Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk fórum

2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk (beszélgetés)

128. Kata 1977 (válaszként erre: 127. - 4c1a787e8f)
2011. márc. 6. 20:28

Nekem Krisz ugye a 3.ik fiam de mindnek állta kis micsodája főleg ha leszedtem róla a pelust vagy ha pisilés előtt voltak.

A 6 éves fiam viszont már direkt izgatja magát tök ciki mert a most 14 éves fiam nem csinálta.

Más, ti már fürdésnél húzogatjátok a bőrt a kukijukon?

Mert régen az volt, hogy csak 1 éves kor után.

Ha jól tudom most ez 6 hónapra csökkent de Krisznek nem nagyon jön fel a bőr.

És eddig a másik 2 nagyobbnak műtét lett a vége jó lenne vele megúszni.

Ezekkel a kukisokkal csak a baj van:-)

2011. márc. 6. 14:15

Fiús anyukák!

Kényes téma:

Nálatok merevedik néha a baba fütyije?? Igazából ez mikor normális?

A girnyó koraszülött fiamnak megszületés után már felállt... és azóta is.

A mostaninak meg soha, vagy legalábbis nem látom..

126. 4c1a787e8f (válaszként erre: 125. - Szirmok)
2011. márc. 6. 13:27

Én tegnapelőtt voltam, 21000, úgy, hogy a 15% kedvezmény már benne volt...

Jó, volt benne csomó vegyi dolog, mert a bútorápolótól az ablakpucolóig minden ki volt fogyva..

Meg az is, hogy ritkán megyek, mert ezzel megvárom az uramat, hogy fuvarozza haza a dolgokat..

De akkor is durva..

100.000-es fizetések mellett legalábbis...

125. szirmok
2011. márc. 5. 15:51
Most jöttem a dm-ből : 16 000 .- :(
124. 4c1a787e8f (válaszként erre: 118. - A84bd81510)
2011. márc. 5. 11:05

Kaptuk valakitől azt a labdát. Ez a babó nagyon játszós, neki érdemes ezeket a kütyüket venni, mert mindig játszik velük...

Látjátok, nekünk még hitelünk sincs, mert olyan csórók vagyunk, hogy nincs aki adna...

Az a szerencsénk, hogy egyformán hülyék vagyunk a férjemmel, ilyen tekintetben egyforma az értékrendünk..

123. 4c1a787e8f (válaszként erre: 122. - Mannalány)
2011. márc. 5. 11:03

Ugyanmár!

Eljön mindennek az ideje egyszer... (persze örömödben sírhatsz)

Egyébként még két gyerek után is így voltam...

Most egy kicsit elég a három, kezdenek az önző génjeim újra éledezni...

Pl. hogy szeretnék néha fésülködni, meg fürödni, és egyszer még fitnessbe is elmenni...

122. mannalány (válaszként erre: 121. - A84bd81510)
2011. márc. 5. 10:58
Én is nosztalgiázom folyton, nézem a pocis képeim, Ádi első képeit és bőgök...:-)
121. a84bd81510 (válaszként erre: 120. - Mannalány)
2011. márc. 4. 22:30

Mindenképp szeretnék kistesót, 2-3 éven belül, ha minden rendben lesz.Nekem is van tesóm, imádom Őt, pont ezért!

Szülés után úgy voltam, hogy most még ne jöjjön a következő baba (mert kifárasztott a vajúdás, de a szülés jó volt). De eltelt fél év, több barátnőm is szült eközben, nekem meg újra elkezdett hiányozni a terhességem. Hál isten minden rendben volt, csak a szokásos kellemetlenségek, de az normális. Soha nem éreztem magam annyira nőiesen, kicsattantam az egészségtől, gyönyörű lett a hajam és a bőröm. Óriási pocit kívántam, hát lett is! Úgy szeretném mindezt újból átélni!

