességi héten meghalt. Sajnos!
Aztán a párkapcsolatnak is annyi lett.
De a jelenlegi PÁROM sokkal jobb, csakhát idő volt megtalálni, házat venni, felújítgatni (még nincs kész), de mostmár jöhetne a baba! Bár a szobája még sehogy sem áll. :)
Neked is az első lesz? Van már szobája? :)
pill.jövök azonnal csak folytatom a festést..
Várjatok meg!
Ma képzeld el valami izé jött belőlem.
Nyúlós hosszúkás valami...
A mellem továbbra sem lett kisebb:)
13 án volt a kis játék...várok hátha az a 13 i kis játék hatásos volt...majd meglátom:)
Okt 10 én hátha nem jön meg.)
Nagyon szorítok hogy sikerüljön hamar!!:)
Hát mi is azt hittük hogy elsőre összejön a baba, de nem.. El vagyunk egy kicsit szontyolodva.
Cica ellopta?:D Ejj ez a cica.. lehet a miénk is nála van!:D
december óta vagyok vörös, de én mindég váltogatom...most inkább élénk vörös leszek szinte piros:)
az előző inkább lilás volt...
Neked már van gyerkőcöd?
Vagy még az elsőt várod?
Szia!
Még egy kicsit vagyok, aztán megyek a dolgomra.. (fürdőt csempézünk)
Akkor most a vörösnek egy élénkebb árnyalatára fested a hajad?:) Én is voltam vörös egy ideig, de viszonylag hamar meguntam a hajfestegetést, már szerencsére ki is kopott az összes festék a hajamból.
Hát nekem még ez a hónap is bejöhet, mert 24-én van ovu. nap, bár a párom pont ezen a hétvégén dolgozik és hétközben is!
2001-ben már lett volna baba (előző pártól), és akkor szeptemberben lettem terhes. Hátha visszatér a kis lelke az idei szeptemberben!
De jó lenne!
Igaz, hogy én már nem vagyok fiatal, de nem gondoltam volna, hogy manapság ilyen nehéz ügy a babaproject. A párom teljesen abban a hiszemben volt, hogy elsőre összejön, és amikor nem jött össze viccesen azt mondta, hogy ellopta a cicánk, mert Ő bezzeg babás!!! :)
Hogy vagytok?
Most el vagyok magamnak...szépítkezem...ebben a csodás időben.
Majd rakok fel képet a hajszinemről...
14 kor folytatom...mert a töveket festem most...aztán a többit...az 10 percig hat aztán mosom le:)
Sziasztok csajok!
Vagytok?
párom dolgozik ma is itt leszek, de ti sosem vagytok mikor én:(
Most ép hajfestés van...vadító vörös leszek..igaz eddig is az voltam..de ez még vadabb lesz!
Szia!
Szorítok! Tünetek vannak?:)
köszi!
Így van, csak pozitívan, az október lesz a mi hónapunk;)
Sziasztok!
Elég rég nem írtam már a fórumban, de mindig olvaslak benneteket.
Remélem mihamarabb babás lesz mindenki!
Nekem ma kellene megjönnie. 32 napos a ciklusom, de előtte már 1-2 nappal pecsételés jelentkezik.
Eddig még semmi. Szóval nagyon reménykedem. Bár inkább nem gondolok rá, mert félek, hogy megint csak csalódni fogok.
Hétvégén akarok majd csak tesztelni, ha addig nem jön meg.
Szorítsatok kérlek, hogy baba legyen a dologban!!!!
Remélem mindenkinek hamar összejön a baba!!!!!!
Sajnálom! :(
Sok drukk a köv. időszakra!!! Egyszer nekünk lesz babánk!!!
Naná hogy van remény. :)
Örülök, hogy így állsz hozzá!
Sziasztok! Nagyon sajnálom a negatív teszteket,fel a fejjel.
Ma voltam nőgyógy.-nál,mindent rendben talált ciszta sehol, pedig azt hittem tuti talál minimum kettőt:). szóval azt mondta mindent bele szabad az út a babgyártáshoz:)
nálam van még remény.)
mert nekem most nagyon kevés volt és rövidke...
13 án volt némi játékunk...és abból kifolyólag lehet baba.)
Hosszú még a hónap.)
Május, kkem sajnálom:(
Nekem mensi még mindig sehol, úgyhogy reménykedem:) tesztelni majd hét vége felé fogok, addigra már tuti ki kell mutatnia ha van valami!
Vagytok csajok?
most szabad vagyok, gyertek beszélgetni:)
Sziasztok!
Május! Sajnálom! Egyébként van ennél jóval olcsóbb teszt, én azt használom. :) DM-ben veszem, kettő van egyben és kb. 500 Ft.
Katus
Szia Május!
Sajnálom! Nagyon!
Én is csináltam tesztet szombaton, de szintén negatív! :(
De a héten újra van lehetőség! Talán ez a hónap a miénk!
Drukkolok Neked!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010. július - Babaprojekt indul!
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Lakásban tartott macska vs. babaprojekt