2010 januári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Pár napig nem volt netünk úgyhogy már-már elvonási tüneteim voltak:)De nem unatkoztunk a hétvégén mert szombaton céges buli volt gyereknappal egybekötbe.Vasárnap meg Hollókőn,Sástón és Gyöngyösön voltunk buszkiránduláson.A gyerekek nagyon élvezték mindkét napot és a buszsoför még Áront is megdicsérte hogy milyen ügyes nagyfiú mert végig jól viselkedett,semmi hiszti vagy kiabálás nem volt.Csak játszott meg nézelődött és ismerkedett az utasokkal a hosszú úton.
Ja és kibújt a 12. foga is:)
Örülök hogy jelentkeztél és hogy most már minden ok.:)) Puszi
Remélem azért ha lesz tali tudsz jönni. :)
Hová írtál?Telcsi számom van,leírtam a naplómba.Miért hagytad abba a naplót?Súlyod hogy áll?Nekem még nem sikerült leadnom jelentősebb súlyt,de majd igyekszem.
Puszi mindenkinek!
Szia,írtam neked már többször is hogy hova lettél?Kerestelek.
Naplómat meguntam írni a beszámolót a napunkról....ennyi.Olvasom a többiekét. :))
Örülök hogy jól vagytok.
Sziasztok lányok!
Jól vagytok?Mi itt vagyunk Kisújszálláson,ismerősöknél!
Még nincs netünk,voltak most fontosabb dolgok is.
Hanna mond pár szót:Apa,hapci,pápá.Jön megint 4 foga,16 lesz így.
Gergőm beteg volt egy hónapig,monokleózisa volt.Fel volt dagadva a nyirokmirigye,voltunk vérvételen(nem sírt),mája és a lépe volt megnagyobbodva.Ez miatt nem mehetett oviba,nehogy megüsse magát.Homeopátiás bogyót szedett rá.Már meggyógyult!
Jók legyetek,igyekszek jönni!
Gratulálok Évinek!
Presikének is a súlya miatt!Huanita hol a naplód?
Megnéztem minden babát,nagyon szépek és jó nagyok!
Puszi mindenkinek!
Tényleg régen voltál, nem is emlékszem mikor.. 2010 januárban kb.. Mi újság veletek??
Írj valamit magatokról. :)
Sajnos ezek nincsenek meg nekem:(
Nem gyűjtjük mert nem járok a Sparba csak nagy ritkán mert drága,de 2 csomag matricám van amit szívesen odaadok bárkinek,ha kéri.
84 85 92 99 102 120 122 154 171
Ti is gyűjtitek? Van egy csomó duplám. :)
Köszi szépen!:)
Ez a név még tizenévesen ragadt rám egy barátnőm kezdett el így hívni aztán rajtam maradt,de már a mostani ismerőseim nem hívnak így.
Beni még mindig nyugis gyerek,de ha néha valami nem úgy van éppen ahogy ő szeretné akkor tud akaratoskodni,hisztizni,"dühöngeni",megfeszülni a kezemben,de nem tart sokáig szerencsére!!!!:))
De ez is kell mert ők még így fejezik ki magukat hogy most ez nem tetszik.Valahogy ki kell adni a mérget.:))