2009. júniusi babák (beszélgetés)
Mi amúgy jól vagyunk, Medi szalad ezerrel imádom!!!
Próbálom kitólni a reggeli alvást, ma a városban voltunk és 10.30 kor értünk haza, utánna el is altattam, és most kelt fel:D
Sziasztok!
Na bocsi el-elveszek egy időre
Soline jó hogy alakultok, nem lehet könnyű biztos te is kikészültél a betegségtől, M még nem volt beteg kop-kop-kop így nem tudom min mentél keresztül, de biztos keményen helyt álltál a nehéz időkben
mia, hány hetes terhes vagy? nem lehet hogy még mensizel, nekem egyik barinőm 3 hónapig mensizett mire kiderült hogy terhes, megtudod oldani hogy elmenj dokihoz? szerintem inkább nézesd meg a picurkát
Szia!
a fenistil gel-re azt mondta a gyógyszerész, hogy 2 éves kor alatt nem adható
Sziasztok!
Levi kb 1 órával ezelőtt megitta a tejcsit én meg nem tudok vissza bubukálni. Próbálkoztam, de valahogy nem megy. Tele vagyok szunyogcsipéssel és annyira viszketnek.
Ti a babócáknak mivel kenntétek vagy kennitek be a csipést?
Nekem ajánlották az Aloe Vera First Spray-t. Voltam gyógyszertárba is és ott semmit nem lehet 2 éves kor alatt.
Szia!
szorítok érted. nem lesz semmi gond.
Szia!
kérlek írj nekem priviben, hogy hol, mennyiért, stb.
Sonline örülök, hogy alakultok végre!
Mia nagyon vigyázz magadra!!! Nem emelted meg magad?
Sára is sokat iszik ebben a melegben, de szerencsére az étvágya megvan, bár ebédre kevesebbet eszik, mint eddig.Viszont reggel meg este ugyanúgy.
Én is kivagyok purcanva. Próbálunk nyaraltatni, kb.1 hónapja mindennap pakolok, meg takarítok meg persze a napi főzés, mosás, stb. Minden percem be van osztva, én szoptatás közben szoktam kicsit bóbiskolni. Csak legyen vendég, nagyon kéne a pénz. Ha van ismerősötök, aki Balatonra jönne nyaralni, légyszi szóljatok, priviben leírok mindent. Az utazási iroda csak annak visz vendéget, akinek amúgy is a bőre alatt is pénz van....utálom ezt a helyzetet.
Szia!
Nincsenek megint valami jó paszban. Most összeszedtek valami vírust és a bőrön jelentkezik. Állítólag a homokozóból jött. annyit mondott, hogy kb 5 nap és már újra jók lesznek.
Sziasztok!
Jó hír: kint van a 7. fogunk és készül kibújni a 8.
Kaja: mi sem akarunk enni. Viszont inni iszik, de nem valami sokat. Hála az égnek nem aluszékony, hanem vidám és nevetgélős. Persze már amennyire engedi a fogacska. Ma már kb 3 órát aludt. Most, hogy nyaralni voltunk a leghosszabb alvás kb 1 óra volt.
Soline: örülök, hogy jobban vagytok.
Járó babáknak külön gratula!!!!