2010 januári babavárók (beszélgetés)
Bocsi, mennem kell, Nóri felébredt!
További szép napot mindenkinek!!!
Azért nem neveznélek csitrinek! Ha vki ennyire komolyan szeretne anyává válni, az már felnőtt nő!! :))
Elhiszem, h most nem könnyű munkát találni, de bízzunk benne,h a baba mellett ez is sikerülni fog :)))
Én tavaly januárban szültem a kislányomat, előtte dolgoztam és fősulira jártam. A babó miatt halasztottam és csak most márciusban diplomáztam. Igazán amiatt hoztuk előre a kistesót, mert nem szeretném egy évesen bölcsibe adni, amit ugye az új kormány tervez reformálni...Sajna gyesre semmiképp nem tudnék itthon maradni, azt nem engedhetjük meg magunknak, ezért most nagyon bele kell húzni, különben Nóri is bölcsis lesz jövőre :(((
Igen, én még igazi kis csitrinek számítok:)
Diplomáig még van két évem, munkahelyem nemrég megszűnt szóval most ezerrel munkát keresek, csak nagyon nehéz!Sajnos!De ha jön a baba, akkor is szeretnék nyáron valami lazát melózni!
Szerencsére a páromnak jó munkahelye van, így anyagi gondok nincsenek, szüleim külön mentek, így több helyről is kapjuk a segítséget, de persze erre nem lehet alapozni!
És te?
Ne gondolj erre, nem fog megjönni!!!
Akkor ti már viszonylag régebb óta próbálkoztok, most már itt az ideje, h jöjjön a babó hozzátok! :D
Tanulsz, dolgozol? Láttam, te még nagyon fiatal vagy! :D
Elvileg december, november vége fele hagytunk fel a védekezéssel, de nem egyszer volt, hogy pont pé környékén nem tudtunk együtt lenni!
Próbálom elterelni a gondolataim, lassan neki állok összedobok egy piskótát, meg kókuszgolyót, teljesen rá vagyok kattanva az édességekre!
Jó lenne szombatig várni, nagyon remélem addig nem jön meg, bár ép most olyan érzés gyötör mintha nagyon megjönne....Nem akarok negatív tesztet!
Gratulálok az összeköltözéshez! Akkor szép ajándék lenne ehhez még egy baba! Régóta tervezitek már amúgy?
Én is nehezen fogom bírni vasárnapig, feltéve, h igazam van és nem lesz semmi pénteken :)
Vmivel próbáld meg lekötni magad, elterelni a figyelmedet erről! Úgy gyorsabban megy az idő.
Remélem sikerült, és nagy lesz az öröm!
Jó neked, hogy elsőre sikerült, mondjuk nekünk is ez az első hónapunk, hogy bármikor együtt tudtunk lenni, mert összeköltöztünk 1 hónapja!
Vasárnapig tuti, hogy nem bírom ki, én péntekre vagy szombatra gondoltam, de ez szinte percenként változik!Olyan lassan telik az idő, mondjuk ez mindig így van ha nagyon vársz valamit!
Kicsit émelygek, szurkálódik a hasam, igazán csak ennyi. Ami fura, h az elmúlt hónapokban mensi előtt eléggé pattanásos lettem mindig, és folyton édességzabálási rohamok jötek rám, most meg még nem...mondjuk én alapból nagyon sok édességet eszek :)
Igazán ez az első hónap, h nem védekezünk, úgyhogy nagyon nem leszek elkeseredve, ha nem sikerül, de anno a kislányom is elsőre áprilisban költözött a pocimba :DDD Ezért reménykedem most is.
Amúgy vasárnap előtt nem akarok tesztelni. És te?
Akkor megy a drukk, a szombat még nálam is játszik!
Neked milyen tüneteid vannak? Mióta próbálkozol? És és mikor akarsz tesztelni?
Ha most összejön, akkor mi majdnem egyszerre fogunk szülni:)
Nagyon drukkolok!
Szia! Elvileg nekem is pénteken kéne nem megjönnie :) v. esetleg szombaton, nem teljesen kiszámítható a ciklusom.
Remélem a tüneteid tényleg nem csalnak! :D
Már nagyon vártam ezt a fórumot és szeretnék is csatlakozni, együtt izgulni, tapasztalatokat megosztani, a héten minden kiderül!
Gratulálok minden kismamának!Sok örömet és jót!
Nekem pénteken kellene megjönnie, szinte már az összes tünetet észleltetem, de már múlt héten...mellfeszülés, fájás, kék csíkok a cicin, derékfájás, pár napja hányinger, egyszer hánytam is, szóval remélem végre sikerült!
Van olyan aki a hétre (NEM NEM NEM) várja?
És olyan akinek a teszt már a nem várt előtt becsíkozódott?
Baratibor, Adri77 nektek megy a drukk, h továbbra se jöjjön meg!
Adri te már teszteltél?
Baratibor, te meg jelezd, ha megvetted és megcsináltad! :)
Sziasztok!
Skintilla, gratulálok! Remélem nem lesz semmi gond most már, vigyázz nagyon magatokra!
én a helyedben azonnal bemennék a dokihoz.
Inkább legyen vaklárma.
Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok, aki babát vár! Azoknak pedig, akik próbálkoznak: Sok sikert kívánok!
Azt hiszem, csatlakozom a januárban babát várók közé.Ma már a 6.hét 3.napján vagyok.Sok terhességgel kapcs.érzésem még nincs. Pozítív teszt, mellfeszülés. Azonban van egy kis maszatoló barnázásom, ami nem megnyugtató, ezért nem mentem már tegnap sem dolgozni. Nagyon félek, hogy baj lesz.
Mi a véleményetek? Van remény ilyenkor is?
Péntekre beszéltem meg a dokival az UH-t. Akkor látjuk meg, hogy mi újság odabent.
Sziasztok, gratulálni szeretnék, és szorítani, hogy minél többen legyetek, gyarapodjanak a babák. Szinte hihetetlen, hogyan telik az idő.
Én júliusra várom a kis pocaklakómat.:-)
Sziasztok!
Nem bírtam várni reggelig, és tegnap este megcsináltam a tesztet. Az első lépést megtettük, pozitív lett a teszt:-)
Remélem nem zsákocska növekszik a hasamban, hanem lakója is van.
Denny, szólj, ha nálad van valami!
További szép napot mindenkinek.
Sziasztok!
Én pontosan egy éve tudtam meg, hogy babát várok és a 2009 januári babás fórumhoz csatlakoztam.
Azért írok nektek, hogy mindenkinek hatalmas kalappal kívánjak, na meg mielőbbi pocakodást! Mindenkinek drukkolok!!!
Puszi nektek!
Ez jó :)
Én is szemeztem már azzal a bizonyos polccal,de eddig még nem tudtam rávenni magam,hogy vegyek.Elvileg jövőhéten kellene nem-megjönnie,erre már tegnap óta minden pillanatban olyan,mintha most akarna..
Á..nem hinném hogy 1-2 próbálkozásra sikerült volna a baba..
Sziasztok Várakozók!
A boltban a biztonsági őrt megkérdezve találtam csak meg a terhességi tesztpolcot, és persze rengeteg pasi állt sorban körülöttem a kasszánál.
Olyan érzés volt, mintha kamaszként óvszert vettem volna:-)