Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

7251. szabina1984 (válaszként erre: 7248. - Vizike)
2009. márc. 1. 19:54
Koszonom, nagyon rendes vagy, hogy igy megvedsz. de ha egyszer olyan jo esik enni???es ilyenkor pocakosan meg jobban, mert mikor a ferjem rohog rajtam, mindig ra lehet fogni a babara:-)
7250. vizike (válaszként erre: 7249. - Szilvita)
2009. márc. 1. 19:53

helló édes!Nem szertek flakonból inni, mert behorpad,meg úgy nem hideg benne a viz.Apácska is vizfutár, még szerncse, hogy vizi család vagyunk.Max lassan nekifexem a halastónak akertben.:DD

Nem akarok én lefogyni, sosem fogyóztam,csak nem akarok elgurulni sem.:) Meg bizonyos méret fölött nehéz rucit venni,és megfázik akkor a pocakom! :)

7249. Szilvita
2009. márc. 1. 19:49

Misz, üdvözöllek én is, és gratulálok a babához!

Vizike, én be szoktam vinni egy másfél literes flakont magammal és azt szlopálom, és akkor nem kell rohangálni, csak ha elfogy:) Azért el ne tűnj nekünk a nagy fogyóban:))

Szabina, egészségedre;-)

7248. vizike (válaszként erre: 7247. - Szabina1984)
2009. márc. 1. 19:46

Nem vagy rossz csak kivánós!!!:) megvédelek jó??

Én is úgy ettem volna mikor valamelyik este azt sütöttek a tvben asszem a vacsoracsatában.

Ma akkor te ettél helyettem.:))Én most 1 hétig kerülöm a mérleget, és visszafogom a kajálást, mert a dokim megijed, ha meglát!jesszusom 1 medve!!!! :D

2009. márc. 1. 19:34

Na Vizike, akkor buszkek vagyunk rad, en is szeretnek magamra az lenni. de ma sokat vetkeztem. mert csak ettem, ettem, ettem.....

tegnap este ugy megkivantam a kacsat, meg a kacsamajat, erre reggel csong a telefon, a ferjem mamaja csinalt is nekem. hat nem aranyos. na az elobb megettem meg utovacsoranak ket karaj kenyeret megkenve kacsazsirral es kacsamajat meg paradicsomot tettem ra. rossz vagyok, de annyira fincsi volt.:-)))

7246. vizike
2009. márc. 1. 19:07

Helló lányok!

Misz üdv köztünk gratulálok a 2. babához!Mikorra vagy kiirva?Hol tartassz a pocakal?Hizás?Nevek?Tudjátok már ki van odabennt?

A derekam nekem is fáj de főként a hátam jobb oldala, van olyan hogy a gyerek miatt féloldalas leszek??:)

Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mostanság rémesen viszket a fejem, és már mindennap moshatnám a hajam.Hmm.

Ma jó gyerek voltam, mert vigyáztam mit, mennyit, és mkior eszem.Viszont vizet azt ittam rengeteget.Lassan érdemesebb lenne slagothúzni a csapr, ne keljen ki futkoznom a konyhába a pohárral. :))

2009. márc. 1. 18:11
Bongyorka, a hasam nekem is fajdogal, iszom meg szedem kemenyen en is magneziumot. olyankorr jobb is szok lenni. meg a hatam, derekam is faj, a hasam meg ugy nol, hogy mar majd el gurulok, pedig meg csak a 19. het. mi lessz igy velem???
2009. márc. 1. 18:09

Sziasztok kismamik!!!

Ma apaval vegre megbeszeltuk, hogy mi lessz a kismanonk sorsa. o nem szeretné megtudni, es tiszteletben fogom tartani a kereset, ezert en megkerdem, de senkinek nem fogom elmondani. vagyis csak nektek:-)))

tehát nehéz idok neznek majd elem, amig a kismano meg nem szuletik, mivel ismerem a csaladom, es ok meg nagyon kivancsiak. de eros leszek, a paromat szeretem. vasarolni meg csak univerzalisat fogok, ha meg kerul be valami ami nagyon lanyos, vagy fius, akkor azt rejtegetem. na, de majd csutortokon elvalik, hogy a kismano mennyire lessz mutogatos!!!!:-)))mar alig várom.

Misz, udv kozottunk. Mikorra vagy kiirva???

7243. 2f06d87e17 (válaszként erre: 7227. - Lego)
2009. márc. 1. 18:04

Sziasztok!

lego! A MagneB6-tól lehet hasmenésed, nekem is van, volt. Én megpróbálom mindig evés közben, vagy közvetlenül evés után bevenni, azóta nincs gondom.

Hát, nekem 2 napja fáj a hasam napi 2000 mg magnézium mellett, néha így alul begörcsöl és akkor összegörnyedek (óránként max. 2 x és tompán fáj az egész hasam alul). Nem tudom, hogy a baba nyom e valamit, vagy a méhnyakkal van gond. :o( Holnaphoz egy hétre kellene dokihoz mennem terhesgondozásra, de lemegyek holnap reggel, remélem nem hajtanak el, hogy nincs időpontom. :oS Nem vérzek, meg semmi különös, csak rossz, hogy fáj és a hátam is hasogat...

Remélem ti jól vagytok és mindenkivel minden rendben van. Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra is! :o) Szép estét!

7242. ducky
2009. márc. 1. 18:00
Szia Misz, jó hogy te is csatlakoztál hozzánk:)
7241. Danica16 (válaszként erre: 7240. - Misz)
2009. márc. 1. 17:03

Szerintem ne aggódj, elképzelhető, hogy még nem érzel semmit, annyi minden befolyásolja, pl. a lepény fekvése is.

Ja és még egyszer üdv közöttünk! :)

7240. misz
2009. márc. 1. 16:55

Sziasztok Kismamák!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Pár hete van még csak internetünk, így elég kezdő vagyok. Remélem hamar belejövök.

Olyan jó olvasgatni a velem egy cipőben járók hozzászólásait.

Nekem van egy 4 éves Ágikám, és múlt héten derült ki, hogy a kistesó fiú lesz.

Szerintetek létezik, hogy a lányom mozgását már 16 hetesen éreztem, most pedig 19 hetesen még semmi?

7239. fildus
2009. márc. 1. 16:48

Sziasztok Lányok :-)

Annyira jó olvasni titeket!

Olyan jó volt pocakosnak lenni, hiányzik néha...

De azért Anyának lenni is nagyon jó.... minden egyes mosolya feledtetiaz álmatlan éjszakákat...

7238. kozmazsu (válaszként erre: 7236. - Lengyelnehajni)
2009. márc. 1. 15:43
Tegnap este már nagyon aggódtam,ezért megettem egy tábla csokit és megittam több mint fél liter kólát.A babára semmi hatása nem volt,rám annál inkább.Egész éjszaka alig aludtam.
7237. lengyelnehajni (válaszként erre: 7234. - Kozmazsu)
2009. márc. 1. 15:20
ultrahangos képek
7236. lengyelnehajni (válaszként erre: 7233. - Kozmazsu)
2009. márc. 1. 15:17
Általában ha csokit eszel,arra mocorognak.Nem próbáltad?
7235. Danica16 (válaszként erre: 7234. - Kozmazsu)
2009. márc. 1. 14:57
Kiscipő, tutyi, plüss figura, cumi... gondolom valami ilyesmire gondoltak.
7234. kozmazsu
2009. márc. 1. 13:42

Ja!

És a lényeg:Sikerülni fog a névnapi ajándék a páromnak:)

Találtam a neten egy oldalt,ahol mostanában csinálnak kismamafotózást,és az ára sem vészes.Még ajándékokat is adnak.

Márc.13-án megyek a fotózásra,úgyhogy elkészülhet Kismaszat első ajándéka a papájának a neve napjára!Annyira örülök.Azt mondták,hogy lehet vinni kis kabalát vagy valamilyen pici tárgyat,ami a babával kapcsolatos,hogy azzal fényképezzenek,de nekem még semmim sincs,ami a babuval kapcsolatos.Nincs valamilyen ötletetek,hogy mit vihetnék magammal?

Köszi:Zsu

7233. kozmazsu
2009. márc. 1. 13:39

Sziasztok Kismamik!

Tegnap este nagy kő esett le a szívemről.Már két napja egyáltalán nem érzetem Kismaszatot.

Mivel 2 hete érzem,ezért megijedtem,hogy biztos valami baj van.De tegnap 11 óra után hosszas könyörgés után jelentkezett a kis drágám.Igaz,hogy csak egyszer,de ez is elég volt a megnyugvásomhoz.Azon gondolkoztam,hogy ha nagyobb baj lenne,akkor lenne valami rossz tünetem nem?

7232. Khatif (válaszként erre: 7231. - Szilvita)
2009. márc. 1. 10:57
Nekünk nagyone egyszerű lesz a festés. Zöld alap, mert a zöld nyugtat és segít pihenni és lesz benne egy rózsaszín csík, ami mutatja, hogy lányszoba
7231. Szilvita (válaszként erre: 7230. - Khatif)
2009. márc. 1. 10:54

Még nem nagyon, olyasmi sárga lesz valószínű, mint Vizikéé. Ha lenne olyan kézügyességem.... :(

De még részletek nincsenek. Ti tudjátok már? Valaki adjon ötleteket.

Mondjuk nem akarom túlzásba vinni....

7230. Khatif (válaszként erre: 7229. - Szilvita)
2009. márc. 1. 10:38

Na akkor majd együtt festünk.

Tudjátok már milyen lesz a szoba?

7229. Szilvita (válaszként erre: 7228. - Khatif)
2009. márc. 1. 10:35
Mi is úgy tervezzük pont:))) Jövő hét végén megyünk esküvőre, egész hétvégére....várom már! De utána nagyon kifestünk mi is!!! Remélem!
7228. Khatif (válaszként erre: 7223. - Szilvita)
2009. márc. 1. 10:16
Nekünk is egyrom halmaz a szoba. Ott van bent minden, amit kidobunk. de fel kell hívni az önkormányzatot, hogy jöjjenek érte. Elvileg két hét múlva festünk :D
7227. lego
2009. márc. 1. 09:55

Jó reggelt!

Nektek nem okoz panaszt a magne b6?

Állandóan rossz a gyomrom,megy a hasam.Szerintem attól van.

Még mindig nincs kész a bébiszobánk,pedig apa szorgalmasan festi.

Megyünk anyósomhoz ebédre.

7226. Szilvita
2009. márc. 1. 09:55
Vizike, tényleg milyen kis aranyos a dokid;) Kis pelyhesállú még:))
7225. 3a92f8d690 (válaszként erre: 7224. - Mézyke)
2009. márc. 1. 09:35
jó bulizást:-))
7224. Mézyke
2009. márc. 1. 09:33
Ma olyan jókat fogok enni :)))) Szülinapi party lesz az unokahugomnak:)
7223. Szilvita
2009. márc. 1. 09:27

Szép napot lányok!

Annyit írtatok megint, hogy nem győzöm visszaolvasni!

Tegnap mi is átpakoltuk a hálót a kisebb szobába, így most a leendő babaszoba egy lomhalmaz:( Én jól aludtam az új helyen szerencsére.

Barbi, ügyes fiad van:)

7222. Khatif
2009. márc. 1. 09:24

Jó reggelt,

Nekem valami borzalmas éjszakám volt. Egyfolytában rém álamaim volta. Csak forgolodtam egyik oldalamról a másikra. Azt hiszem meg kell mé syoknom az új szobát és hogy másképpen fekszik ay ágyunk.

Hehe Barbika, ügyes a kisfiad :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook