2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Na rakok fel képeket a szülinapról :-))sajna Rékáról(de jó leírni)nem kértem elfelejtettem pénzt tenni a zsebembe na majd legközelebb!!
Úgy elsírtam magam annyira lányt vártam és éreztem:_))
Mikor kijöttem mindenki körülállt hogy mi volt benn én meg mondtam minden ok csak megtudtam hogy kislány:-)))
A Rubint Rékás kismamatorna nekem is megerőltető, vagy lehet hogy én vok gyenge?
Pedig terhesség előtt rendszeresen aerobicoztam, de mostmeg ha elkezdem, úgy fújtatok, mint egy versenyló.
Nagyon gyorsan kifogyok a szuszból...
hát nem tudom, én még terhesség előtt csináltam a Rubint Réka terhestornáját, és nem volt az a laza....
Nem merem most megcsinálni. Mondjuk nem dicsekedhetek extra fittséggel:(
Vizike bogaram kezdtem pirúlni a sosem borostás cirógatós résznél és mikor írtad a 40 cm farkat elájultam de hamar rájöttem hogy MISI az:-))))nekem is Volt Rómeóm:-)))
8 órára voltunk Debrecenbe és 14 órakkor hagytuk el az egyetemet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ja láttam 9 hónapos Magyr kismamát cigizni azt hittem rosszúl látom majdnem beszóltam neki én egyből letettem a 2 csík után nem igaz hogy nincs annyi lelki erő benne hogy a babára gondoljon !!!
Na mindegy 1 hónap múlva ismét megyünk :-((nem baj újra látom Rékát de semmi baj nincs csak menni kell!!
Vivuci, csak azt tudom mondani amit a többiek, először is gratulálok a kis pasashoz!!! Sajnálom amit a férjed csinált, egyértelműen beijedt. Csak ezzel nem sokat tudsz kezdeni... Ha szükséged van ránk, itt vagyunk!!
Barbika, neked pedig gratulálok a kislányhoz, akit úgy akartál:)))
Jaja, gratula :))
Kislány a kisfiú mellé :))
Hát igen a felelősség. Gondolom most nehéz és persze, hogy mérges vagy, de meg leszel te magad is. ő meg hát.....
Na nem akarok közönséges lenni.
De megértem, hogy mérges vagy hiszen együtt vállaltátok a picit és te is fiatal vagy. De egy baba az egy csoda még így is.
A lepény a hátsó falon mélyen tapad.Fejvégű fekvésben 1 magzat
a magzatvíz átlagos
bpd44mm
Thorax AP 45mm szer 39 mm
Femur 28mm
19 hét 3 nap (szerintem nem de mindegy)
Szerintem gyáva pasid volt!Megijedt a felelőségtől!De jobb most, mert mire meglessz a kicsi már a lelkileg nehezén túl leszel!Igy is lessz 1 pasi aki mindig veled lessz!A kisfiad.Azzal, hogy megfutamodott, csak magát "mentette"meg sok szép,de nehéz, és mégis pótolhatatlna pillanattól!
Jó hogy a családodra tudsz számitani,kedvesek.
Ja a leghűségesebb férfi akivel már 11 éve eggyüttélek,csodállatos az ágyban,fantasztikusan cirógat, istenien hizeleg, sohasem borostás,és 40 centis farka van!Ő a macskám Misi mert még tinikorában ivartalanittatam.Ő az a pasi akiben gondolkodás nélkül megbizom!nem vág át más miatt!! :)Vicc de igaz!!!
Vivuci gyere várunk!
Vivuci, ez első és a legfontosabb, hogy gratula pici fiúhoz. :)) Csak ő számít.
Sajnálom, ami a férjeddel történt. Azt tudom mondani, amit Vizike, ha kell valaki, aki csak hallgat téged gyere és beszélgess velünk. A többi majd csak kialakul a helyzet.
Köszi, mindenkinek!:))
Hááát, igen, most tényleg nagyon rossz, sokszor sírtam, de már tartom maga, nehogy ezzel is ártsak a babának, nekem most ő az első, a minden!
És , igen, köszönöm a táv segítséget, azt hiszem most rám is fér...:S a családom mindenben mellettem áll, és ők nagyon megutálták Gergőt, mondjuk nem is csodálom, jelenleg én is utálom...
A legfájdalmasabb az, h. nem is tudta megmagyarázni, h. miért tette ezt, és miért pont most! Azt mondta,h. ehet ő még túl fiatal és ,h. ez neki most túl sok, de ,h. mindenben számíthatok rá, ha csak kell valami...:S
Na, széééép....
Én meg mondtam neki,h. és ezeket mért nem tudta elöbb elmondani, még a baba érkezése elött, és ,h. nekem mégis mit kéne tennem, ha még fiatalnak érzem megam ehez, szólni, h. akkor , bocsi, de én meggondoltam magam, szüld meg Te a gyereket, vagy mi??
Ajj, bocsi, kicsit ingerlékeny vagyok még mindig....:S
De igyekszem tényleg most már sűrűbben járni...csak lenne már meg az új gép...:S
Na, sziasztok, majd még mesélek...
Sok pocaksimi...
már nagyon jönne haza, és szombaton miután kiveszik a varratokat, hazahozhatjuk. A teljes lábadozása a doki szerint 3 hónap...
igen, majd ha hazahozzuk itthon ünneplünk:)
A nővérek továbbra sem változnak, van egy két rendes közöttük de az elenyésző:(
Vivuci, kitartást kívánok neked és sok erőt:)
és gratula a pocaklakódhoz:)
Szegénykém!Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz most az életetek!Rettenetes lehet most neked!Hogy birod magad?Már biztos érzed a kicsi mocorgását, legalább tudod, hogy nem vagy egyedül!A családod tud segiteni?Van valaki akire számithatsz?Mi mindig itt leszünk,ha szükséged van valakire akivel beszélgetni tudsz,és igyekszünk segiteni.Nagyon vigyázz magadra, és a pocaklakóra!Sok simi nekted, é táv ölelés!
Biztosan jó anyukája leszel a kicsinek, és ő tudja, rád mindig számithat.Mi édesanyával 8 hónapos koromtól voltunk kettecskén.Elváltak.De nekem ő a minden!
Vizike, örülök, hogy jól vagy és a babóval minden rendben:)
Nekem a nap örömhíre az, hoyg az apámat szombaton hazahozhatjuk a kórházból. Szegénykém holnap lesz a szülinapja és azt is a kórházban tölti:(
Jaj, és még azt akartam, de lehet,h. ezt már írtam...
Hogy a baba neme fiú, nekem lett igazam:))És körülötte minden rendben! Végülis ez a lényeg!:)
És a neve Patrik lesz!
Na, sziasztok!
Sziasztok!
Csak gyorsba, tudom,h.már rég nem voltam, sorry...
Az a helyzet,h. most elég rossz időszakomban vagyok, az a helyzet,h. Gergő elhagyott....
És így most eléggé szét vagyok esve, de próbálom magam tartani a baba miatt...:S
Ja, és még a gép is elromlott, szóval most is nővéreméktől írok...szóval nem tudom meddig nem leszek net közelbe, de igyekszem figyelni, amit irogattok!
Amint tudok, jövök!
Nektek minden jót, és sok pocak simi!:)
Szióka lányok!Na ma voltam a védőnőnél, megdicsérték a csinos pocakom!A pisitesztanél minden oké, sem cukor, sem fehérje, sem genny. :)
Pénteken én is terhelésre megyek mint Bongyorka.Vihetek citromot, és viszek még poharat, és kanalat is, mert igen gáz kórházi, azt mondja a védőnőm volt olyan kismami aki bónusz herpeszt kappott.
Ma is jó voltam nem ettem csak 1 fél magvas stanglit,és vacsira párolt ződet.Nem szeretem a zöldségeket, de a kisbiziért mindent.