2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hála az égnek nállunk Mamika nem ilyen!Meghát tuti bevágnám az ilyeneket a kandallóba! :))
Kuláknagyinak csak erre tellik?Ejnye bejnye!!
Jó film is! :)Közben a terhességi cukorbetgségről olvastam.nem akarok olyat! :(((
Milyen rég voltam már Debercenben, annó ott laktak a nagyszüleim, és én is ott születtem.
Biztos, hogy kiderül kilaki odabennt?Mit szeretnétek?Zsokkó öcsikét, vagy hugit szeretne.
Lehetnél kicsit lelkesebb a mama érkezésére!Na jó pezsgőt ne bonts, de legalább meleg helyen lessz a kisfiad, és nem a kocsmába, vagy hideg lakásba, meg papának is lessz 1 nap kimenője!!
na az sem rossz:-))mondjuk a focit inkább én nézem apa ki nem állhatja:-))Ő nagy pecás!!
Halastavunk nekünk is volt de ahogy Zsokkó elindúlt jobbnak láttuk vissza temetni és felszámolni pedig gyönyörű volt szép tiszta vizű koikkal és tavirózsákkal:-(de a szomszéd megmentette őket:-))
Na ne izgulj nem akartalak megíjjeszteni:-))minden ok volt a bulin megsokára teszek fel fotókat!!
Holnap megyünk Debrecenbe:-))
És jön anyóspajtás reggel 6 ra xd:-(((((((((
Mindegy holnap migtudhatjuk a nemét!!!
Remélem megengedik.
Milyen volt a parti kézcsókom?Torta?Hangulat?Képek?Zsokkó?
Ne is rémisztgess kérlek!Már előre félek a cukorterheléstől, nemcsak a lötyi, hanem az erdmény miatt is!Mióta terhes vagyok mindig csak iszom,habár addig is megittam a napi 2 liter vizet.
Majd holnap memondom a védőnőnek csináljon tesztet.Ha a pisimben van akkor az már gáz nem?
Vizike, te innál, én ennék, de sosem vagyok éhes, mert mire megéheznék, addgíra újra teletömöm a pocakomat:)
Irigylem azt aki tud éhes lenni:)
Sziasztok mindjárt visszaolvaslak benneteket:-))
Vizike minden ok a cukroddal?????az okoz ilyen szomjúságot!!
Szegény apácskával most hozattam be a délután folyamán kb a 10. nagypohár vizet.Mire kedvesen megkérdezte, szivem hát persze mi vagy te puputeve!!! :DD Jelentek a vizicsalád életéből :))
Ma minimum 4 liter vizet ittam már meg,de folyamatosan csak innék.Pedig semmi extrát nem ettem amire kéne ennyit inni!
Nekem mondod, mikor a tvben is mutaják,ahogy a főző műsorokhoz vásárolnak be, és mivel még nekem mindig a barack a gyengém(mint Agócának a cseresznye)ezért tuti, hogy minden alkalommal mutogatják!De csak egyszer legyen szezonja.Állitom 1 ládának nekiülök! :))
Mond meg a párodnak igenis a babának kell, és ha nem hiszi rugasd meg a pocaklakóddal!Én mindig ezt mondom apának,Megrugatlak Tudodkivel!!!!:)
De csak mióta 1más után 3szor megrúgta a kisbizi!Hihi
Nállunk bevált! :))