2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálunk az új kismamának!!!
Nika: ahogy a többiek is mondják a te életed és a te döntésed. Viszont az a kicsike baba nem hiába maradt meg!!! Legalább is nekem ez a nézettem. Lehet, hogy én is ilyen pánikba lennék, ha kiderülne.
hat gratula! udv a csapatba:))
en is ebben a cipoben jartam, el is meselem!... oszinten, nagyon oszinten es szegyenlosen mondom, hogy 8 hetel ezelott penteken este 19:00kor ket gyerekkel rohangaltam ossze vissza a keruletben, es kerestem egy gyogyszertert, aki nyitva van es hajlando eladni nekem veny NELKUL a 72 oras tabletat... nem talaltam! szombaton a baratnom elintezte az egyik patikaban, es ott vart ram a tableta!!! nagy dilema volt! naggyyyyooon nagy! es belegondoltam, hogy igen, terveztuk a 3dik babat, de NEM MOST, most nyaralni keszultunk - 1 honap a tengerparton, most lefogytam 10kg, most par napja a maja abbahagyta a szopit...most...most.... neeeee... de a baba MOST akar jonni.. lehet hogy 1 vagy 2 ev mulva mar nem akart volna... es ki tudja miert jo nekem ha most szulok.. lehet hogy most osszejon a simma szules (aki ismer a maja terheseg elejerol, o tudja mirol beszelek....), lehet hogy...... es nem vetem meg, nem vetem be a tabletat! most 8 hetes vagyok, es idaig (leszamitva a verzest)ez a legjobb terhesegem... es mar dobok a kicsi szive, es a doki mar meg is mutatta hogy, hallgatuk egyutt (olyan volt mint a ctg-n:)))... es hidd el... mar nem gondolkozok, mit is csinaljak.... csak szegyelem magam, hogy eszembe is jutott a 72 oras tableta!!!
Nika biztosan nehéz döntés, de engedd meg, hogy leírjam, a nővérem ugyanebbe a helyzetbe volt 12 évvel ezelőtt. Hozzám jött sírva tanácsért, hogy mit csináljon, mert nem tervezték a 2. babát, pláne nem ilyen hamar, náluk 18 hónap különbség van a lányok között. Én próbáltam megnyugtatni, és könyörögtem neki, nehogy elvetessék, mert az a picurka meg akar születni. Annamari most 11 éves, és egy nagyon talpraesett, gyönyörű kislány. Tesómtól azóta egyszer megkérdeztem, hogy belegondolt-e, hogy milyen lenne nélküle. Elsírta magát...és megköszönte, hogy akkor "rábeszéltem". Ha párod ilyen természetesen reagált, abban azért van valami, nem? Petrának meg amilyen eleven kislány, még jól is jön a tesó.Neked ott van anyukád, tesód, biztosan ők is segítenek. Én nagyon örülnék, az biztos.
Ezt úgyis neked/nektek kell eldönteni! A te/ti életetek!!! De én biztos a plafonon ugrálnék örömömben!
A magasabb licit viszi! Rajta leszek! HIHI
Látod nika én is ezt mondom!!!
licitálunk vaterán hihi
látod de aranyos!
számíthattok egymásra jó helyre jön az a kis bébi!!!
jaj csajok!!köszi és az érzés detto))))nem könyű tényleg a döntés mert ha ez minimim 2 év után lett volna pont igy akkor nem is gondolkotam volna de......nehéz..és tudom hogy ez szintén nem érv de én már 34 éves vagyok és már tényleg nincs türelmem náha..és akkot apának 1000°%ki kell menni megint melózni és akkor havi 4 nap marad nekünk belölle,,,
Nikám! Tudod, hogy nagyon közel állsz hozzám, épp ezért őszintén leírom a véleményemet: 8 évig próbálkoztatok hiába, gondolom rengeteget sírtál, vágytál a gyerkőcre, mindent megtettél volna érte és nagy nehezen összejött Petra! Most a Jó Isten minden nehézség nélkül megajándékoz benneteket egy újabb kis jövevénnyel! Kérle örülj neki! Petra már közel 2 éves lesz mire megszületik a picuri! Hidd el csodás lesz!!! Rengeteget fog segíteni és azt mondják az okosok, hogy 2 gyerekkel sokkal könnyebb! Ne haragudj rám, remélem nem bántottalak meg!!!
persze mert sírva hívtam fel azonnal jöjjön max 4perc alatt itthon volt mondja mi baj nyuszus?megvert valaki??merthogy sírva hívtam..mondom nem terhes vagyok erre őőőőőő ja az nem baj )))azt hittem nagy baj van
sajna nem hívtak még és már holnap péntek(((((((
hú reméltem veszed mert sokan ezen kiakadtak volna de mi mákok hülék vagyunk hisz tudod, ja és ha nem bírod kettővel Petrust két évesen már nem akkora kegyetlenség bödöbe adni max ebéd után elhozod menni fog édesem klassz kis srác lesz vagy csaj ja és megnyeritek a széfet ezért akar jönni !!!
köszi mákok!!sikerült)))))))))))))))
nika szívem adj hálát a Jóistennek, hogy megint kisbabát hordasz a szíved alatt emlékezz csak vissza mennyi szenvedés sírás és könyörgés volt a 8év alatt míg lett ez a csodálatos kislányod
édesem nem véletlenül akar jönni ez a csemete jó helyre kerülés Petra nagyobb lesz hidd el segít majd ő is Lili már most takarít
szívem egy gyerek nem gyerek mondta a szülőanyám, tudod neki meghalt az első babája
kicsi szívem örülj inkább jó4???
párom üzeni viccesen tedd fel teszveszre hamar elviszik
csak meg akart nevettetni
köszi ez most igazán nagy dilemma((
nekem harom gyerekem van, egyik iskolaba jar amasik oviba apici egy eves, es nincs nagyi se segitseg, de olyan nincs, hogy sehogy se legyen..en se alszok sokat mert apici szopzik ejjel2-3szor, es reggel keltenek a nagyok , amiota akisfiam megszületett 2szer!!!!aludhattam vele delutan hazifeladat,jatszas,fözes takaritas minden az en nyakamba van akasztva, de en akartam 3gyereket, most nem 40-50evesen...te tudod ate eleted...es ate felelöseged ...
és őszintén szolva annyira meg vagyok lepődve hogy a szavakat se találom!mint ti is tudjátok én 8 évig nem estem teherbe ..és petra a végén inszeminácioval sikeredett!!de én még nem vagyok felkészülve a második babára főleg igy hogy petra a minap mult el 1 éves és hát minimum 2 fiut kitesz nem beszélve hogy már jó ideje megint sokszor ébred petra éjjel és reggel már 6 kor kukorékol..annyira el vagyok fáradva..nem tudom mit csináljak.
es miert nem örülsz neki?!?!
hello csajok!!annyira kétségbe vagyok esve((((((((ma kiderült hogy terhes vagyok..
Ez ami most van ez Kellogg's de szereti a nyuszisat is.
Raktam fel képet Pannáról:)
Kostyi.Konkretan melyiket adod neki?Ugy ertem,hogy ilyen Nestles vagy Kellog's vagy valami ilyesmi?
Ricsi csak a csokis reggelizo pelyhet szereti. De azt nagyon. :)
Szia! Az jó lenne nekünk is. Utána viszont megyünk Horvátországba táncolni, meghívást kaptunk egy fesztiválra, és mi készítjük fel apával a csapatot. Remélem, nem jön közbe semmi, és tényleg tudunk végre találkozni. Amúgy a veszprémi állatkertet mi is tervbe vettük, de inkább majd ősszel. Írd majd le, milyen volt, Zéti biztos nagyon fogja élvezni.
Szia!
Tündiéknél megint valami kiütésük van. Állítólag a homokozóba szedték össze. Ezt az egyik orvos mondta. A másik orvos szerint pedig rovarcsípésük van és allergia szerűen terjed.
hello!én még nem...azaz nem próbáltam
Add valaki müzlit a babának tejbe áztatva? Milyet használ?
További ajánlott fórumok: