2009 novemberi babák (beszélgetés)
Látom mindenki elment aludni,na sebaj majd holnap is felnézek.
Mindenkinek jó éjszakát.
Én úgy emlékszem, hogy van még egy kismama, de sajnos elfelejtettem hogy ki az :(
De jó lehet megint érezni hogy pocaklakód van :)
Köszönöm a jókívánságokat, de a szteroidtól borzasztóan félek :(
A 0-18 kg-os gyerekülésbe nem kell, hogy stabilan üljön a gyerek. Ez újszülöttkortól használható.
A 9-18, 9-25, 9-36 kg-ba stabilan ülő gyerek való, ha dönthető, ha nem.
Az első fajtából mostmár csak használtat érdemes venni, kivéve ha vki ragaszkodik az újhoz.
Mi a fiamnál, és most Luncinál is kihagyjuk. A hordozó után 9-36-os ülést vettünk. Vagyis Luncinak majd csak veszünk...illetve vetetünk a keresztelőre. ;-)
Most értem vissza,ma látom elég sokan írtatok.
Jucka örülök,hogy jelentkeztél és mindenki másnak is aki olvasni szokta a fórumot.
Ja és Jucka hajrá a babyvel.
Viki nagyon irigyellek.Levi anyatejes még mindig napi minimum 2x szopizik,de éjszakára nem volt elég tápláló neki a tejem,így én 1 hete jó éjszakát tápszert adok neki.Eddig úgy néz ki,hogy bevált,mert ismét jól alszik.
Gyerekülés:Mi megvártuk míg stabilan ült az első gyermekünk és akkor vettünk neki olyan ülést ami menetiránynak megfelelő és igaz nem dönthető,de a háttámla leszerelhető és így később ülésmagasítónak is jó volt.Eddig a két nagyobb gyermekünknél így volt és Levi is azt az ülést örökli majd.Mi a 19 kilóig megfelelő ülést kihagytuk.
Most ismét lelépek mert kezdődik az esti ceremónia.Sorba fürdés és vacsora.Ez több mint 1 óra,na ezért is jó a nagycsaládos élet,gyorsan eltelik az este az ilyen sz@r időben ami itt megint van.
Szia!
Köszi, jól vagyok, leszámítva a rosszulléteket.és köszönöm a választ is.
Van még kismami? lemaradtam valamiről...
Kívánom, hogy Fefének minden eredménye jó legyen!!! olyan édes kispasi, nem érdemli meg, hogy valamiben is szenvedjen!!!!
Szia csajok mi is sétáltunk,de sikerült megelőzni az esőt...hihi:)
Manó ma uzsira tejpépet kapott,de bejött neki most alszik:)
A mai eredmények: szteroidot kell szednie Fefének mert a gyógyszer jó és használ de még nem szép az EEG-je, és ez felgyorsítja a folyamatot. Ami rossz az az, hogy fel fogja fújni, el fog hízni de ez állítólag csak víz lesz és a vízhajtó hatására elméletileg ki kell majd mennie. A másik rossz hatása az az hogy az immunrendszere teljesen legyengül és így oltást nem kaphat, kicsit beteg látogatója sem lehet.
A hosszával is baj van. A szervezete a foszfátot nem dolgozza fel rendesen és ez a csontképződésnél jelent gondot, és ezért nem nő. Most többet kell a tiszta levegőre vinni (eddig is sokat voltunk pedig), és szűrt napsütés kell még.
Na ennyi :)
Szia!
Épp most akartam megkérdezni, hogy a kismamáink hogy vannak :)
Nálunk Fefe majdnem a kezdetektől tápszeres. Miután eljött a 6 hónap, megkérdeztem hogy váltsunk-e tápit 2-re. Mondták hogy mivel jól van így is táplálva, nem kell cserélni mert abban csak több a tápanyag.
Szerintem ha szépen fejlődik azoktól is amiket kap: főzelék, gyümölcs, tejpép akkor szerintem nem kell neki tápszer.
Csajok, akik nem szopiztattok, mindenki használ tápszert? Mert ugye nekünk is abba kellett hagyni, és a doki azt mondja hát adhatnék neki, ami 6 hós utáni. de én valahogy úgy vagyok vele, hogy amit, ahogy eddig ettünk attól is szépen fejlődik. Ezt a doki is megjegyezte, pedig már lassan 1 hónapja bébikajákon vagyunk, tápszer nélkül.
reggel, és esete tejpépet adok neki, amit hígabbra csinálok és cucisüvegből kiszívja.
Szerintetek adjak neki?
Sziasztok!
Detti, Ildi (MFPI), Deta, köszönöm, a gratulációkat az újabb pocaklakóhoz!
Olyan fura csajok, elkezdődött újra a vérvétel és hasonlók, még minden emlék olyan friss. Most voltam Lénusommal is, és most meg már a következővel. Akkora nagy boldogság!
Jucka! nagyon szupi újra pocakosnak lenni! Ugyhogy hajrá!!! :)
Sziasztok!
Jó nagyon sétáltunk ma, lejártam a lábam :) Elkezdett esni, jött egy zuhi amire gyorsan felszaladtunk, de most megint ezerrel süt a nap. Mind1 ma már nem megyek sehova.
Még nálunk sincs kiváltva egy étkezés sem, hisz most kezdtük még csak el a mellétáplálást. A főzelék egyenlőre csak üvegből megy, de nem bánom. Próbálkozok a kanállal is, de majd fog menni egyszer :)
Gyereküléshez nem tudok okosat mondani, így hallgatok inkább :)
Dettikém, aranyos vagy hogy hiányolsz :)
Ivettnek hazajött a férje tegnap, ma mennek bulizni, Ivi még nem volt sehol sem baba nélkül, úgyhogy most nagyon izgatott, férje vasárnapig marad :)
Én meg nekiálltam babakocsival és kutyákkal csavarogni. Necces volt, mert azt hittem nem férünk be a liftbe, hiszen pont a babakocsi befér, de mégis behajtogattam a lányokat valahogy :)
Meg szoktunk játszóterezni, hintázni.
Tény, hogy kicsit hanyagolni akartam a fórumozást, mert több időt töltöttem vele, mint ami normális, de nem bírom megállni hogy átfussam, mi van veletek :) csak általában este szoktam és akkor már nincs időm írni.
Időjárás jelentés:
Jelentem Sz@rrá áztam, de Zsezsi mindeközben jót aludt.....
pihenés???
Jó gyógyszer lenne mindenkinek:))) Én szívesen használnám!!!
Nekem a szomszédom vett egy dönthető ülést, ami (ha jól tudom) 25kg-ig jó.
A www.babyszafari.hu oldalon van.
Szerinte ez volt a legolcsóbb és a legjobb.....ennek azért utána kell nézni, de azért bízok bennük.:)
Azt tudom, hogy autósülésbe olyan babát lehet tenni, amelyik stabilan ül. Ha nem akkor a hordozó...