2010 júniusi babák (beszélgetés)
mondjuk én most egy picit lenyugodtam.tegnap katasztrófa volt,amit műveltem,meg még ma reggel is,amikor távozott a nyákdugó.az még reggel volt.utána visszafeküdtem aludni,utána még kicsit zizi voltam.most ebéd után is aludtam egyet,és most már annyira érzem,hogy lenyugodtam.nemérdekel.nagyon szeretnék már szülni,de...most nem kattogok annyit rajta.KITARTÁS
Na,én is maradok egyben azt hiszem,elmúlt a hasmenésem is!Apa meg egyfolytában "sürget",hogy ma még hajnali 1/2 5-ig jók vagyunk,addig van itthon!:-))))Mondtam,hogy beszélje meg a lányával!De ő nagyon jól érzi magát,tuti ma sem lesz semmi!
az nem, majd csak túl leszünk rajta mi is:)
azt hiszem pont én:) olvastam a májusiaknál a jelenségről:) hát ez van, ez valahol szinte törvényszerű, de azért van aki ír, remélem egyszer visszaállunk:) viszont a barátok, család stb- akkor is itt lesz, hogy értünk is izguljanak, a baráti körben, és a családban sem szül más:)
én is júni.26-ra vagyok kiírva (eredetileg) :)
de az nem jelent semmit.
Hát igen,pont az elején mikor idetaláltam írta valaki,hogy értünk még mennyien szurkoltak,és mi lesz azokkal akik a végén szülnek?Hát néha tényleg csak annyi időm van,hogy megnézzem az új babákat,de van,hogy gratulálni sem jut időm.Visszaolvasni meg egyáltalán nem.
aranyos vagy,aha,megtaláltam,köszi a segítséget
nekem még van két hetem, de kezdek odajutni, hogy 'JÓÓÓVANELÉG!!!:))) de nálam semmi jel, a legapróbb sem, hasam égben, nyákdugó a helyén...
én mindenféle vizes megoldással próbálkoznék a meleg ellen.most 9 hónapos terhesen mondjuk nem,de tavaly azt csináltam,hogy leszedtem a függönyöket,bevizeztem és visszatettem.állat jól hűsíti a szobát.most,hogy nem merek létrázni,az asztal alatt van egy hideg vizes lavór,abba teszem a lábam.mellette a földön egy törölköző,ha már fázik a lábam (elég hülyén hangzikmi?)szóval akkor csak ráteszem a törire.próbáljátok ki.
Szia!
Köszi!
Rendeződött a helyzet,reméljük igy is marad,mert ha nem,szemét leszek!
tudom, meg még jobban meg fogom tudni nemsokára, főleg akinek nem is egy babája van, lehet dolga bőven...csak sajnálom:)
Nekünk is vacak egy éjszakánk volt.Alig aludtunk.Nálunk is 27-28 fok van.Nagyon durva,meg sem mozdul a levegő.Sára egész éjjel csak forgolódott,de Bodza is csak nyűglődött.
megtaláltad Ildit? lehet elfelejtettem írni, hogy ikocsis a felhasználói neve
Én jönnék,de sokszor bekapcsolni sincs időm a gépet.Ha meg véletlen van egy kis időm sehol senki.Pedig egyenlőre csak ez a kikapcsolódásom nekem is.
te jó ég...30? és ilyenkor mit csinál Gitta? Nem alszik? Sírdogál?
sziasztok!esztyty akkor mi alakíthatnánk egy "szüljünk má'meg" csapatot.én is már napok óta mindenféle apró "jeleket"keresek,sőt néha vannak is (fájások,nyákdugó távozása).ezeket a jeleket már ütöm is a keresőbe,hogy az mit jelent.még hány órát? :) aztán ezután jön az időjárás jelentés,mikor jön már a front?! :)
rémes!remélem ebbe nem lehet belehülyülni.
nagyon rosszul...megint 26 fok van a lakásban....lehet most utána nézek a neten a klímának, ezt a kicsi se fogja bírni...együtt fogunk itthon sírni...
egyébként az sem olyan jó, hogy rajtad kívül alig jönnek a régiek, néha olyan elhagyatott érzés, tudom, hogy nem érnek rá, meg szokniuk kell, hogy minden más, de olyan fura...meg akinek még van hátra, az se jön nagyon, de azt nem is tudom, hogy miért...talán már elfogyott a türelmük, és nem akarnak panaszkodni...:(
ma megint meglátott a barátnőm, kicsit rosszul érezte magát mert melege volt, na ahogy meglátta, hogy még a szemem is alig van meg, olyan vizes vagyok, egyből jobban lett...majd elájult a lábamtól, mikor meglátta....
nagyon nem bírjuk sajnos. a gyerek is nyűgös, meg én is. 30 fok van a lakásban.
Pingvin,nagyon szép Korina!Néztem a képeket,tündéri kiscsaj.Az anyósról csak annyit,hogy ugyanebben a cipőben jártunk,mi is egymás mellett laktunk.Amikor megszületett a lányunk,annyira elmérgesedett a viszonyunk,hogy a végén már nem is beszéltünk.Mintha neki szültem volna a gyerekem!!!Költözzetek el amíg lehet!!!Azóta imádjuk egymást.
ha bárki azt mondja, hogy nincs beleérző képességed, soha nem hidd el...mindent tudsz:))))
Szia Sunny.Már kezdtem szomorú lenni,hogy sehol senki.Hogy vagytok?Bírjátok ezt a hőséget?
egyelőre azt gondolom, hogy semmit. de majd a dokival megbeszélem.
Látom Eszti már nagyon babázni akarsz!Mondjuk ez a meleg már nagyon nem kismamáknak való!
Olvastam Picianya történetét.Azért azok a beszólások elég durvák.Mekkora tirpákok vannak,nem semmi.
Visszaolvasni nem nagyon tudok,nincs rá időm.Az új babákat megnéztem.Van valami más hír?
Sziasztok,előkerültem én is.
Szia!
Sziasztok!
Sunny! Te a kötelező oltásokon kívűl mit fogsz beadatni a lánykádnak????
a vérnyomásom már az egekben volt, nem tudtam már gyógyszerrel levinni, ha nem jön magától, segítettek volna neki...
További ajánlott fórumok: