2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Nekem 21 napom lenne elvileg...erre 7 napot mondtak :(
Na de majd Anyukám jól kiokosít a hétvégén :D
A ma reggel nekem se volt rózsás...mit dolgozol?
Én is filózok még,mert április vége felé, már igen csak a 30. hét felé járok majd :D
Igen, megerősítve Reginát, a TGYÁSt akkortól veheted igénybe amikortól Te választod.
Ez fura amit mondotok a szabikkal!
A barátnőm február 1-el ment szülésire és egész 2010-re egyben kivette a huszonX nap szabiját! Mivel állományban maradunk a szabik uúgy járnak!!!! Nekem is elkezdett vmit pedzegetni a bérszámfejtő, de mondtam, hogy ez a tv és pont. (erre nem szólt semmit).
Nekem tavalyról még van 4 napom + ehhez jár idén 24 nap. Most 10 napot kiveszek a nyaralásra, de nagyon apellálok még a maradék 14 napra, úgyhogy eléggé ki lennék ha az nem járna!
Szerencsés vagy :)
eddig nálunk is kapták a többiek, de most majd úgy módosítják a szabályzatot, hogy nekem már ne legyen jó....és azért jól jönne az 400ezer évi...
Ez annyira gáz....mintha kirúgnának nem?
Így csak 4hónapralesz bérletem, és étkezési jegyem...pedig mi egész jól kaptunk, na abból is csak negyed lesz :(
Még nem tudom, Anyu ilyennel foglalkozik, csak most van ez az adós időszak, azt mondta utána beszéljük meg.
Elvileg nekem azt mondta a bérszámfejtő, hogy részarányosan mivel április végéig vagyok csak 7 nap szabi jár...és csak erre az időre adják a cafetériát is....pedig nem lépek ki a cégből,meg nem rúgnak ki....ez mondjuk nagyon nem tetszik.....
Szóval még passz :(
DE jó Neked!
Már én is erőteljesen kezdek azon gondolkodni, hogy csak április végéig melózni.. vagy május közepéig.. Szerintem a héten közölni fogom, hogy a biztos az április 30 és utána még ha bírom ráhúzok mondjuk május 10-ig. Aztán kiveszem a maradék szabimat ami 14 nap épp május 31-ig és csak aztán mennék táppénzre amíg a Manó ki nem bújik. Születéstől pedig TGYÁS.
Te hogy csinálod Jucmuc?
Okés akkor, rendben vagyunk.:)
Dokibácsink szerint nagy a hely és nem érezni mindig a babót, meg nem is mindig kifelé rúg.
Végülis, hadd ficánkoljon, nemsokára már úgysem fog annyira elférni szegényke....
Sziasztok, szép délutánt!
Puszi, mentem mosogatni....fúúújjjj
Sziasztok,
Már csak 54 napot dolgozom !!!
Reggel kicsit rosszul voltam, alacsony vérnyomás és cukor, de erős voltam és nem ájultam el, leültem :D