2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Együttérzek.:( nagyon tudnak hiányozni a megszokott dolgok, ízek, hangulatok...
Igen,én is örülök neki. Így tényleg csodaszép fenyőágya lesz a kis édesnek, és az Apukája is besegít az elkészítésénél.:) kb annyi lesz, mintha vennénk,de pont olyan, mint amilyet szeretnénk.
Hasonló az ízlésünk, azt hiszem nem tudnék olyan savanyúságot mondani amit ne szeretnék, paradicsom, karfiol, jaj most ide de rögtön!!!!!
Nagymami nekem vödrös csalamádét, meg üveges kovi ubit, meg a leesett zöld paradicsomaikat is felhasználta. Jaj, de rég volt és hogy hiányzik :(
:) mi szerintem most már csak a kötelezőkre megyünk. hagyom békén a picúrt, mert úgy vettem észre, hogy nincs oda ezért a dologért a kis drága...
Ez fantasztikus :D Tök jó!!!!
Ti kedden mi szerdán megyünk a dokihoz.
Kíváncsi leszek mert a magán rendelőjében szerintem csak hüvelyi ultrahangja van :S
De már fontolgatom, hogy mikor menjünk újra 4D-re, mert ott egy óra élvezkedés a MiniMI látványában, meg A-Zig biometriailag/anatómiailag is megvizsgálják, ha kérjük.
Én a savanyúkáposztáért is odavagyok.sőt a nagymamám régen csinált olyat, hogy kistök besavanyítva csípősen, jaj és a csípős gyöngyhagyma.hmmmmmm.....
Beszéltem Balázzsal,és azt mondta, hogy az asztalos ismerős megcsinálja nekünk a kiságyat, és megnézte az anyagot is, és azt mondta, hogy jó lesz.:)
Én is a legjobban a kovászos uborka levét :)
A mikor kicsik voltunk anyu a piacon csemege ubit vett, mert nekünk az kellett és mire hazaértünk öcsivel mind elfogyott :)
Azt én eddig is szerettem:)
Az a legjobb :)
Jól teleettem magam :) most savanyúság levet kortyolgatok :p ez van szeretem :D
Nagyon nézi a Függetlenség napját...de máskor segít :) no meg ruha csipeszt szoktam az orromra tenni :D
Kérd meg a férjed a hűtőzésre.:)
Ha jól esne megróbálhatod.:)
Ma megint nagyon irritál a hűtő szaga....
Jaj, nekem is van itthon :) de nem tudom így a paradicsomos szószos szűzpecsenye és krumpli és pepperoni savanyúság dologhoz menne-e....pedig most húúúúú.
Tegnap lecsót ettem majd folytatásként sztrapacskát :)
Én is elindultam már a hűtő felé, de csak egy kis barackbefőttet fogok enni:)
Juj, az ilyen tévés főzős műsorokat/paprika Tv-t már nem nézem egy ideje, mert pavlovi-reflexet vált ki nálam már a kaja látvány/gondolata....mint most.
Ha meg ott ragadok irány a hűtő....
Akkor gond egy szál se.:) Nálam már elérkezett a vég kezdete:a paprika tv-t nézem:)
Tök gáz most lettem éhes.
De becsomagoltattam az éteremben amit meghagytam :D
ez is nagyon jó gondolat:)
Szuper ötlet :) szabad tovább nyúlni???
én a keresztelőre kaptam egy könyvet: Anya kérlek meséld el nekem! címmel, amiben minden benne van kérdések formájában, rólam is, meg róla is...pl. Milyen voltam kisgyerekként, Mi volt a kedvenc mesém? meg ilyenek...úgy van megírva a könyv mintha ő kérdezne engem és nekem le kell íni a válaszokat, mert van hely nekik kihagyva...én azt adom majd neki!:o)))
ez jó:o)))
persze, majd írom őket!
Egy barátnőm Anyukája vezette ezt egy nagy könyvben és azt kapta meg 18. szülinapjára.:) Ez annyira tetszik, hogy én is lenyúlom az ötletet.:D
További ajánlott fórumok: