Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

18441. Danica16 (válaszként erre: 18437. - Mézyke)
2009. jún. 2. 07:54

Ott lent nekem is nagyon tud fájni, felkelni az ágyból az egy rémálom... úgyhogy külön jó ha Tomacs ébred éjjel :p :)

Autózás, félig fekvő pozícióban van az ülés, aztán kb félóra míg kimászom, a múltkor már apa egyik kollégája megsajnált és megkérdezte, hogy esetleg ne segítsen-e kiszállni :p :D A kátyúk eddig még nem zavartak nagyon, de már előre félek a hazaúttól a friss vágással :S... mondjuk most húzták újra az egész közút rendszert itt fóton :)

18440. vizike (válaszként erre: 18437. - Mézyke)
2009. jún. 2. 07:51

Hát nem irigyelem magunkat.Már mindenkinek egyre gyakoribb ez a jelneség.

A derekam nekem mindig fáj ilynekor. :(

Bár én mensikor is igen görcsölős voltam. :((

Kocsiban utazni tudtok még.tegnap mikor mentünk eprészni,minden kátyú rendesen fájt.A keresztcsontom mintha el akarna törni. :((

MA pihengess helyettünk is Mézyke.

18439. Mézyke
2009. jún. 2. 07:48
Nekem a pocim mérete:112 cm.Jól megnőtt:-))
18438. vizike (válaszként erre: 18426. - 3a92f8d690)
2009. jún. 2. 07:48
Barbika jó szépülést neked!Asszem én meg maikűröset játszom,mosogatás után.Csak lusta vagyok felállni,és neki kezdeni.:D
18437. Mézyke
2009. jún. 2. 07:47

Jó zórakozást azoknak akik ma védőnőhöz esetleg dokibácsihoz mennek.Biztos mindenkivel rendben lesznek a dolgok:-))

Én majd holnap reggel megyek Nst-re, ultrahangra és flowmetriára is:-))Már úgy várom.

Tegnap este volt egy erős fájásom, ez már kemény volt.El is gondolkoztam a fájdalomcsillapításról:-))Ráadásul ott lent is feszített de nagyon na meg a derekam hátam fájt:-)

18436. Danica16
2009. jún. 2. 07:44

Jó reggelt!

Szabina megy a drukk :)

Nekem most 101cm a körfogatom :)

18435. vizike (válaszként erre: 18434. - Khatif)
2009. jún. 2. 07:41

Úgy látom ma mindenki dokihoz megy ??

Khatif, Kisbibe,Agoca,Bongyorka,Kit hagytam ki????Ja én is.

Khatif óvatosan a munkával,már ne sokáig kelll menni, én már nem binék ott lenni.

NA megyek mosogatni.

Nekem úgy fáj a hátam csajok, másnak nem??

18434. Khatif
2009. jún. 2. 07:35

Jó reggelt,

Hát nekem nem volt egy jó éjszakám, elég sok rémálmom volt és pisilni is mentem eleget.

Ma nekem is kell mennem a terhesgondozóba. Arjan nélkül sajnos, mert délután kell mennem és nem tud eljönni velem.

Na most megyek dolgozni

18433. 228bb89282
2009. jún. 2. 07:32

Jó reggelt!

Jaj, ez a csuklás engem is "kiborít". Negyed óra-húsz perc, amígy Tamás is képes csuklani, naponta akár 5-6-szor is.

Szabina hatalmas kalappal, hihetetlen, hogyan tudsz rájuk felkélszülni, minden tiszteletem a tiéd.

Most indulok én is védőnőhöz, ebéd után pedig dokibácsi.

18432. Mézyke
2009. jún. 2. 07:28

Jó reggelt:-))

Szabina én is szorítok neked:-))

18431. vizike (válaszként erre: 18430. - Szabina1984)
2009. jún. 2. 07:10

Szabina nagyon szoritok, ügyes legyél!!!

Hány vizsgád van még hátra??

2009. jún. 2. 06:51

Sziasztok, jo reggelt.

Vizike, pihizzél, habár ki tudja, lehet Enci úgy dönt, hogy már jönni akar. Jaj de izgi:-)

Csajok , én most megyek vizsgázni, szorítsatok, majd jövök.

18429. vizike
2009. jún. 2. 05:52

Jó reggelt lányok!Remélem jót aludtatok!:)

Én egyre többet keményedek, és feszülök.

Apa szeritn biztos kicsi már a hely odabent.

