2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltunk tanácsadáson.
Szúnyogcsípésre a következőket javasolták:
-Ledum Palustre 15 ch napi 1*5 - ezt ha megakarjuk előzni a szúnyogcsípést.
-Apis Mellifica 15 ch - ha már megcsípte
-Fenistil Gel - hűsíteni és csak a csípést bekkenni.
-Vape Derm, csak a ruhát szabad fújni.
Megmutattam a lábát a dokinak és azt mondta, hogy semmi baja sincs. hmmm... Még azt is mondta, hogy igazából 3 éves koráig kell kialakulnia.
Megkérdeztem a tejet is. Arra azt mondta, hogy ha van lehetőség házi tejre, akkor inkább azt adjam neki. Kecske tejet is ihat, csak mellette egyen tehén tejterméket. Vagyis legyen mindkettőből. Ma vettem kecske sajtot. és a hétvégén próbálkozunk a kecske tejjel.
Szia!
Lehet a melegtől. babaszappan vagy az orvos által felírt fürdető kenőcsöt használj.
Lehet mosószer is, ha netán váltottál. Mosásnál dupla öblítés és csak vízes gőzölös vasalás.
A kamilla tea is meghajtja, ha hasmeneses, akkor azt inkabb ne adj neki.
En nem adok nekik, csak uht tejet. Sok gyereknek okoz hasmenest a sima tehen tej. Ivannal anno ugyan igy jartam, az orvos javasolta, hogy probaljuk inkabb azt, es nalunk bejott. Az uht tejben mas a feherjek felepitese, mint a sima tejben, es az nem okoz nekik puhhadast es hasmenest sem.:)
ok kiprobálok minden ötletet :) köszi mindenkinek :)
3,5%-os tejjel ittattam ,mert ezt javasolta a védőnő. :)
Van valaki hassonló helyzetben ,hogy a tp-t átváltaná tejre vagy már megtette? S.O.S. HELP .
Köszi . :)
a védőnő utoljára mikor itt járt azt javasólta ,hogy hagyam el a tp-t és adjak neki 3,5 5-os tejet felfőzve.OK. megprobáltam úgy ahogy mondta 1.-ső nap 50ml,2.-ik nap 80ml ...stb DE nem akkarja meginni és a pláné még rá hogy ahogy megissza meg a pocikánk :(
Probáltam fele -fele tp-tej. úgyan az. Elfogyot a tp-nk és mivel nem jött be a tej ,vettünk egy doboz Junior bancsis gyermek italt.egy ideig ízlet neki de ma reggel az sem kell :( Volt hogy csak ízesitve fogyadta el :( hiába bancsi ízű :( Nem tudom most mit csináljak ,mert alig iszik valamit. :(
Sziasztok :)
Mi is hasonló helyzetben vagyunk: 3 napja minden éjjel 2-kor fél 3-kor Tamikám felébred (fél 9-kor 300 ml jóéjt tp-it evet). Nem kér sem vizet sem tp-t.:( fel van kapcsolva a kislámpa. Ha lekapcsolom hiszti van ha nem eszik -iszik vissza tettem az ágyban ,hogy aludjon. Produkálja magát teljes torokból. Ha nem veszem figyelmbe ,mert ugye vissza fekszem és füllelek akkor 1-2 perc és nem üvőlt vagy csak rövidet probálkozik hátha mégis bejön. Ez kb. reggel fél 4 -ig előfordul az ismétlés vagy csak játszik az ágyba és magában beszélget vagy altatja magát. Természetesen ha kikapcsolom a fént nagy a bömbi így nem teszem.Úgy gondolom ,hogy én sem maradnák egyedül egy ketrec alakú ágyban sötétben. :(
Nem tudom mit hibázok ,hogy ez van vagy mi a baj?! Tudni kell Tamara este elaludt és átaludta az éjjszakát max 5-6 kor kelt ,evet DE vissza is aludt mire befejezte a kajcsit. :(
Szertintettek mi a baj??? Ötletek???
tudom, fárasztó, de hidd el mindig van oka
legalább is nálunk nekem fáradt volt azért nyügizett 9-óta alszik is
vegyél nagy levegőt és játszatok együtt kösd le szórakozzatok jól nálunk ez segít ilyenkor bolondozzatok mert morcosan még nehezebb sajna....
nekünk a séta méta kimozdítja, ha hiszti kriszti hihi
szia dinuss
Lilivel nagyon összhangban vannak együtt keltek igaz csak 10-1/23-ig de folyamatosan kelt!! aztán 5 és 7ig aludt nem értettem erre tök nyűgös meg Anyás volt reggel gondoltam bekenem az inyét és akkor éreztem hogy a jobb 2-es áttört
nem lehet Bencének is egy foga "kukkancsd" meg!
szegénykém most jó nyúzottak lehettek
itt 36-ról 16 fok lett megint brrrr
Én is szoptatok még, egy nap 5-ször. Nálunk általában egy rövidebb délelőtti, és egy hosszú ebéd utáni alvás van.
Sonline örülök, hogy jól vagytok végre!!!