2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szia.
Ezt máshonnan másolom be ide neked:
A félreértések elkerülése végett, az allergizáló dolgokból kevés rögtön az elfogyasztás után okoz tüneteket(ilyen az pl.eper), de tej, tojás stb fogyasztásakor fokozatosan szenszibilizálodik a szervezet és később, általában kisgyermekkorban okoz gondokat. Azért javasoljak a későbbi bevezetésüket, mert akkor a szervezet mar kevésbé reagál érzékenyen(kevésbé szenszibilizálhato) ezekre az anyagokra, biztonságosabban fogyaszthatóak. Persze ha hamar adják nem jelenti automatikusan, hogy a gyerek allergiás lesz, de nő az allergia kockázata. Persze sokan nem is gondolják, hogy ha 3 évesen csalánkiütéses lesz a gyerek vagy állandóan folyik az orra/asztmás tüneteket produkál, hogy ez összefüggésben lenne a csecsemőkori korai érintkezéssel az említett ételekből. Mindezek mellett hangsúlyozom, hogy mindenki maga dönti el, mikor mit ad a babájának, csak tisztázni szerettem volna, h nem éppen úgy van, hogy ha allergiás lesz "úgyis" akkor mindegy. nem mindegy, mert elkerülhető.
Egy most 3,5 éves gyereknél kiderült, hogy azért volt mindig náthás kb. 2 éves korától, mert TEJALLERGIÁS. És 1 éves kora előtt már rég kapta a tehéntejet például.
Hol áztatok be?
Fecót is menet közben kapta el, beállt gyorsan a fa alá mert iszonyatosan verte a kocsit.
Persze hogy van :)
Hétvégén itthon vagyunk és heti 2-3 nap mikor hétköznap is itthon vagyunk :) Már megszoktam hogy megyünk, csak annak nem örülök hogy "rehabilitációra" kell hordani a gyerekünket, de jelenleg ez van.
sziasztok!
Kissé eltüntem a napokban ezer dolgom volt meg tegnap a keresztelő is megvolt. Ma meg Miskolcon voltunk Little lehet össze is futottunk :))))mi a corában vásároltunk. Ti hol vettetek gyerekülést? Nekem is vennem kellene mondjuk nekem a nagyobb gyereknek, de a teszen nagyon jókat láttam újakat és nagyon jó áron.
Én nem értem engem a vezetés úgy kitud fárasztani vagy 100 km-t vezettem ma de olyan vagyok mintha nemtudom milyen fizikai munkát végezetm volna. Ráadásul hazafelé még a rendőrök is igazoltattak, szerencsére nem lett bünti.
Szerintem ezek még simán fejleszthetőek. Valami szemtornafélét nem mondtak?
Most pilledt el. Kb 30-40 perce "játszik", aztán lassan jön az uzsi és utána meg vissza a csípőjével kontrollra.
Manó mit csinál?
Én kevés vízben "megfőztem" majd turmixoltam,de olyan zsenge volt,higy nem volt magja......vagy én vagyok vak.
Remélem nincs baj,csak az egyik szeme beljebb van,majd 4-én kell menni vizsgálatra,mert 2,5dioptriát mutatott valami szerkentyű....
Fefe mit csinál?
Sziasztok!
Hazaértünk Miskolcról (jó mi? Egerből Miskolcra járunk vásárolni). Autósülést vettünk, de egyenlőre még a régit használjuk, amíg marad benne, a biztonsága érdekében. Addig az új szépen a garázsban pihen. Le volt árazva, mert a színe csak a tavalyi modell volt :)
Sajnos télibabával nem sikerült találkozni. Pedig olyan jó lett volna...
hayna:
Nekem volt már pár éjszaka kb. 2 hónappal ezelőtt mikor már Mór nem kért enni, elég volt neki a cumi és visszaaludt kb. reggel 7-ig. Viszont mostanában és inkább ez a jellemző, simán megeszik éjszaka egy alkalommal 240 ml tápit úgy, hogy vacsorára pépet kapott. Ja, és ő is vergődik az ágyában. Dobálja a lábát ide-oda. Sehogy nem jó neki. Van hogy éjszaka kétszer is eszik. Úgyhogy nem vagy egyedül a dologgal. Nekünk a pép tehát ilyen szempontból nem jött be. :(
sziasztok
most hogy aktiv a kicsi ritkán tudok jönni. na meg vendégek voltak magyarországról. lassan beindul a dönping.
mostmár csak ülve szeret lenni. és néha már halad előre is a mászásban.
tegnap beütöttem úgy a fejem az ablakba hogy még most is fáj. és szédülök tőle.:(
Videó bekészítve :)
Már így is egy kis haramia, mi lesz ha jobban kinyílik a csipája :)
Mark és Rozi hogy vannak? Meg persze a többi babuci.
Tessék levideózni:)
Védőnéni nem veszi fel, elugrunk a Corába pelusért, itt vana nya, ledob kocsival, mert a babakocsi apa autójában maradt...
Jaj ez nagyon jó:)!!!!!!!!!!!!!
Edzett kis pasi ő,az,hogy lassabban fejlődik kit érdekel....aztán egyszer csak lestek,hogy megindul és le sem lehet állítani:)