Tegnap este több mint fél órát csuklott szegény cseppem.Próbálj igy elaludni! :)

MA nekem is védőnő, és dokijárat lessz.Kiváncsi vagyok mikor kezdem a kórházi procedúrákat.Na megyek reggelizni, mert ugrál a kicsike!:)

18428. 228bb89282
2009. jún. 1. 22:57
Jó éjszakát mindenkinek, reggel védőnő, délután NST-re megyek az elsőre. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki, remélem kicsi Tamás nem fordult vissza ülő helyzetbe... :)
18427. 228bb89282
2009. jún. 1. 22:56

LÁnyok, aki esetleg nem látta vagy lemaradt róla:

[link]

[link]

Én imádtam! Most megnéztem a második részt újra, hát bizony kicsit el is bőgtem magam és azt hiszem, félek is a szüléstől. De már nincs sok hátra, nemsokára kezdődik nálunk is, nagyon izgi!!! :))

18426. 3a92f8d690
2009. jún. 1. 22:16
Halika csajok:-)Holnap megyek reggel kozmetikushoz még 1 utolsó előttire kórház előtt:-)Du pedig dokihoz kiváncsi vagyok mit mond arra a folyásra vagy mire lehet hoy tágultam???Na majd holnap kiderül......Zsokkóval is a 32. héten kezdtem a tágulást:-))Mindenkinek szép jó éjjszakát!!!Alcsizzatok jót:-)Adtam a diétának ma vacsra abáltszalonna és jó puha fehérkenyér volt!Apa hozta:_P
18425. vizike
2009. jún. 1. 22:08

Szióka lányok.

NA ma megint jól elfáradtam.Eprészés után kipakoltam a fagyasztót,és leolvasztottam, megkitakaritottam.Na mostmár ez is rendben van.:)

Sikerült jól eldugni az epret legalulra magamelől.:))

Agoca kiváncsi vagyok mit mond majd holnap a védőnőd.Remélem jobban vagy, és nem kell senkinek sem kórházba kempingezni.

Kahtif neked hogy van a pocakod?Jót tett a hétvégi pihenő??Eláruljak 1 titkot?Szombaton megy hozzátok Anyukád!!

Szabina, nem hiszem, hogy hülyeség a részedről,amiért másképppen döntöttél.Elvégre Te fogod legtöbbet használni a kocsit.ÉS ha neked nem szimpi, akkor csere.Mért, ha a pasik folyamatosan cserélgethetik a drága kocsikat,egyszer nekünk is lehet.:DD

Én is szeretnék majd 1 másik kocsit, nekem meg a 3 kerekűek jönnek be.:)

Vikk vigyázz magadra!És kiváncsi vagyok a fotókra!

Legó én már gurulok, az én pocakom nem számit, mert amúgy sem a pillangókisasszony kategóriából indultam. eddig 15 kiló (lehet, hogy már 16 is)

és 135cm.De titok! :))

Jó éjt kedveseim!

18424. ti7
2009. jún. 1. 22:00
Sziasztok.Újra itt vagyok elég régen nem irtam de folyamatosan olvastalak benneteket az utobbi idökben.Remélem ,hogy ha majd megszületnek a babák akkor is együtt maradunk és beszélgetünk .Minden jót és sok pihenést mindenkinek.
2009. jún. 1. 20:02

Vikk, várjuk a képeket!!!

Kisbibe, sajnálom a barátnődet, remélem az élete lassacskán helyrejön.

Lányok, most vesztem össze a drága párommal. Ugyebár kinéztük a babakocsit, amit megveszünk, és neki is nagyon tetszett. Akkor még nekem is, de multkor megláttam egy csúnya nőnél, és teljesen kiszerettem belőle, nem akarom azt megvenni. Lehet hülye vagyok, de miért adjak ki pénzt egy olyan kocsiért, ami nem is tetszik. Ő meg most haragszik rám, mert állandóan találgatok.

18422. Khatif
2009. jún. 1. 19:38

Kisbibe, a barátnődnek nincs egy könnyű élete az biztos.Remélem sikerül neki túl tenni magát a férje elvesztésén.

Vikk, várjuk a képeket. Neked már tényleg nincs sok hátra. Ebben a hónapban Anya leszel te is :D Sajnáloma vizesedést. Nekem eddig vagy kétszer volt ilyen, azóta se semmi hála istennek.

18421. 3a92f8d690
2009. jún. 1. 19:12
Sziasztok itt is punnyadás:-))esik az eső.... pedig ilyenkor szoktunk még meni 1 kört az utcában Zsoltika szeret bicózni a sajátjával természetesen:-)ja és annyira mozgékony pont az előbb rugott belém 1 akorát mondtam is neki te is fiam???????nem elég nekem Réka?????fél percre nemtud leállni .Apa még oda van:-SS!Teregettem ma erre valami barom akkora füstöt csinált na én adtam neki nem tudom ki lehetett de kiabáltam szépen :-OO alig bírok hajolni erre minden füstszagú ááááááá
18420. Vikkk
2009. jún. 1. 19:11

Sziasztok!

Én már nagyon vizesedek-....

akár hova megyek mindenki azt mondja ,hogy már nagyon nincs sok hátra...

Végre kész a babaszoba.Majd este lefényképezem.

Remélem mindenki jól van .

Kíváncsi vagyok mikor kezdődik el ,hogy írjuk : Megvan a Baba :-)

18419. agoca (válaszként erre: 18418. - 228bb89282)
2009. jún. 1. 19:08

Igen, tudom, hogy nem az agyvérzés miatt kell aggódni :))

Ezért is mérem folyamatosan. 140 fölé nem ment csak ingadozik 115 és 135 között egész nap. De odafigyelek rá, holnap megyek védőnőhöz, néz nekem pisit, és ha nincs fehérje, akkor semmi gond, de oda kell figyelni. 150-nél irány a kórház. Bár én már 145nél indulnék. De ilyen nem lesz. Senkinél....

18418. 228bb89282 (válaszként erre: 18416. - Khatif)
2009. jún. 1. 18:49

Ebben abszolút egyetértek Khatiffal. Az én barátnőm toxémiát kapott és 3 hétig volt kómában miatta, leállt a tüdeje, veséje, mája. Nem sokon múlott az ő és a babája élete. Ő az, akinek nemrég meghalt a férje, talán emlékeztek, egy hónapja írtam. Pont 3 évvel később, mint ahogyan ő kómába került. Nem ijesztegetni akarok, de tessék komolyan venni a dolgokat. Irgum-burgum!

Kata ma nem alszik itthon, punnyadás van ezerrel. :) Remélem, mindenki jól van! :)

18417. lego
2009. jún. 1. 18:48

Sziasztok!Remélem jól telt a hétvége mindenkinek.

Nállunk minden oké.fájás,keményedés van de nem egész nap szerencsére.

A pocakom 105 cm ma mértem,nektek mekkora?

Hú csajok mindjárt babázunk.

Holnap jövök.

18416. Khatif
2009. jún. 1. 18:09
Lányok a magas vérnyomással a terhesség alatt nem az a legnagyobb baj, hogy esetleg anyvérzést kapsz, hanem hogy a terhességi mérgez egyik tünete. Az pedig nem a legjobb dolog,mert ha figyelnek oda rá rendesen, akkor a mamára és a babára is veszélyes lehet.
18415. agoca
2009. jún. 1. 17:54

Én kérek cserit!!! Nagyon nagyon kérek. Remélem apa hoz holnap. Ma megint egyedül vagyok...

Bele fogunk hülyülni a szoptatásba, hisz akkor nem nagyon lehet gyümit enni, ha jól tudom...

18414. vizike
2009. jún. 1. 17:02

Agoca az én vérnyomásom mindig 120/80.

Akkor én már gutát kaphatok??

Bongyorka istenien helyezkedik el az édes picilány a pocakodban! :)

Én szivesen veszem a varráshoz a szabásmintát, bár kissé sokáig tart mig kézzel végzek, mert sajnos nem értek a varrógépemhez.

De nagyon meg szerteném tanulni.

Most volt itt apósom azt mondta mosolyogva, a kisbizim eperrel a szájában, és cseri fülbevalókkal a fülében fog születni, annyit eszek ezekből már hetek óta.:DD

Ha tudná, hogy már van cseris cumink is??:)

18413. vizike
2009. jún. 1. 16:58

Sziasztok cicák!

Naná, hogy maradunk eggyütt baba mama csapatnak!

Még a végén az is lehet, hogy innen nősülnek a picik!:D

Ma délelőtt voltunk aőával szedd magad eperért, hát marha lacsonyan vannak azok a tövek, de nem birtam ki ,hgoy ne hajolgassak én is.:)

A derekam igy is úgyis fáj.De isteni volt.Csináltam fotót rólla hoztuk 12 kilót.:)

Meg ettünk sokat.

Apa most szedett nekem a fáról 1 vödör cserit is.Épp aszt nassolom.Ma véletlenül a házunk elé tévedt 1 jégrémes autó, hát muszály voltam rá vetni magam.Asszem a mai nap előre eszek.A vesztemet érzem.:))

Küldök mindenkinek szivesen, cserit, eprte, vagy bocisjégrémet,esetleg sütikét???

Na megyek fejenállok a fagyasztóba, mert épp most pakoltam ki,leengedem, kimosom,és elrejetm az eper 1 részét még magam elől is! :DD

18412. Danica16
2009. jún. 1. 16:33

Kisalagon lakunk, az a cukrászda ha jól sejtem az ambrózia lesz, ami mindig üres :) ... sajnos nem véletlenül :p nem túl jó a kínálat se a sütiből, se a fagyiból.

A gyerekvárosnál van egy jó fagyizó, csak ott meg kicsik a gombócok, de állítólag a szent benedekben is van egy jó fagyizó, azt még nem próbáltuk... Meg a matchnál is van egy, csak az meg gyanúsan olcsó, úgyhogy az tuti vizes fagyi... :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook