2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Új tapasztalatom van.
Aki kicsit is csalódott a partnerében, menjen fel egy chat oldalra, ahol garantáltan le fogják rohanni szexre vágyó kamasz-suhancok...pár perc múlva, az ember újra tökéletesnek látja a férjét. Kit érdekel, ha nem hajtja le a wc-deszkát? Van agya!
csajok ma akkora gyros tálat ettem, már nagyon vágytam rá. remélem a babának nem lesz rossz, mert kicsit fűszeres volt. Majd holnap kiderül.
Na megyünk boltba. jó hétvégét mindenkinek.
Edina mielőbbi gyógyulást Manuelnek. Nati meg kis házias, segíteni akart neked:)
Adrika még mi sem dupláztunk. szerencsére, mert akkor már 7500 gramm lenne. A 6900-el is kis husis:)
Ildi boldog 3. hónapot:), na meg persze jó takarítást.
Fanni is 5 kiló. Mikorra kell hogy megduplázza a súlyát?
Mi még nem dupláztuk meg.
Köszönjük jól! Csináltunk ma mi is láb és kézlenyomatot, plusz egy fénykép, és ez lesz a mamának a névnapi ajándék. Végeztetek a költözéssel?
Mikor jön az első fog???? Nálunk is lehet hogy nemsokára megindul mert folyton az öklét rágja.
Sziasztok Lányok!
Manuelnek gyors gyógyulást! Ildi nektek pedig boldog hófordulót!!!!!! Mi is tegnap ünnepeltük egy jó kis k vitamin koktéllal :)
de az tök jóó.Majd ha Márk fog neked olszul gagyogni akkor aztán rakd össze a mondatot:D
Általában a keresztszülök minden jora megtanitják a keresztgyereket..:D Hogy anyának kis fejtörést okozzanak.Nekünk Bálint Márknak párom növére lett volna a keresztanyja ö is kint él olaszba..Azt hajtogatta haza jön aztán megtanitja olaszul nah évente 1x...meg csak olszadokat nézessek vele.Aztán hála égnek inkább nem lett a keresztanya elintézte magának.A másik akkor let volna ha fiu ha nem fiu akkor nem mert ö nem lesz aegy nyávogos lány keresztje...Pihent agyu...
én csak örülnék ha jönnének a barátnök tényleg..Habár nem tudom hova rakni öket..
Kintröl azért nem tudm még igényleni a családit mert nincs bejelentett lakcimem.Aztán mire lesz Ákosnak az március vége vagy kitudja...
Edina0077
mi a helyzett?Alig tudunk beszélni...:(
Jó reggelt csajok,ma vagyunk 3hónaposak:)!!!!
Itthon még pakolok egy kicsit,aztán megyünk baby bogyóval az albiba:)
Bár gondolom még korán van,és mindenki családozik....
Jó reggelt!
Nálunk kaki első perctől kb 2 naponta van!Nem is tudok mit csinálni,de gondolom ez azért van mert tápszeres,mondjuk amióta nem tej alapú a tápi azóta van olyan nap hogy 2-3 pelus is kakis lesz!
Viszont szívesen fogyasztunk almát,és sütőtököt...
Ma kimenőt kaptam!Bencével,meg a kereszt anyjával megyünk a Csaba centerbe farsangozni...remélem jól fogja magát érezni....Nánduc pedig apázik..ilyen se volt még a 4 hónap alatt!:)
Egyforma arányban összekevered a lisztet és a sót, majd annyi vizet öntessz hozzá, hogy jól formázható állaga legyen.
Ha marad fölösleg és nem akarod rögtön kidobni, folpackkal betekerve eláll 1 napig a hűtőben!
(Szerintem jobb kiszárítani, mint sütni igaz így kicsit továbbtart.)
Hello!
En most jottem