2009. júniusi babák (beszélgetés)
Mostanában nem láttom Maszatot. Tud valaki valamit róla?
Hahó hol vagy?
Soline: örülök, hogy tényleg jobban vagytok!!!
Én is átnéztem a fotóitokat és minden kis babóca nagyon édes és csini.
Liza: kérlek szólj, hogy mikor jönnétek és mi ott leszünk!!!
Munka: szerencsére nekem van hova visszamennem. Sőt a főnököm már most szerette volna, ha megyek. Van még egy kollegina aki decembere van kiirva. Sajnálattal olvasom, hogy sokatoknak nincs hova visszamennjetek. Ne adjátok fel, valami csak lesz!!!
Sziasztok!
Először is megosztanám veletek a mai napunkat.
Képzeljétek el, hogy voltunk gyógyuszin. Kb 2-3 új arcok is jöttek, de még mindig mi vagyunk a legfiatalabbak. Viszont nem a legkisebbek. Ma éneklős foglalkozás volt, mert tényleg sokan tartozkodtunk a foglalkozáson. Elénekeltünk 3-4 dalt és egyszer csak elhallgatott a gyógyitanár és az én fiam elkezdett hangosan csattogosan tapsolni és kacagni. Hát komolyan besz...tunk a nevetéstől. Nagyon édes volt. Agyonra puszilgattam és mondogattam, hogy ügyes vagy.
Délután elláttogatunk a helyi csoda fürdőnkbe. A baba medencébe a gyerek térden mászott, vagy négykézláb ment és hangosan sikongatott és kacagott. Majd fel állva kb 3-4 lépést megtett és előre zutty... és megint és megint. Annyira élvezte. Apa meg a papa nem tudtak a rendes pancsikolóba menni, mert sírt. Viszont amint visszaértek semmi gondunk nem volt mert tovább folytatta.
Persze elfáradt és a kocsiba kb 15 perc alatt elaludt.
Sziasztok :) mia nem tudom mire jó ez a sepia és a másik csak azt tudom ,hogy mikor én voltam hasonló helyzetben az én dokim azt mondta ,hogy jobb ha szedem az utrogestant ,mert ha több van az nem árt, de ha kevesebb az bizony baj. Vigyáz nagyon magatokra.
:)
orulok, hogy renben vagytok!!!
jo nagy pasid van, es magas:))) az en lanyom is tapsizik folyamatosan, ha kell, ha nem... altattam tobb mint 1 oran keresztul, amikor elkezdet tapsolni (gondolta magaban: tok kitarto vagy , anya:))) ....
Sziasztok csajszik! Na mostmár elmondhatom, hogy teljesen gyógyultak vagyunk! 7-ik fogacska hegye már látszik, beindult a tapsolás rendesen, eddig csak fel-le csapkodta össze a kezét Zétikém, mostmár igazi tapsi-tapsi megy! Jelenleg 5-6 lépést tesz meg magától, de képes percekig egyedül állni! Végtelenül huncut és végre igazi mosolygós rosszcsont! Olyan jó újra látni a vigyorgó pofiját! Az új napirend is kialakítva, 1 hét alatt szépen megszokta, így nem kell hajnalba kelni és délután 2-2,5 órát alszik, estig végig vigyorogva, aktívan bírja a napot!
81 centi és 10 kg 20 dkg! Szépen szedi össze magát újra!
Csajok cukik a fotók! Valahogy szervezzük össze a babatalit mostmár tényleg!
sehol senki???
kerdes: hanyszor alszik a babatok?? (es mennyit!!)
Maja: 2x alszik egyszer d.e es meg egyszer d.u. pontosan nincs mikor.. atol fugg amikor almos, es hogy haladunk a napi dolgokkal... kb 1-1 orat alszik...
dehogy is haragszom köszi hogy érdekel!
puszi
felhívás!!!
frissítsétek a képeket jó?
olyan nagyon váltopznak ezek a lurkók had gyönyörködjünk bennük, ha már ez a bab mami tali feledésbe merült, bár én azt hiszem a nika leras maszat csapatot meglátogatnám így 3 legyet ütnék egy csapásra ,-)
bocs a többiektől