2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Na végre hazaértem a munkából. Olyan álmosság rohamok kapnak el... Végigásítozom a napot. Pedig ma éjjel még jól is aludtam...
de jó! Nekem méreteket nem mondott, de én is két hét múlva, szerdán megyek szívhangra :))
Én a szülinapomon teszteltem pozit, és anyukám szülinapjára van kiírva :) Érdekes dolgok ezek :))
Biztos valami kis vérömleny, ami mindjárt fel is szívódik !
Szia!
Akkor nem csak nálunk lesz többesünnep a július, nálunk a párom is és én is júliusiak vagyunk, plusz a házassági évfordulónk is akkor van. A baba pedig apa névnapjára van kiírva :))
Voltam dokinál, 5,7mm a petezsák kéthét múlva laborleletekkel jelentkezem szívhangra :))
Viszont egy kicsit meg is ijesztett, mert talált egy sötétfoltot is pluszban, kérdezte, hogy nem vérezgetek-e, de szerencsére nem. És nagyon remélem így marad.
Hahó!!
Örülök, hogy nő a létszám! Mennek a drukkok a dokihoz, ügyik legyetek!!!
Sziasztok lányok!
Gratulálok mindenkinek!
Javaslom, hogy folsavat kezdjetek el szedni, mert csökkenti a velőcsőzáródási betegségeket. Én a Femibiont szedem, van 12 hét alatti és feletti terhességre is, az elején megnövelt folsavval.
Az Elevittel sincs semmi gond, csak van, aki hízik tőle, van, akinek hányingere van tőle - nagyon nagy. Én sokáig azt szedtem, aztán a doki mondta, hogy inkább ezt szedjem. üdv
Nekem néha szurkál a mellem, de csak nagy ritkán. A pisilni meg nem győzök kirohangálni, ennél többször csak az utolsó hónapokban voltam :)
Holnap megyek én is dokihoz, remélem látni fogja, mert apa nem engedett több tesztet :p
Melitta, nekem anno az elsővel az egyik doki azt mondta, hogy kifejezetten terhesvitamint csak az első 3hónapban javasol, a védőnőm még vasat és folsavat mondott illetve magnéziumot.
A magnézium a rosszullétre is jó.
Nina fel a fejjel csütörtökön látni fogja, nem minden ultrahang jó, ilyen korai terhesség megállapítására. Nekem anno hüvelyivel nézte az elején, akkor Totóm 5-6 hetes volt és kéthéttel később nézte a szívhangot is.
Hát mást nem nézett,a petezsákot kereste!Lehet hogy az uh szar?
Nemtudom most úgy érzem hogy egyáltalán nem fáj a mellem,ma csak szédölögtem néha....
Most nagyon odavagyok,csak bőgni tudnék!
Nekem is alig látta meg, mondta is, hogy lehet nem találja olyan pici. A méhnyálkahártyára mit mondott? Mert ha jó vastag akkor tuti ott a babó. És a tesztekre sem jellemző, hogy fals pozitívat mutatnak!
Nekem főleg este fáj, és inkább csak a bimbók...
Sziasztok!Hát szomorú vagyok,mert nem látott semmit a doki uh-n,de csütörtökön kell mennem vissza,a korházba,ott van jobb uh,és ott megnéz,azt monta,ha méhen belüli terhesség van akkor ott már látnia kell!Hát ez van!
Egyébként nektek mindig fáj a cicitek?Nekem csak néha!
Csajok én úgy félek!!!:(
Tényleg mi volt a dokinál? Én jól vagyok de egyre inkább be kell látnom, hogy muszáj lesz táppénzre mennem. Nem tudok dolgozni így :( Na azért még kísérletezek... A hasfalam még mindig fáj, rosszullétek nincsenek, állandó pisilés jellemző...
Ti?
Hogy vagytok?
Nina mi volt a dokinál?
Engem az elevit nagyon meghajt, így gravidát szedek, az bevált. Mellette folsavat, de arra azt mondta a dokim, hogy nem kell minden nap, így minden 3. nap szedem. Meg a korábbi dolog miatt duphastont is szedek. Olyan ijesztő ennyi bogyóval...
Csajok annyira fáj a hasfalam. De kívülről. Ez normális? Nálatok van ilyen? Csak ha hozzáérek...