2010 júniusi babák (beszélgetés)
hát én csak várom ezeket a fájásokat,de nem akarnak jönni.úgy tűnik minden napra van valami.tegnap fájások,ma nyákdugó távozás.már kivagyok,nem bírom tovább!!!bárcsak valaki meg tudná mondani mikor lesz már meg a kisbabám...
Túl jól érzem magam,ami bajom eddig volt,az is megszűnt,igaz jött helyette a víz,de nem úgy néz ki,mintha Nina jönni akarna!Megvan a recept,de nem vetettem be:-)))
Már én is nagyon cserélném:-)))Szép napot nektek!!!
A hozzászólások alatt,ahova írsz,van egy olyan,hogy a fórum babáinak táblázata!Ott meg tudod nézni!Ildinek(ikocsis)megírhatod az adataidat priviben,és ő biztosan felviszi,mert nagyon aranyos!
de jó neked! én hízok:_((((((((
Szia Katka, hogy érzed magad?
Még nem akar jönni az a kis manó?
Megvan a recept, amit kerestél?
küldök neked egy puszit és megyek kakis pelust cserélni.
szép reggelt!
Remélem mindenki jól van ebben az őrületes hőségben?!
Állítólag ma már könnyebb lesz!
Én nem is tudom mi van velem, de ahogy futnak le rólam a kilók a szülés óta, egyre jobban bírom a meleget:) Engem csak a babácska miatt aggaszt, mert ő aztán nagyon nehezen viseli:(
Lakásban 25fok van:(
igazából még kezdő hoxás vagyok,szóval azt se tudom mi az a táblázat,és hogy hogyan kell felmenni rá és mire jó?!... :(
eredetileg júni.26-ra vagyok kiírva,de már mondtak júni.17 is.és már nem tegnap voltak az első jóslófájásaim.no meg front is jön,szal'ezért reménykedem,hogy nemsokára szülök.... :)
Jó reggelt!Ma reggelre viszonylag lement a vizem,de már megint gyűlik:-)))Most néztem darwius,hogy nem vagy fent a táblázatban!Nem szeretnél?Mikorra vagy kiírva?
én is ettől féltem a legjobban, meg attól,hogy potyára megyek be. de szerintem úgyis megérzed, hogy miko kell menni. Én már napokkal előtte éreztem, hogy itt az idő, csak nem törődtem vele, mert még lett volna 3 hetem.
olyan jó lenne tudni,hogy mi hogy lesz.nekem ez lesz az első babám és kicsit para vagyok,hogy tudni fogom-e,mikor kell hívni a férjemet,hogy jöjjön,vigyen be a kórházba.tudom a "három alapszabályt":-ha elmegy a magzatvíz
-vérzés
-5 perces fájások
vagy kicsit túl spilázom?
azt nem tudom, hogy milyen fájásokkal kezdeni, nekem elfolyt a víz, azzal jött ki a dugó, és rá vagy két órára kezdődtek a fájások. Onnantól meg 3 óra múlva kész voltam.
nem keserítessz el,mert olvastam én is róla,hogy akár napokkal a szülés előtt is elmehet a nyákdugó,viszont tegnap délutántól kb .éjfélig félórás fájásaim voltak.ezért reménykedek,hogy talán ma lesz a NAGY NAP. :)
hát igen, de terhesség alatt végig szívtam... hetente labor, otthon naponta vizelet fehérje ellenőrzés, havonta belgyógyász, napi3x vérnyomás mérés, és végig para a toxémiától. szóval nem biztos, hogy újra belevágnék.
Nekem 2 részletbe távozott,hétfőn,kedden,kedd délután kezdődött a szülés.:)Kiírt idő előtt 3 nappal.:)
óóóóóóóó,szegény.
Akkor számodra ez nem volt újdonság.:(
De az jó hír,hogy most ekkora adaggal is "beéred".
Nem akarlak elkeseríteni, de a nyákdugó elhagyása még nem jelent szülést.
köszi a hozzászólásokat,tehát már nyákdugóm nincs... :)
lehet,hogy ma meglesz a babám? :))))))))
Én már 6 éve szedek csökkentőt, eddig mást, most terhesség és szoptatás alatt a dopegytet. de most szülés után elég napi 2.
Ja, a takonyszerű stimmel.
szia! nekem az egyáltalán nem volt vöröses, sötétsárga volt inkább vagy picit barnás és meglepően nagy volt.
Szia!
Nekem fiamnál teljesen átlátszó,kocsonnyás volt a nyákdugó.2 részletbe jött ki,jó sok.Nekem is mindenki azt mondta,hogy az rózsaszínes,véres.De a főorvos azt mondta,ez nem igaz.Hát tényleg így volt.:)
Könnyű szülést neked!!!!:)
sziasztok!valaki segítsen nekem lécci!!!!!
ma reggel elmentem pisilni és ilyen (bocs érte),de egy ilyen takony szerű jött ki.Szerintetek az már a nyákdugó?én azt hittem,hogy az vöröses barnás...
Jo reggelt!
Csak beköszöntem...
Visszabújok az ágyba, hátha tudok még egy kicsit aludni...
Már megint a rengeteg folyásra ébredtem, éjjelre pelenkáztatnom kellene magam...
4 orát aludtam egyhúzomban, ez már haladás.
Szép napot!
Jó reggelt Mindenkinek!
Ilyen sz@r estét.Alig aludtunk.Fiam is még 11-kor nem aludt,ilyen még nem volt.Ez a meleg.
Magamról már nem is beszélek,Derekam,hátam,forgóm,térdem totál kivan,annyira fáj,alig tudok megmozdulni az ágyban.
Sunny!
Hát remélem,hogy már nem sokáig kell szednem nekem sem a Dopegyt-et.Mondjuk én 3*1 tbl szedek.
Te a szülés után abbahagytad,vagy még szedned kell valameddig?
Elhiszem,hogy a picik is nagyon megszenvedik ezt az időt.
Balázs 2007.július 11-én született,akkor árnyékban volt 42 fok.Úgy sajnáltam szegényt.:(:(:(
Pálinkás jó reggelt! Hajnali szopi van, visszaolvasok. Remélem tudtok aludni! most olvastam az időjárást, ma már jobb lesz. A tegnap gyilkos volt, Puni itthon egy szál pelusban, aztán úgy csináltunk, mint Al Bundyék, mentünk a hőség elől a bevásárlóközpontba. :-))))))))) Este megint opera fesztiváloztunk, jó szar az idén.
Szurkál a hasamba... köldökmagasságban...
További ajánlott fórumok: