2009 novemberi babák (beszélgetés)
Na tesség már bögök is...annyira kegyetlen tud lenni a sors...
Hát én is.A szivem szakadt meg töle.Amikor olvastam egész nap csak rá gondoltam és a sirás kerülgetett.
hol olvastad mert nem találom....
elment? akkor nem maradt köztünk:(
Lányok, Lucusnak le van tapadva állítólag a nyelve. Jövőhéten megyünk felvágatni. Van így közületek valaki? Aki esetleg már nagyobb gyerekkel túlesett rajta?
Igen, nagyon sajnáltam, na most ébredtünk, etetek mert nem evett 4 órája
Láttátok már, hogy szegény Panna elment és angyalka lett 11-én!? :( Úgy sajnálom szegényt! (A vízfejű kislány, volt róla cikk...)
Ma nálunk is nagyon szép idő volt,így gyalog mentünk a suliba a Szimiért.Kristóf görkorival jött vittük a Sziminek is az övét,így megvolt ma nekik a sport.Levente pedig hazafele elaludt a babakocsiba és kint is hagytam mikor hazaértünk a friss levegőn.Aludt 2 órát és most nagyon jó kedve van.
most süt a nap...ma nem aludt sokat a fiam, eddig 3szor 40percet..most tv-t néz és dumál neki :)
egész jól elvan és nyomott 2kakit is ma :) hiába, jó ez a vitamin! :)
hát igen...elején én is gondoltam rá..akkor kellett volna, de intéztük a lakás dolgait aztán meg kiment..így lecsúsztam...vagyis még mindig tudnám termelni, napi 2deci meg lenne szerintem.....de mindig közbe jön valami...
ha lenne jogsim már rég elmentem volna a vizsgálatokra! :) zsebpénznek nem rossz :D
sziasztok!
most értünk haza a sétából, itt is nagyon szép idő van. Süt a nap és 13 fokot mutat a hőmérőm.
Izabella is ha sír felültetem és semmi baja, már nem szeret feküdni.
Nemsokára jön haza párod:))))))) Gondolom aznap nem leszel:))) hehehe
Nekünk is mozgalmas volt. Anyumnak volt a születésnapja . Igy hazamentünk Csepelre kajáltunk egy nagyot. TORTA evés:)) fini volt. sokára értünk haza igy nem fürödtünk. arra gondoltam eladom a tejem annyi van hogy a manó fuldoklik tőle mert nem birja nyelni. csak annyi vizsgálaton kell részt venni. hiv, széklet tüdő stb. időm meg nem sok. egyik barátnőm 600.000ft-ot szedett össze 1 év alatt.
szia
mozgalmas volt a 7vége,jó is volt :)
Ruben is ülni akar...persze,már nem elég az ülős torna -feszíti a lábát,hogy már állna...hihetetlen pasi :P az én szerelmem :D
Csajok itt a tavaszból egy kis izélitő!!!! a kedvem is jobb már, de szerintem ez mindenkinek ha látunk egy kis napsütést:)!
Nálatok tavasz, itt meg cidri...
Nálunk ma 3 fok volt és tiszta dzsuvás idő... :(
Sziasztok! Véégre itt egy kis tavasz-falat! :-)
Levikémnél sosem tudom eltalálni,hogy mennyi tejcsit is csináljak neki.Tegnapelött este kiitta 8 körül a 150ml és aludt hajnal 4-ig.Tegnapeste 22-kor kiitta 250ml-t és már kettökor ujra éhes volt.Arra gondoltam,adnék neki éjjelre kását,kicsit felhigitva,hogy ki tudja szivni az üvegböl.Ti adtok nekik,vagy csak pürés ételeket?
Barbi most kelt fel. itt rúgkapál... Ruben nem csinálja amit leirtam 22574 .!?
Sziasztok.
Adrika még annyit, hogy a területileg illetékes Államkincstárat is hívjátok fel, mert onnan kell igényelni, ha jól tudom! Remélem segítettem!
szia. hogy telt a hétvégéd?
rubika álmos...várom apósom...de ne jön...szegény gyereket addig nem tudom altatni :(
Sziasztok! Nandi az ejjel megint forgolozott 3 korul, ciciztunk kicsit ztan aludt negyed hetig.Mostanaban nem alszik olyan melyen, forgolozik, nyoszorog almaban. Ritkabban keri a kajat is.
sziasztok. tegnap 2órát aludt kint Barbi a napon. annyira szép idő volt hogy nagyon 10fok volt. hogy vagytok? manóm lassan már ül mert folyamatosan abban a pózban nem sirdogál csak. komoly!!! csajok. most szültünk és tessék lassan ülünk már. szalad az idő nagyon. a baba talira is olyan szép időt szeretnék mint amilyen tegnap volt:))))
megkaptuk a 4 hós oltásokat. Kicsit sírtunk...
Aludt 20 percet de ha leteszem kézből sír... most átjöttek anyuék, apu tutujgatja
További ajánlott fórumok: