2010 októberi babák (beszélgetés)
n én megyek főzni! Bár lehet inkább szoptatok mert feszül a cicim -és nekem olyan jó mellszívóm van!!! :D:D Pici, szőke és cuppog:)
Én sem akartam sokat költeni rá,hiszen utána sosem fogom hordani....Úgyhogy a tescoban vettem 800ért 5 db-ot:D
legalább megismerted a fájásokat és a kisfiad sem úgy jött a világra, hogy váratlanul kivették, hanem előtte ő is felkészülhetett :)
akkor asszem muszáj lesz pár óriásat beszerezni :)
durva, hogy már ennyire fájtok! nekem semmi de semmi nincs még a keményedéseken kívül.
én is várom nagyon-nagyon :)))), milyen jó lesz tudni, hogy akkor már olyan nagyon közel vagyunk :))
az, hogy erősebb! Nem sok a különbség mert nekem is erős jóslóim voltk de az igaziak nagyon rendszeressek és olyanok mint egy nagyon erős mensis görcs-na meg mozdulni nem tudsz olynkor csak lihegsz :D:D Nekem két 3 perces között szúrták be az epit!!!! Áldás volt! A következőt még éreztem de az utánalévőt már nem és kb rá 10 percre meg is lett a fiam!
„Van egy erő, ami szüléskor eljön a nőkhöz. Nem kérik, egyszerűen csak elárasztja őket. Összegyűlik, mint felhő a szemhatáron, átsuhan az égen, és magával hoz egy gyermeket.”
húú eperlevél ezt ismered:
[link]
???
én is elég sokat fájdogálok most hogy takarítottam, de nagyon élvezem én is, tiszta mazohizmus :D
én nagyon várom a szülést, az elsöprő hullámaival, azzal az erővel, ami ilyenkor eljön hozzánk :D
mindjárt bemásolok egy idézetet, nagyon szeretem.
:D:D De azért sem állok le!!!!
jobb pár darab, mert a francia pont ott nyom, ahol vágnak császár esetén
nekem sem akkorák,h. köldökig felérjenek, csak a hasfogósak
de lehet eldobhatóban kisnadrágosat venni
nekem ez a tena bugyi bevált-hálós óriásbugyi :D:D szerintem jó!!! Bár már simát hordok:)
Húúúú de izgi!!!!És az igazi fájásokatmi különböztette meg a jóslóktól???Attól félek,h nem fogom megismerni!
igen azt én is szeretem :))), ma egész nap mentem, kocsiba be, kocsiból ki, lépcsőre fel és le, voltak ám jó kis megtorpanások :))
hála az égnek. Milyen a méhszájad? hátrahajlik? Gondolj arra, hogy te ebben különleges vagy :D
a francák szerintem nem tartják valami jól helyükön a betétet. Olyan kell, ami jó szoros és jó gumija van én az eldobóst utáltam, mert elcsúszkált, most vettem jó minőségű nagy, de azért nem mamibugyikat
sjnos genetikailag nem vagyok alkalmas hüvelyire! A méhszájam.. :))) De gyönyörű jó kicsi fiam lett ugyhogy lesz*rom!!! :D:D:D És most nem vagyok depis se miatta- a doki végigpoénkodta a műtétet így ha nem hányingerem volt akkor röhögtem!!!!
űgy néztem 2X volt 20 percenként, majd most meglátjuk a következőt, ha lesz dobok egy fürcsit, hogy gyengül, vagy elmúlik-e
miért állították le az ötperceseket. Na oda kellett volna neked a dúlám, hogy meg akupresszúrázzon :D én is kérdeztem, h mi van, ha felmegyünk Pestre és elmúlnak a fájások, azt mondta, akkor megnyomkod és nem fognak :D
nekem csak az a problémám a bugyikkal, hogy nem akarok ezért a pár napárt nagy bugyit venni, amit soha többé nem húzok fel. a franciabugyik meg nem érnek fel a köldökömig (még jó hogy nem) de ha netalán császár lenne, akkor gondolom előnyösebb az óriás bugyi, hogy ne pont a vágás vonalában legyen a bugyi gumija, vagy csak én misztikfikálom túl ezt az egészet?
Inkább nem nézem az órát mert tutira felfedezek benne valami rendszer:D Sokat sétálok inkább!És amikor úgy beszúr,h majd térdre rogyok,örülök mint majom a farkának:D:D:DEz attól van h a súlya nyomja a méhszájat!
kedden hajnalba mentünk be 5 percesekkel majd sajnos azok nem erősödtek így leállították, befektettek és vártunk! Kaptam ballont is mert újra jöttek a fájások és burkot akartak repeszteni! De sajnos a méhszájam hátrafele állt így maradt a császár! Pénteken 10:16-kor 3050gr-al 55cm-el megszületett Árminka és hétfőn hazajöhettünk 3kilóval:) És csajok... szőke a gyerkőc!!! teszek fel képet majd!!!!
nagy gratula korisa :))))
köszi kérdésed, háááát fájdogálok rendesen :))), pont most nézegetem az órát, hogy kb mennyi időnként görcsölök, mert eddig ha görcsöltem akkor az egyfolytában volt, most meg időszakosnak tűnik....hhhmmmm....
és veled mi újság, hogy vagytok?
a bugyi témához :D nekem rajta volt a listámon, vettem is nagy bugyikat :D
az a lényeg, h jól vagytok és gratulálunk!
További ajánlott fórumok: