2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Én is alig várom a holnapot, ugyanezen okból!:-)
A turit meg halasztom a mozizás utánra. Nem vehetek mindenből fehéret, remélem, holnap kiderül, mik lesznek a nyerő színek!:-))
Várom a képeket :D
Én a Keleti-pu. közelében néztem ki egy óriási baba turit, ott is ilyen márkák vannak :)
Sziasztok Lányok!
Most értem haza. :) Reggel a kutyát vittem fodrászhoz, aztán dolgoztam is kicsit végre, aztán anyumnál voltam, majd turkálóban gyerekcuccokért és haza. :)
Annyi ruhát vettem, hogy alig fért a kocsiba. :)
Majd lefényképezem őket. Nagyon cukik. Csupa GAP, NEXT, Marks and Spencer és Georgie's. Nagyon sok pénz hagytam a turiban. De megérte. :)
Ki hogy van?
Alig várom a holnapi 4D-t. :) Mozizunk. :)
Ma annyira jó vagyok, hogy nincs az asztalomon olyan meló ami ne lenne kész :D
Két év alatt ritkán volt ilyen :)
nekem már megvan, márc 10., reggel 7, és kb ott leszek vagy 10ig minimum, vinni kell 75gramm glükózt a patikából, és egy fél citromot, meg egy kiskanalat...
tök jó lenne talizni, és a marlenka..hmm..:)))
Szedán kiderül :D
Akkor tudom meg mikor megyek arra a cukorterheléses vérvételre és kardiológiára, de majd csinálok magamnak ügyintézés mentes szabad napot is :D
nah pff, akkor ezt jól megszívtam :(((
és mikor nem dolgozol megint?:)
Sajna akkor én is, kedden nem :)
Marlenka házhoz szállítás :D
nem gond:) jajj, ne készíts ki:)) mi az , mi az? (mint egy rossz gyerek)
de szerdán dolgozok, és pénteken!!!:)
Hali csajok!:-) Kész lettem a gyerekszobába a faliképpel, tök cuki lett, Réka imádja, remélem, az új törpinek is tetszik majd, az ő kiságya fölött van, szép színes, hogy nézelődhessen kedvére. :-)
Ma nem kellett főznöm, maradt tegnapról, de azért csináltam egy adag mákos gubát, fini lett, ettem belőle, azóta viszont olyan pocsékul vagyok, émelygek... :-( Úgy látszik, a kölöknek nem ízlett. :-(
Mindjárt öltöztetem Rékát, fölszaladunk a városba, vennem kell pár dolgot, meg bármelyik pillanatban telcsizhet a pasi, aki hozza a teszveszen vett szobahintát. Azt mondta, teherautóval lesz, így valószínűleg vagy a MOl kúton, vagy a Tecsó parkolóban talizunk. Rékának biztos nagyon fog tetszeni, imádja a hintákat, órákig képes volt a nyáron is hintázni. Ezt most mondjuk leginkább már a kicsinek szánom, de még a tavaszig Réka is használhatja. 15 kg a felső limit, Rékám úgy 11 kiló.
Tényleg!!!! De buta vagyok :(
Hát sajnos nem mondhatom meg :p majd legközelebb nem akarom lelőni a poént :D
holnap nem, mert megyünk a genetikai tanácsadásra, tudod....szerdán igen, utána pénteken, és szombaton is egy kicsit:(
miért???
ÁÁÁÁÁÁ...a cigi a halálom.
Pedig a szüleim dohányoznak,de attól kivagyok.