2011. márc. 4. 11:17

Én is zombi üzemmódban szoptatok éjjel, legkevesebb energia felhasználással:-). Kávé nélkül nem is tudom mi lenne velem.

Következő gyerek kérdés: Szülés után nem értettem, miért vállalkoznak erre többször a nők?? Pedig nem is volt nehéz szülés....na, mostmár értem, és újra átélnék mindent:-). Még ezt az éjszakázós "részt" is.

De a férjem a földön jár, és az anyagiakra hivatkozik, nem szeretne másodikat.

119. Nanda
2011. márc. 4. 11:01

Sziasztok!Mindenkinek nagyon édes babája van!:)

Az éjszakai szoptatások nálunk is olyanok,hogy talán már egyikőnk sem ébred fel teljesen,sokszor azt sem tudom hányszor voltunk fent éjjel.

2011. márc. 4. 10:28

Szurikáta111! Aranyos kis Babó, érdemes volt feltölteni a képét! (Lánykámnak is van ilyen színes labdája:)

Szirmok! Nekünk is 2 hitelünk van, ráadásul még a januári Gyed-et sem kaptam meg :(

Mannalány! Mi is gyakran kelünk, néha olyan vagyok csak, mint egy robot: baba kivesz, megszoptat, visszarak.. vagy magam mellé veszem az ágyamba, aztán reggel azon filózok, hogy is volt...Én is gyakran dumálásra ébredek. De amikor kinyitom a szemem és az én Tündérem tekintetével összetalálkozik az enyém, az valami csodás érzés!

117. szirmok (válaszként erre: 110. - A84bd81510)
2011. márc. 4. 09:05

Mi pont ilyen cipőben járunk : amikor volt a válság felemelték havi 60 000 -re a törlesztőt, plusz van még két lakástakarék, havi 80 e csak a banknak megy.

Akkor hogy vállaljak be még egy gyereket,amikor havonta egyre magasabb mínuszban vagyunk a számlánkon?

116. szirmok (válaszként erre: 115. - Mannalány)
2011. márc. 4. 09:03
Kitartás! Nekem is volt pár hete, amikor éjjel fél 2kor főztem a kávét, mert nem bírtam tovább.
115. mannalány (válaszként erre: 114. - 4c1a787e8f)
2011. márc. 4. 08:51

Nagyon aranyos kis füles!

Sziasztok, olvaslak Titeket, de írni nincs erőm, éjjeli 5ször kelés, hajnalban meg édesen dumál alvás helyett Drágám:-)...ez megy pár napja. Én romokban. Kész vagyok.

Szép napot mindenkinek:-)!

2011. márc. 4. 07:49

No meggyőztetek, föltettem a jelenlegi babát is...

Több nincs.

113. 4c1a787e8f (válaszként erre: 111. - A84bd81510)
2011. márc. 4. 07:29

Az önkiszolgálás nekem is tetszik.

Az enyém két kézzel megfogja a mellemet, mint valami zacsit, vagy poharat...

112. 4c1a787e8f (válaszként erre: 109. - Kata 1977)
2011. márc. 4. 07:28

Jól tetted, hogy megtartottad, az ilyen anyák nem hevernék ki az ellenkezőjét...

Ha az Isten báránykát ád, ád legelőt is, ne félj.

A felelőtlenség és a nehézségek árán való vállalás között nagy külömbség van... Szerintem minden korban a ma "felelőtlennek" nevezettek tartották fent az országot... Ez a felelőtelnség szöveg mögé bújnak a lusták. (Persze tényleg vannak nehéz helyzetek)

De tényleg nehéz, amikor nem egy gyereknek kell befizetni az ebédet, táncot, madarászovit, gyümölcsöt, osztálypénzt, akármit. És azt nehéz mondani, hogy te azért nem mehetsz, mert még van 2-3 testvéred...

És ezért drága már a 700Ft-os baby-love os tejpép is..

Tegnap úgy bekajált tejbegrízzel az egész banda, (picúrt is beleértbe), hogy apának nem is maradt. Most várom, nő-e harmadik füle tőle... Csak nem...

111. a84bd81510 (válaszként erre: 107. - Kata 1977)
2011. márc. 4. 01:38

Sajna nem vagyunk jó alvók! Eleinte szuperül ment neki, újszülöttként szopi-alvás volt a menetrend, semmi sírás. Következő hónapokban késő este szopi, hajnalban és reggel (kb. 4-5 óránként). Kb. 3-4 hós kora körül nem szeretett napközben aludni, akár de.10-től éjfélig. Aztán kezdett változtatni a napirendjén, már alszik délelőtt 1x, délután 1-2x. Pancsi fél 8-kor, utána szopi és már fél 9 körül bóbiskol. DE! Kb. éjfél-1-ig óránként felsír az ágyában. Soha nem volt még elég, ha csak beszéltem hozzá, megsimiztem, mindig ki kellett vennem. Amint hozzámért, megérezte az illatomat, aludt is tovább. Általában éjszaka, hajnalban és kora reggel még szopizik egyet. Ha magam mellé veszem az ágyba, gyönyörűen alszik és mosolyogva ébred. Ja, és néha még önkiszolgálóan szopizik (egyszer arra ébredtem, hogy fordul felém, húzza fel a pólómat,és már cuppogott is, mindezt csukott szemmel:)

Az is érdekes, hogy mitől ébred-riad fel. Sajnos mire elmúlt a hasfájás (4 hónaposan), már javában beindult a fogzási mizéria, mostanra meg a mozgása is rohamosan fejlődik, állandóan zúz. Sokszor az ágyában is gyakorol, félig aludva, csukott szemmel dülöngél, de ő akkor is ringatózik...

110. a84bd81510 (válaszként erre: 109. - Kata 1977)
2011. márc. 3. 23:55

Én nagyon imádom a gyerekeket, és mindig azt mondtam, hogy szívesen lennék hivatásos anya 3 lurkóval. Inkább zabálják le ők az energiámat, mint egy hülye főnök...De majd az élet elrendezi, mégy csak 1-nél tartok...

Azért az szomorú, hogy anyagiak miatt nem merünk több gyereket vállalni, sokan megmaradnak egynél, mert félnek, nem tudnák felnevelni, taníttatni és úgy érzem ez egyre reálisabb félelem...Ez nem a mi hibánk, a világ ilyen szar :(

Én talán családi élet terén kissé régimódi vagyok, de engem soha nem érdekelt semmilyen karrier, inkább a férjem keresne annyit, hogy én ne dolgozzak munkahelyen, hanem rendezzem a gyerekeket és az otthonunkat ápoljam.

109. Kata 1977 (válaszként erre: 106. - A84bd81510)
2011. márc. 3. 20:23

Hát igen egy mosolyalbum,állandóan rötyög,kivéve mikor visít a foga miatt.

És nem vagyok ám elfogult:-),de a másik 3 is szép.

Megmondom őszintén nem terveztem 4 gyereket bár mindig több gyereket akartam.

A 2 nagyobb az előző házasságomból van a mostani párommal sokáig kísérleteztünk mire a most 6 éves Ricsi összejött és nem is gondoltam, hogy rá 6 évre újra terhes leszek,nagy dilemma is volt, 2 hétig bőgtem hogy megtartsam e de mivel nagyon lelkis vagyok ne bírtam volna elvetetni,meg ha most ránézek hálát adok a sorsnak hogy így alakult.

De nehéz lesz felnevelni,taníttatni,stb az tuti.

108. Kata 1977 (válaszként erre: 105. - A84bd81510)
2011. márc. 3. 20:18
A babylovés termékek azok mind a dm saját márkái.
107. Kata 1977 (válaszként erre: 104. - A84bd81510)
2011. márc. 3. 20:17

Köszi aranyos vagy!

Ezek szerint ti se alszotok jól?

Hát tényleg szerencséd van hogy szépen eszik kanállal,egy kínszenvedés ez az etetés:-((

Ma is a tejpépet már majdnem a fejére borítottam:-), mert rájött a csuklás,köhögés,prüszkölés,brümmögés minden de ki se akarta nyitni a száját.

106. a84bd81510 (válaszként erre: 99. - Kata 1977)
2011. márc. 3. 20:03

Egyébként gratulálok a gyermekeidhez, nagyon szépek! Picúrka milyen kis vigyori :)

Szerintem manapság több mint tiszteletreméltó, ha valaki ennyi gyermeket vállal!

105. a84bd81510 (válaszként erre: 103. - Szirmok)
2011. márc. 3. 19:56
Köszi a tippet, lehet kipróbálom majd. Ha íztelen, egy kis banánnal v. almával biztos fini vacsi lenne belőle! Ez egyébként dm-es?
104. a84bd81510 (válaszként erre: 99. - Kata 1977)
2011. márc. 3. 19:51

GratulaY! Szerintem ilyen jó kis alvásnak sokan örülnénk, kívánom Neked, hogy maradjon így!

Nekünk a kanalazás szinte elsőre ment, mert a napi vitamint 1 kanál anyatejcivel adtam neki születésétől kezdve. Egy dolog, amivel legalább nem kell vesződnöm :)

103. szirmok (válaszként erre: 98. - A84bd81510)
2011. márc. 3. 17:39
Vannak a babylove pépek... az nem olyan drága és a hozzá lehet keverni minden félét, mert mondjuk a kölespép íztelen.
102. szirmok
2011. márc. 3. 17:38
Kérdés: kis picur falatokat mikortól javasolt adni?
101. szirmok (válaszként erre: 95. - 4c1a787e8f)
2011. márc. 3. 17:33

Azért annyira nem vagyok rendes... látnád a lakást.. :)

Csak a picinél próbálom összeszedni magam, mert szerintem neki is így jobb.

Persze én könnyen beszélek, mert egy gyerkőcöm van.Háromnál már logisztika kell ...

100. szirmok (válaszként erre: 99. - Kata 1977)
2011. márc. 3. 17:29

Nálunk ez a napirend nincs semmilyen időhöz kötve, csak az evés, mert 4 óránként eszik.

Istenigazából ezt ő alakította így ki magának. Ha látom, hogy fáradt akkor megy aludni stb.

Egyedül a fürdést rendszeresítettük úgy, hogy tudja utána kaja és alvás.

Persze nálunk is vannak amikor az egész felborul de általában ezt tartjuk és már látom rajta, hogy tudja, hogy amikor másodszor alváshoz készülünk az a babakocsiban le

2011. márc. 3. 17:06

Sziasztok!

Képzeljétek végre Krisz átaludta az éjszakát!!

Este 10-kor evett és elaludt,és reggel 8-kor kelt.

Na ilyen se csinált még minimum 1x fenn volt,remélem bevezeti ezt a szokását mert nagyon kimerítő ez már 7 hónapja,3 másik gyerkőc mellett.

Hát tényleg szupi napirendetek van,nekünk ami fix az a fürdés de minden más a gyerekhez igazodik.

3x alszik délelőtt,2körül és este 7körül fél-fél órákat nem nagyon van alvás igénye, vagy csak a foga miatt,ami még mindig nincs,de szenvedünk ezerrel:-((

Mi a tápszer mellett,főzit,gyümit és tejpépet eszünk de általában csak 4x eszik egy nap.

Ha a főzelék nem ízlik neki nem öntöm ki,hanem egy kis tápszerrel össze turmixolom és érdekes módon úgy már megeszi egy csöppig.

Most vagy a kanalazást utálja vagy a cumisüveget imádja,vagy mind kettő:-))

De jó lenne megtanulna "normálisan" enni,mert már megjártam az egyik gyerkőcömmel hogy szinte 1 éves koráig mindent pépesítettem mert a darabostól hányt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook