2009 júliusi babák! (beszélgetés)
nem látszik a pólóba,az enyém amúgy sem vékony annyira mert sokat használom.
majd 80 kg vagyok,még leírni is rossz
Szerintem nem is dagatál, csak a pocid nő, de az nagyon szépen :D
Neked például nincsnek akkor karjaid mitn nekem. Anyám mint valami fatörzs. Haha
örülök,hogy minden rendben veletek.
tegnap láttam császárt élesben,hát még rosszabb mint gondoltam legalábbis nézni.
Mert hol kisebb hol nagyobb a baba.Nem is mindegy melyik gépen ki nézi:-)) De viszont tutira tudom, hogy mikor fogant.
És neked??
Én megjöttem a szülésznőtől. Egy plusz egy kilo jött rám kétéht alatt, szóval itt csak Ákos növöget. Azt mondta minden rendben van, a szívhang is jó, nálam is jó vérnyomás minden. A hát helye az nincs azért mozog kevesebbet. Azt mondta, amíg meg van a napi 10 addig minden ok.
És a legjobb, hogy nem lesz császár a csipőm miatt. A medencém már tágul szépen és Ákos feje már bent is van. Azt mondta még lejebb fog menni, de amennyire lent van már mutatja, hogy simán meg tudok rendesen szülni.
ja azt is mondta, hogy csak akkor vágnak, ha nagyon kell, így jó ha elkezdem a gátmaszázst.
Két hét múlva kell megint mennem, onnan pedig hetente és a 37. héten fognak mérni súlyt, hogy kb mekkora is a kicsi.
Nekem 06.28 az első a második 07,07.Ez jó.Bár az elsőt szerintem 1 nappal elszámolták:-))
A naplód rendszeresen olvasom ezt mégsem vettem észre, valahogy nem tűnt fel.Viszont jó az új képed:-))
kicsi az esélye,de minden lehet.
az első időpontom jun.27,a másik júl.7
Én akkor is félnék, ha első szülésem lenne. Magától az izgalomtól, hogy mi lesz, meg tudom-e szülni stb.
Na jól van abbahagyom. Mindenki ügyes lesz, senki nem fog félni, végigcsináljuk és utánna egy jót nevetünk az egészen. Boldogok leszünk és imádni fogjuk a mi kis csomagunkat.
Na jó sokat írattok alig tudok visszaolvasni,
Lego nagyon csini vagy, jó, hogy végre az arcod is rajta volt a képen :)
Mézyke, neked aztán tényleg szép nagy a pocid. Látom komolyak ajóslófájásiad már. Nincs sok hátra:)
Szabina, ügyes vagy gratuálok a vizsgádhoz. Neked is olyna szép fiús pocid van :D
Timk én nem szedek magnéziumot egyáltalán. Szóval szerintem nyugodtan abbahagyhatod
Agoca, egyetértek a lányokkal, ha be kell feküdni akkor be kell. Szerintem is ez a legjobb neked is és a kicsinek is. Persze nem jó meg minden, de még is csak jó.
kisbibe, nagyon csinos vagy :)
Sziasztok csajok! Látom már mindenki izgul. Hát én is, pedig már szültem kétszer is és tudom, hogy mi vár rám. Van amikor bekeményedik a hasam és akkor beparázok, hogy úr isten ugye még nem, van amikor meg alig várom hogy ott legyek.
Mondjuk a fájdalmat azt kihagynám a többi jöhet.
Csak sikerül időben kibújnia:-)
Szabina nagy szerencsém, hogy ha isten is úgy akarja akkor megajándékoz majd még egy babával.Én most Orsinak is nagyon örülök, amilyen nehezen jött össze és olyan nehezen ment a terhességem is:-)
még egy párszor átélheted a terhességet!
én már tuti nem fogom mert apa világgá megy.
Szeeerinted??? :p :))
És te??
Sziasztok gondoltam benézek hogy gömbölyödtök:)
Nagyon szép kismamik vagytok:)))
Izgultok már?