Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

7341. Khatif (válaszként erre: 7339. - 3a92f8d690)
2009. márc. 2. 21:21
Hehe, nagyon aranyos lehettél :))
7340. vizike (válaszként erre: 7339. - 3a92f8d690)
2009. márc. 2. 21:16
Gratulálok a szived álltal úgy vágyott, várva várt hercegnőhöz! örülök a jó eredményeidhez! :))
2009. márc. 2. 21:00

Na rakok fel képeket a szülinapról :-))sajna Rékáról(de jó leírni)nem kértem elfelejtettem pénzt tenni a zsebembe na majd legközelebb!!

Úgy elsírtam magam annyira lányt vártam és éreztem:_))

Mikor kijöttem mindenki körülállt hogy mi volt benn én meg mondtam minden ok csak megtudtam hogy kislány:-)))

7338. ducky
2009. márc. 2. 20:58

A Rubint Rékás kismamatorna nekem is megerőltető, vagy lehet hogy én vok gyenge?

Pedig terhesség előtt rendszeresen aerobicoztam, de mostmeg ha elkezdem, úgy fújtatok, mint egy versenyló.

Nagyon gyorsan kifogyok a szuszból...

2009. márc. 2. 20:55
Csajszik elmentetek alukálni:-)???
7336. Szilvita (válaszként erre: 7331. - Nitina)
2009. márc. 2. 20:47

hát nem tudom, én még terhesség előtt csináltam a Rubint Réka terhestornáját, és nem volt az a laza....

Nem merem most megcsinálni. Mondjuk nem dicsekedhetek extra fittséggel:(

7335. 3a92f8d690 (válaszként erre: 7324. - Vizike)
2009. márc. 2. 20:47

Vizike bogaram kezdtem pirúlni a sosem borostás cirógatós résznél és mikor írtad a 40 cm farkat elájultam de hamar rájöttem hogy MISI az:-))))nekem is Volt Rómeóm:-)))

8 órára voltunk Debrecenbe és 14 órakkor hagytuk el az egyetemet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ja láttam 9 hónapos Magyr kismamát cigizni azt hittem rosszúl látom majdnem beszóltam neki én egyből letettem a 2 csík után nem igaz hogy nincs annyi lelki erő benne hogy a babára gondoljon !!!

Na mindegy 1 hónap múlva ismét megyünk :-((nem baj újra látom Rékát de semmi baj nincs csak menni kell!!

7334. Nitina (válaszként erre: 7322. - 24af5bf008)
2009. márc. 2. 20:46
Szia! Nagyon sajnálom, hogy most kell keresztülmenned ezen, amikor ennek kellene életed legszebb időszakának lennie. Próbálj meg a babára koncentrálni és a körülményekhez képest boldog lenni. Mi nők, nagyon erősek vagyunk...hát még ha anyák leszünk!!! Gratulálok neked is a kisfiadhoz!
7333. Nitina (válaszként erre: 7327. - 3a92f8d690)
2009. márc. 2. 20:42
Gratulálok a kislányodhoz!!!
7332. Szilvita
2009. márc. 2. 20:42

Vivuci, csak azt tudom mondani amit a többiek, először is gratulálok a kis pasashoz!!! Sajnálom amit a férjed csinált, egyértelműen beijedt. Csak ezzel nem sokat tudsz kezdeni... Ha szükséged van ránk, itt vagyunk!!

Barbika, neked pedig gratulálok a kislányhoz, akit úgy akartál:)))

7331. Nitina (válaszként erre: 7304. - Szabina1984)
2009. márc. 2. 20:31
Én az egyiki barátnőmtől kaptam kölcsön a Rubint Réka terhestornáját. Nem megerőltető és tök jó, mert mindegyik trimeszternek különböző gyakorlatok vannak kitalálva. És tényleg csak 20 perc. Egy próbált megér - legalábbis én így vagyok vele, legalább nem plöttyed gyorsan a lábam és a fenekem. Pedig elég vékony voltam/vagyok, de most jó gyorsan vastagodnak a combjaim.
7330. Khatif (válaszként erre: 7327. - 3a92f8d690)
2009. márc. 2. 20:26

Jaja, gratula :))

Kislány a kisfiú mellé :))

7329. ducky (válaszként erre: 7326. - 3a92f8d690)
2009. márc. 2. 20:25
Gratulálok és örülök, hogy tudod a nemét:)
7328. Khatif (válaszként erre: 7322. - 24af5bf008)
2009. márc. 2. 20:25

Hát igen a felelősség. Gondolom most nehéz és persze, hogy mérges vagy, de meg leszel te magad is. ő meg hát.....

Na nem akarok közönséges lenni.

De megértem, hogy mérges vagy hiszen együtt vállaltátok a picit és te is fiatal vagy. De egy baba az egy csoda még így is.

2009. márc. 2. 20:24

A lepény a hátsó falon mélyen tapad.Fejvégű fekvésben 1 magzat

a magzatvíz átlagos

bpd44mm

Thorax AP 45mm szer 39 mm

Femur 28mm

19 hét 3 nap (szerintem nem de mindegy)

2009. márc. 2. 20:21
Sziasztok !!Itt vagyok végre veletek KISLÁNYUNK lesz!!!!!!!!!!!!!
7325. vizike (válaszként erre: 7323. - Khatif)
2009. márc. 2. 20:21
Nem válaszoltál, kedves, feladtad már a festeni való faladat nekem postán?csakhogy figyeljem e a postást! :DD
7324. vizike (válaszként erre: 7322. - 24af5bf008)
2009. márc. 2. 20:19

Szerintem gyáva pasid volt!Megijedt a felelőségtől!De jobb most, mert mire meglessz a kicsi már a lelkileg nehezén túl leszel!Igy is lessz 1 pasi aki mindig veled lessz!A kisfiad.Azzal, hogy megfutamodott, csak magát "mentette"meg sok szép,de nehéz, és mégis pótolhatatlna pillanattól!

Jó hogy a családodra tudsz számitani,kedvesek.

Ja a leghűségesebb férfi akivel már 11 éve eggyüttélek,csodállatos az ágyban,fantasztikusan cirógat, istenien hizeleg, sohasem borostás,és 40 centis farka van!Ő a macskám Misi mert még tinikorában ivartalanittatam.Ő az a pasi akiben gondolkodás nélkül megbizom!nem vág át más miatt!! :)Vicc de igaz!!!

Vivuci gyere várunk!

7323. Khatif (válaszként erre: 7315. - 24af5bf008)
2009. márc. 2. 20:11

Vivuci, ez első és a legfontosabb, hogy gratula pici fiúhoz. :)) Csak ő számít.

Sajnálom, ami a férjeddel történt. Azt tudom mondani, amit Vizike, ha kell valaki, aki csak hallgat téged gyere és beszélgess velünk. A többi majd csak kialakul a helyzet.

2009. márc. 2. 20:07

Köszi, mindenkinek!:))

Hááát, igen, most tényleg nagyon rossz, sokszor sírtam, de már tartom maga, nehogy ezzel is ártsak a babának, nekem most ő az első, a minden!

És , igen, köszönöm a táv segítséget, azt hiszem most rám is fér...:S a családom mindenben mellettem áll, és ők nagyon megutálták Gergőt, mondjuk nem is csodálom, jelenleg én is utálom...

A legfájdalmasabb az, h. nem is tudta megmagyarázni, h. miért tette ezt, és miért pont most! Azt mondta,h. ehet ő még túl fiatal és ,h. ez neki most túl sok, de ,h. mindenben számíthatok rá, ha csak kell valami...:S

Na, széééép....

Én meg mondtam neki,h. és ezeket mért nem tudta elöbb elmondani, még a baba érkezése elött, és ,h. nekem mégis mit kéne tennem, ha még fiatalnak érzem megam ehez, szólni, h. akkor , bocsi, de én meggondoltam magam, szüld meg Te a gyereket, vagy mi??

Ajj, bocsi, kicsit ingerlékeny vagyok még mindig....:S

De igyekszem tényleg most már sűrűbben járni...csak lenne már meg az új gép...:S

Na, sziasztok, majd még mesélek...

Sok pocaksimi...

7321. ducky (válaszként erre: 7318. - Vizike)
2009. márc. 2. 20:04

már nagyon jönne haza, és szombaton miután kiveszik a varratokat, hazahozhatjuk. A teljes lábadozása a doki szerint 3 hónap...

igen, majd ha hazahozzuk itthon ünneplünk:)

A nővérek továbbra sem változnak, van egy két rendes közöttük de az elenyésző:(

7320. vizike (válaszként erre: 7315. - 24af5bf008)
2009. márc. 2. 20:02
Gratulálok Patrikhoz, és Patriknak az erős anyukájához! Nagyon vigyázz magadra! :)
7319. ducky (válaszként erre: 7315. - 24af5bf008)
2009. márc. 2. 20:01

Vivuci, kitartást kívánok neked és sok erőt:)

és gratula a pocaklakódhoz:)

7318. vizike (válaszként erre: 7316. - Ducky)
2009. márc. 2. 20:01
De jó akkor a hétvégén családi körben megtartjátok a szülinapot!Hogy birja akórházi létet?A sebe gyógyul?Nővérkék csinálnak végre valamit?
7317. vizike
2009. márc. 2. 19:59

Szegénykém!Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz most az életetek!Rettenetes lehet most neked!Hogy birod magad?Már biztos érzed a kicsi mocorgását, legalább tudod, hogy nem vagy egyedül!A családod tud segiteni?Van valaki akire számithatsz?Mi mindig itt leszünk,ha szükséged van valakire akivel beszélgetni tudsz,és igyekszünk segiteni.Nagyon vigyázz magadra, és a pocaklakóra!Sok simi nekted, é táv ölelés!

Biztosan jó anyukája leszel a kicsinek, és ő tudja, rád mindig számithat.Mi édesanyával 8 hónapos koromtól voltunk kettecskén.Elváltak.De nekem ő a minden!

7316. ducky (válaszként erre: 7313. - Vizike)
2009. márc. 2. 19:59

Vizike, örülök, hogy jól vagy és a babóval minden rendben:)

Nekem a nap örömhíre az, hoyg az apámat szombaton hazahozhatjuk a kórházból. Szegénykém holnap lesz a szülinapja és azt is a kórházban tölti:(

2009. márc. 2. 19:55

Jaj, és még azt akartam, de lehet,h. ezt már írtam...

Hogy a baba neme fiú, nekem lett igazam:))És körülötte minden rendben! Végülis ez a lényeg!:)

És a neve Patrik lesz!

Na, sziasztok!

2009. márc. 2. 19:52

Sziasztok!

Csak gyorsba, tudom,h.már rég nem voltam, sorry...

Az a helyzet,h. most elég rossz időszakomban vagyok, az a helyzet,h. Gergő elhagyott....

És így most eléggé szét vagyok esve, de próbálom magam tartani a baba miatt...:S

Ja, és még a gép is elromlott, szóval most is nővéreméktől írok...szóval nem tudom meddig nem leszek net közelbe, de igyekszem figyelni, amit irogattok!

Amint tudok, jövök!

Nektek minden jót, és sok pocak simi!:)

7313. vizike
2009. márc. 2. 18:57

Szióka lányok!Na ma voltam a védőnőnél, megdicsérték a csinos pocakom!A pisitesztanél minden oké, sem cukor, sem fehérje, sem genny. :)

Pénteken én is terhelésre megyek mint Bongyorka.Vihetek citromot, és viszek még poharat, és kanalat is, mert igen gáz kórházi, azt mondja a védőnőm volt olyan kismami aki bónusz herpeszt kappott.

Ma is jó voltam nem ettem csak 1 fél magvas stanglit,és vacsira párolt ződet.Nem szeretem a zöldségeket, de a kisbiziért mindent.

2009. márc. 2. 18:37
Írtam,hogy nem fix a Bernadett.Visszatérünk az eredeti elgondolásunkhoz.Ha fiú Patrik,ha lány,Patrícia.Mondjuk a doki lányt mondott,de hát már nem egy eset volt,amikor az ellenkező nem született,mint amit vártak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook