2010 októberi babák (beszélgetés)
Szerintem igen,bár örülnék a 2 napnak.
Szerintem a normális az 3nap.
sziasztok hazaértem!
Ez el kell mondanom. ilyen hülye csajjal még nem találkoztam mint amilyen volt a szivacsboltban.
Mondom neki hogy szivacsot szeretnék 61x 63 as mérteben és körben 5x 61 esből 2 dbot a 63x5-ből egy dbot.. ok rendben felírja számol....
A nagy szivacs 385 ft(500 ft/m2) A KICSIKRE MEG SZÁMOLJA HOGY:310 ft 2x meg 300valamiennyi 1x....hát ez mondom sántít ez nem lehet annyi. De ez annyi.És még meg akarta magyarázni hogy az 5 cm es szivacsdarab majdnem annyiba kerül mint a 63 cm-es....mondom tudod mit adj a 61X63asból 2 dbot és nem 1200 ft körül lesz hanem 770 és a többire meg majd kitalálok mire használom fel....
Most nem tudom át akart e verni vagy szimplán hülye volt. de úgy érzem ez utóbbi...
Diéta mellett nem is szoktak hízni a kismamik, inkább fogyni.
De én olyat is eszem az utóbbi időben, amit eddig nem. Pl sütemény. Iszom teát, ráadásul cukorral, mert nincs itthon más és még nem tudtam elmenni venni. Ezért érthetetlen számomra a dolog.
sziasztok!
én sem híztam az utóbbi két hétben. De az utóbbi 4 hétben is csak 1 kg-ot. Igaz diétázom, de szerintem nem probléma. Sőt, az utolsó hetekben az anya súlya elvileg nem kellene hogy változzon. így olvastam.
Nem tudom, de nem tudom hova tenni a dolgot.
Tegnap már elmentem anyu munkahelyére, hogy lemérjem magam. :) Az itthoni mérleg nem jó. És ugyan annyi vagyok mint 2 hete, pedig a baba nőtt, az biztos. Érzem. Szerintem nem is kicsit.
jaj, anyum mesélte este:
ismerőse szült pár napja, 2 nap múlva hazaengedték!!!
nem gyors ez egy kicsit?
szerintem én is fogytam most a betegséggel. Amúgy is csak a hasam nőtt szinte :D
de reméljük, hogy még nem a szülés előtti fogyásnak indultál!
még korai lenne!
ne mérgelődj_!
neked mennyi volt eddig a súlygyarapodásod?
Na a kilók...
Én meg fogyásnak indultam és fogalmam sincs miért, ugyan annyit eszem mint eddig. Ma kell mennem a védőnőhöz, kíváncsi vagyok...
hát nem viszed túlzásba!
én 8-at!