2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok. November 1-re vagyok kiírva.
Jó reggelt...(ezt elküldtem, de nem látom)
Méghogy sok a 2-3 l víz ivása?:)
nem sok!!!
Az az ideális!!!ügyes vagy!
bnőm most már szoptat, két hónaposak, ő meg 6litert!!!!!!!!! iszik!!!!:):):):)
Sziasztok!
Nekem nincs meg érzésem hogy mi lesz a babák neme!De képzeljétek,már annyira vártam hogy érezzem ahogy mocorog,és már bele voltam betegedve hogy nem mozog!
De vasárnap dél után el beszélgettem vele,hogy ne lustizon,hanem mocorogjon,és este meg is mozdult!Annyira imádom ezt az érzést!És már várom hogy látszódjon a pocimon,ahogy ficánkol!:p
Jucka,olvastam a naplód,és kicsit meg könnyeztem,amit apudról írtál!:)
Sajnos nekem,már nincs,és irtóra hiányzik!:(
Na én ágyba dőlök! :))
Jóéjt mindenkinek!
Én éreztem a szívemben hogy kisfiam lesz. Örültem volna kislánynak is...:D:D:D élveztem volna a rózsaszín szobácskát, ruhákat,szoknyácskákat, lepkéket a falon...stb...
Mikor megmutatta a kukiját elkezdtem sírni,annyira meghatott és alig bírtam abbahagyni :) Félek is egy kicsit, hogy férjemet el fogom hanyagolni a pici miatt :D:D
Sziasztok Kismamik!
Én jöv hét kedden megyek 12 hetes UHra, és rá egy hétre 4D-re , addíg olyan lassan mennek a napok:-(
Mostanában esténként vagyok rosszul, de hullámzóan. Remélem elmúlik. Én is kb 1,5 kg-ot híztam eddíg , ez ok. de pl első babánál 4. hónapig híztam 4-5 kg-ot aztán 6-7. hóig semmi, és aztán hirtelen uccsó két hónapban feljött vagy 15 kg. És nem víz volt.:-( _Kivi vagyok most hogy lesz.
Igen, a vége felé mondják hogy ne igyunk sokat,mert bevizesedhetünk, de ez sem vonatkozik mindenkire.
Kismamik van olyan köztetek, aki jár kismama tornára vagy jógára? Esetleg úszni? Vagy nincs kedvetek páran mozgásnapokat szervezni? Mostanában keresgetek egy helyet,ahol jó lenne mozogni, csak még nem tudom hol. Viszont én fontosnak tartom a mozgást terhesen is. Meg gátvédelemmel szeretnék majd szülni és az izmaimat lazítgatni kell :)
szia kundera! Nagyon jó a másfél kiló, én szoktam hambit enni, pizza de az ritkán, cézár sali..amit épp megkívánok...de azért attól is függ, hogy mennyire vagyunk hajlamosak hízni. Van aki mindent összeeszik és szinte nem is hízik, csak a picibabája és a pocakja nő :)
Én megiszom napi 2és fél 3l vizet...a hugom erre rávágta hogy sok. Szerintem meg nincs sok, hiszen kipisiljük :))) én amúgy is kacsa voltam, sokat ittam eleve...főleg most a meleg miatt :)
A 16. hét körül vesznek vért az AFP-hez, és ehhez tartozik egy UH a 18-20.hét körül:)
Én szájbarágósan elmagyaráztattam magamnak a nővérekkel:)
Én is szoktam:)Sokat!
HA meg nem lehet, mert dolgozok, vagy hasonló, akkor majd elsírom magam pár óra múlva, úgy fáj a hasam:(
Sziasztok!
Igen, figyelni kellm hogy mit ezsünk, de az nem minden.
Én azalapján, h néha késő este eszek, stb, többet kellett volna hízzak sztem, de csak másfél kg eddig, holnaptól a 17.hét jön.
ne aggódjatok, igyatok sokat, jön a nyár, nem is fogunk tudni sokat és főleg nem nehezeket enni.
tornáázatok, írtam már, Auchanban találtam tök jó kis dvd-t:)