2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok ma a fiacskám nem pisilt bele az éjjszaka a pelusba (Már csak akkor adtam rá)3 éves nagyfiú:-)))
Itt meg borongós esős az idő mintha köd is lenne:-((
Szióka mindenkinek!Remélem kipihentétek magatokat.Én nem jól aludtam,de majd este ujra megpróbálom! :)
Ma szép tavaszi idő van nállunk, asszem kimegyek felmérem a terepet a kertben!
Szép álmokat kismamik!Reggelig pihenjétek ki magatokat!
Khatif jó főzőcskézést,ja és küld el postáán a falat majd festek rá valami! :))
Bocsika elmentem enni.
Na látom mindenki elment. Akkor szép álmokat lányok :)
Én meg nem akarom hogy benn legyen a párom velem (eddig)mert az unokatesóm aki a szülésznőm velem lessz!!!
Miket írnak a Pándy Kórházról a negyedét sem tudtam persze leírva minden szebb !Hipnózissal szülni hát én kipróbálnám de szerintem olyan már nincs:-((pedig engem érdekelnek ezek a dolgok !Kinezológushoz is járok :-))
Kettétört???jajj miket csináltatok rosszaságok :-PP
Vizike szupi a kisbizi szobája:-))
Nekem is bent lesz Anyum. Szerintem nagyon különleges élmény lesz a Nagyiknak is ott lenni az unokájuk születésénél.
Na lányok meg van az új ágyunk :)) Mivel a régi csütörtökön végleg eltört. Nagyon szép lett az új háló.
Végre üres Daisy szobája, szóval valamikor ebben a hónapban kifestem. Igaz csak egy színűre, én nem vagyok annyira kerativ mint Vizike.
ja igen Vizike, annyira meghoztad a kedvem a főzéshez most, hogy visszaolvastalak, hogy eldönöttem csinálok vadast.
Hajni köszi a szüléstörténetedet.
Szép jó estét csajok:-)sikerült visszaolvasnom :-))Jelentem jót buliztunk ettünk ittunk!!Majd teszek fel képeket!!!
Mindjárt megnézem mit írtak a Gyulai kórházról!!
Mi újság kislányok?Már a szülésnél jártok?Mindjárt visszaolvasok.
Megnyertem a sterilizálót a neten,tök jó áron.
Köszönöm, hogy szépen,igazán átélősen, nem a fájdalmakat felnagyitva,őszintén mesélted el neked milyen volt mikor megszületett Flóra lányod!
Igyis épp eléggé fél mindenki a rá váró ismeretlentől,nem mégha mindenki csak azt hangoztatja, mennyire rettenetes,és fájdalamas.
Mostmár csak mint vendég, meg fő fő szurkoló mentem a versenyre :)
Húú, én mostanában annyi szüléstörténetet olvasok. Olyan jók! Mind arról szól mennyire fáj, de mégis mekkora élmény, és hogy mennyire megéli.
Annyian végigcsinálták már, nekünk is menni fog :))
Nálunk úgy volt,hogy este 10-kor folyt el a magzatvizem,és bementünk a kórházba.Fogadtam szülésznőt,ő elejétől a végéig ott volt velem.Elfolyt a vizem,be kellett menni,de mivel éjszaka volt,olyan fél 12 felé jött az ügyeletes orvos (tök álmosan,mert felkeltették),megvizsgált,és mivel még zárt volt a méhszáj,azt mondta nem lesz gyerek.Így mivel éjszaka volt,a páromat hazaküldték.Hajnali egytől jöttek az ötperces fájások,aztán ezek kb 4 óra felé váltottam 2 percesekre.Fél 6-kor mondta a szülésznő,hogy akkor megvizsgáltat a dokival,és hívjam be a párom.Egész éjszaka azon a hosszú folyosón sétáltam,fájásokkal,de azt mondták feküdjek le a vajúdószobában.Hát én nem tudtam feküdni.Viszont a séta nagyon jó volt,hallgattam a babasírásokat és tudtam nem sok idő múlva már az enyém is ugyanúgy fog sírni.Fél 6-kor bejött a párom,a doki megvizsgált,akkor még csak 2 ujjnyira voltam tág.Amíg a párom átöltözött,addig megkaptam a beöntést,borotválni nem kellett,mert azt itthon megcsináltuk.Aztán sokat álltam a meleg tus alatt(azoknak akik szülnek,van egy külön rész,ahol van 2 wc,2 tusoló).Aztán átmentünk a szülőszobára.Onnan,már gyorsan pörögtek az események,mert jól kilabdáztam magam,és utána feküdtünk csak fel az ágyra.A szülésznő segített egész végig mindenben,ő segítette világra a kislányomat,és a tolófájásoknál hívták csak be az ügyeletes dokit,aki megcsinálta a gátmetszést.A méhlepényt is a szülésznő várta meg,és a doki csak összevarrt.
9 óra 22 perckor megszületett a kislányom,Flóra.3260grammal és 49 cm-rel.
Közel 12 óra történetét írtam le.Egy örök élmény. Viszont a párom azt mondta,hogy nagyon rosszul esik neki ennyit szenvedni látni.De nélküle sokkal rosszabb lett volna,rengeteget segített.
Én a Flórával a csokis mignont puncsos mignonnal ettem.Egészen addig nem szerettem.A terhesség alatt meg csak azt kívántam.
Fent vannak a dokik is a listán.
Nekem a szakmáim a hobbim is nagyon szeretek sütni főzni. Sajnos mostanság enni is! :((
Már mennyi aranyérmes diákod van!Nem győztök nyerni! :)De gondolom igen büszke vagy rájuk!És hogy hogy te mész még mindig el velük a veersenyekre?