2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Pedig nem kéne, de nem bírok magammal.
hétfőtől nincs megállás.
Arra keltem fel, hogy nagyon kell pisilni, vagy 5 percig ültem a wc-n és amikor visszafeküdtem nem tudtam elaludni. forgolódtam, szörnyen fájt, egyből ki is ment az álmosság a szememből, nagyon megijedtem.
remélem is, hogy csak helyezkedik, de akkor ezek szerint fiú, ha ennyire erőszakos..
Vigyázz magatokra!!!!
Én azzal csalok, hogy lehúzom az erkély ajtón a redőnyt meg az egyik ablakon...persze nem nagy lakás, 52 nm-de ez bevált. Olyan romantikus félhomályt csinálok.
Nekem ez minden éjjel van, teljesen ugyanez. Hol az egyik, hol a másik oldalra.
Szerintem, de nem tudom biztosan, a bébike ilyenkor helyezkedik és tágítja a méhet. De lehet hogy más okozza.
Mindenesetre a szurkálás nagyon rossz. :(
Köszönöm, szerencsére nem vészes.
Kicsit próbálunk sporólni a fűtésen, napközben csak takarékon van, este fűtünk be egy kicsit. Ugyanis január elején megkaptuk az elszámoló számlát a múlt évre és 250.000 Ft volt. :(
Úgyhogy inkább visszafogtuk magunkat, de így meg picit megfáztam, ami az én hibám, mert rendesen fel kellett volna öltözni.
Nagy a ház és nagyon sok az ablakfelület, így száll a meleg kifelé. :(
A hagymatea nem olyan rossz, igazából csak a vöröshagyma héja van leforrázva, ízesítve mézzel, citrommal.
Nem érezni a hagymát benne.
Nyert a lelkem ami nem vitt rá az indulásra.:)
Maradok itthon.:)
jó reggelt.
hajnalban amikor félálomban próbáltam fordulni egyik oldalamról a másikra elég nagy fájdalmat éreztem a hasamban.azonnal vissza is kellett fordulnom, mert annyira fájt. azóta is szurkál néha.érzett már ilyet valaki?
szerintetek ez normális?
Sziasztok,
Ma megint jó napnak nézek elébe, érzem, jól keltem :)
Lassan elkezdem főzni az isteni ebédem, nyam-nyami és pukkadásig fogom enni magam. Most az immár elengedhetetlen kakaóm iszom.
Remélem a nap folyamán mindenki jobban lesz!
Reggel MiniMI tornázott egy kicsit,ezért is jól indul a nap :) és mindjárt itt a kedd!!!!!!
Halihó mindenkinek! Remélem jól vagytok! Bogrács, dobd ki, aminek ki kell jönni, aztán rendbejössz!:-)
Visszaolvastam a tegnap esti termeléseteket, hááát... most akkor az se elég, ha hamarosaqn összeházasodunk a párommal? Mert a fogantatáskor nem voltunk házasok? VAgy mivan?
Nekem kicsit ez már sok. Mondjuk most már eldöntöttük, szóval lesz esküvő, de még akkor számítsak arra is, hogy egy csomót kell még intézkedni, hogy tényleg őt jegyezzék be apának? Elegem van már korán reggel ezekből...
Más téma: akinek már van egy gyerkőce (vagy több) az meg tudná mondani, hogy a családi pótlék az gyerekenként 12 ezer pénz, tehát ha megszületik a tesó, akkor kétszer 12, vagy hogy van? Mert ugye a gyedet nekem már a mostani gyedből fogják számolni, tehát kevesebb lesz, mint Rékával, de ha a csp dupla, akkor nagyjából ugyanannyi lesz... Segítség légyszi!
Jó reggelt! :)
Én is így kezdtem. Úgy látszik, hogy ez a hideg ezt váltja ki.
Én most próbálok benyomni egy kis péksütit és kakaót, háátha jobb lesz.
Megfáznom nekem is sikerült egy kicsit, de még nem vészes, elkapom időben mézzel, hagymateával és citrommal. :)
Jó reggelt Mindenkinek!
Én hányással indítottam..utána kívántam a reggelit de most megint nem jó:(((
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Kicsit el tűntem,mert nagyon megfáztunk a párommal és az ágyat nyomtuk napokig.
Mára már jobban vagyunk de az orromon még mindig nem kapok levegőt.:-(((ez este nagyon rossz
Tegnapelőtt megkaptam az oltást és tegnap voltam vérvételen.
Valami fertőzést elkaptam odalent sajna ezért nagyon vigyázok.Kúp+kenőcs.
Az oltást én azért is adattam be mert a család ragaszkodott hozzá.Nem igazán volt választási lehetőségem.:-))
Jó reggelt, sziasztok!
Ancsy, majd gonolok Rátok! :)
Sziasztok Lányok remélem jól vagytok :)
ma megyek uhra és kiderül mekkora az akkora :)
Ha hazajövök igyekszem majd jönni és nem hagyom hogy apa kiturjon mint tegnap ;)
Mindenkinek sok puszi!
Én is megyek!
Köszi, hogy megkérdezed!!!
Jó éjt! Puszi!
Az nem jó.
Remélem, hogy valamit kitalálnak, vagy legalább megoldják, hogy adhassanak ki papírt.
Bizony... Bár amilyen megérzésem van... Tuti túlhordom a bébit :(
Na, húzok, mert még van dolgom és aludni sem ártana egy keveset...
Jó éjt, holnap, azaz ma hívom a csajt!
Tök sokszor elmegy a netem... :(
Talán addigra, mire szülünk, rendeződik.
Jótanácsom mindenkinek, aki erre jár: Május előtt ne szüljetek meg!!! (Amúgy sem lenne jó, de így meg pláne!!!)