2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
ez érdekes, hogy estére leszel rosszul!!! nekem délelőtt volt ilyen problémám..
Szia!
Szegénykém. Akkor most te nem érzed jól magad. Este követlek én is. Most még jó.
jelentem éledek:)) fáj a pockóm, mesi 1. nap van:)) úgyhogy ma pihizek, mert leszakad a derekam...jobbulást neked drága!!!
Sziasztok!
Éledjen már föl egy kicsit ez a fórum. Hiányoznak a többiek is.
Tegnap este hánytam, de nem könnyebbültem meg. Pedig ezt vártam. De most nem sikerült.
Szia Beatrix!!semmi erdekes !punnyadas van itthon:( most nezegetem mi jot lehetne csinalni ma!!nalad mi a helyzet??pppppppppuuussssssssss
Hát igen, a csodákért tényleg meg kell szenvedni..de megéri szerintem.
Mi a helyzet mindenkinél?
Szia Viki!!HOgy vagy!!!Ugy eltuntel??
Sziasztok!!Annyit tornaztam tegnap,hogy olyan izomlaza van a popomnak mint akit jol feneken rugtak :)))))))) Lányok ha itt mindenkinek hanyingere van akkor en elore felek hogy velem mi lesz ,mert en bizony ugy utalok hanyni hogy borzaszto!!Olyankor mindig ugy erzem meghalok:)))Na de majd el dol!!De nem hiszem hogy en leszek pont az akinek nem lesz hanyingere ,mivel az elso terhessegemnel iszonyat sokat hanytam es aludtam!!Olyan voltam mint egy mormota!!Volt olyan hogy 2 napig aludtam egyfolytaban ,es mivel hanyingeem volt kajat sem kivantam!!:(
hát én is ebben bízom:) elég volt már amit mi kaptunk...most ledőlök mert fáj a pockó:) csók neketd:))
Addig jó amíg eszek.
REMÉLEM OKOSABBAK LESZTEK ÉS HA MEG VAN MINDENRE A VÁLASZ AKKOR UTÁNA MÁR SIMA ÜGY LESZ MINDEN.
és nem enyhíti semmi?
én is nagyon hányós vagyok, de nekem nem sikerült:))
köszi vagyok:) szerda, csüt. dokik, aztán többet tudok:)
Reménykedem abba hogy ma hányni fogok.Messze van még az este.
Veled mi újság?
az nem jó:( csak egyhül egyszer, kitartás!!!
Szia!
Nem. Egyáltalán nem. Gyötör a hányinger. De rossz. Kíváncsi leszek mikor múlik már el.
pusza, drága:) remélem jól vagy?:))
Nem. Amelyik a legerősebb az úgyis megkapaszkodik és eléri a célját. A életképtelen katonák kijönnek.
Sziasztok!Lenne egy kérdésem, de ne nézzetek hülyének. Szóval a tornáról lenne szó. Nem lehet az, hogy a tornától kirázkódnak a kisfickók? Ne nézzetek hülyének, csak napok óta ezen gondolkozom. Ez a 4. fogamzásgátlómentes hónapom. Remélem sikerül hamarosan.
Ennyire ne tornázz sokat! :)
Mizujs erre felé?
na megyek agicam mert torna van :))puszi majd meg jovok:)pá-pá
Jó ha már terhesség előtt is mozogsz. Vera előtt én is futottam. De így hogy Vera is itt van nem volt idő rá. Pedig jó lett volna.
Az meg még most jon raadasnak!!meg a fozes!:))ha mar vegre egyszer en is babas leszek akkor is fogok tornazni !!hogy ne legyek csikos :(Na most meg feldobom egy kis mas mozgassal a dolgokat es teljesen kidolok majd :)))
Jól teszed. Én is tornáznék, de most lusta is vagyok, + nem akarom magam megerőltetni. Most meg épp takarítok. Szóval nekem elég is az a mozgás.
Szia!!hat remeljuk hogy mar nem fogsz hanyni!!:))En most fejeztem be a tornat kivagyok fulladva teljesen!!Jon a tavasz edzesben kell tartanom magam!!:P
Szia Bejus! Hányingerem az van. Szerencsére nem hánytam. De ami késik nem múlik.
Szia Agi!!Hogy vagy??Hanyas??hanyinger?? meg van még??:)
szia Millica!!nekem inszeminaciom lesz es mi mar tul vagyunk a pasis vizsgalatokon!!Pont emiatt kell az inszem:(!!nekem most az inszeminacio elotti vizsgalatok vannak,ha mindent rendben talalnak akkor felhejezik a spermat es izgulhatok hogy oszejon vagy sem!!!!:(( :)) nalam ez a helyzet!!!
Sziasztok!
Akkor holnap!!!
Pihenjétek ki magatokat.
megyek én is vízszintesbe teszem magam, mert nagyon korán keltem:(( majd holnap benézek:) jók legyetek!!!
További ajánlott fórumok: